Veel logische mogelijkheden, makkelijk te beheren, app is echt uitstekend en cruciaal voor bereikbaarheid op het vaste nummer terwijl onderweg. Vanuit het verleden leert de ervaring mij dat het ook vo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij zijn als bedrijf meer dan 10 jaar klant geweest, altijd uitstekende dienstverlening. Fijn systeem om mee te werken, logisch, duidelijk en fijn om een goed overzicht te hebben. Als we intern niet z... Voir plus
L'entreprise a répondu
eigennummer.nl Schijnbaar is/was het vrij gemakkelijk met alleen naam en IBAN van iemand anders hier diensten af te sluiten. Hierdoor heeft dit bedrijf onterecht geld afgeboekt van onze rekening. O... Voir plus
L'entreprise a répondu
De overgang ging enigszins moeizaam. Het heeft een paar dagen geduurd voordat al onze telefoons naar buiten konden bellen. Waar dit aan lag, is niet helemaal duidelijk. Ook was het niet goed doorgek... Voir plus
L'entreprise a répondu
Optimale bereikbaarheid met VoIP-telefonie in de cloud van Voys. Hét nieuwe zakelijke bellen! Voys levert je vaste telefonie via het internet. Je hebt dus alles zelf in de hand. We zorgen dat jouw bedrijf kan bellen en bereikbaar is voor jouw klanten! ...
Lübeckweg 2, 9723 HE, Groningen, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
APP werkt vaker niet dan wel. De APP kan het niet aan wanneer je bluetooth en/of WIFI gebruikt, terwijl dit de basis instellingen van je telefoon zijn. Klantenservice is aardig maar ze hebben geen idee hoe ze dit moeten oplossen.
Na vele frustraties hebben we besloten om een andere app te gaan gebruiken, voor ons geen VOYS meer.

Réponse de Voys
Persoonlijk snel contact en heerlijk ondersteunend wat bij deze tijd past.

Réponse de Voys
Werkt goed en ideaal dat ik werk en prive gescheiden kan houden. Ons nummer was ook supersnel geregeld binnen een uur was het voor elkaar.

Réponse de Voys
Helaas ook slechte ervaring met Voys. De applicatie werkt vaker niet dan dat ie wel werkt. Regelmatig horen we niks en kunnen bellers ons ook niet horen. Het is in die zin geen betrouwbaar systeem. Medewerkers zijn wel vriendelijk, maar lijken niet in staat dit probleem op te lossen.

Réponse de Voys
Goede uitvoering, tevreden over gebruiksgemak en bereikbaarheid klanten service.

Réponse de Voys
Communicatie prima op orde, wordt netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen. Voor de rest kan ik nog niet veel zeggen omdat we vanaf 3 dagen voor de kerst zijn begonnen met Voys en daarna meteen wegens de feestdagen gesloten zijn

Réponse de Voys
Simpel te bedienen systeem met veel opties, goede klantenservice!

Réponse de Voys
Vanaf de aanmelding tot aan het operationeel zijn was in een paar klikken geregeld. Vragen die ik had werden snel en direct beantwoord.

Réponse de Voys
De software werkt erg goed, de klantenservice is heel vriendelijk. Groot minpunt is dat ons account is gehackt en honderden euro's aan kosten zijn gemaakt. Normaal betalen wij 36 euro per maand, nu bijna 400 euro. Dit zou niet moeten kunnen. Voys geeft aan dat we blij mogen zijn dat hun anti-hack-systeem ons zo goed geholpen heeft, maar dit voelt toch anders. Het credo "Complete telefonie voor een vaste lage prijs" geldt voor ons in ieder geval niet.

Réponse de Voys
Vrij simpel om op te starten behalve dan het logisch aanmaken van een belplan ging alles best wel goed zonder de video te bekijken.

Réponse de Voys
Prima, intuïtieve online omgeving. Werkte gelijk de eerste keer. Blij me.

Tamelijk tevreden!
Voys is een mooi systeem. Helaas vind ik synchronisatie nog niet geweldig. Zoals de mobiele en web voice app werken niet lekker samen *niet samen.
Dit zou een grote verbetering zijn. Als ook database voor contacten binnen je bedrijf vind ik slecht geregeld. Daarnaast werkt de koptelefoon niet samen met je mobiele app wat ik jammer vind. Dit niet ter kritiek maar tot verbetering:)

Réponse de Voys
Vlotte samenwerking, niets op te zeggen. Weinig poespas en gewoon in orde. Zoals het hoort voor ons als klant/ondernemer.

Oplichters!!
Niet voor deze bedrijf gaan!
Hun App werkt niet naar behoren waardoor je dus de inkomende gesprekken naar je telefoon moet doorschakelen en niet naar de app kunt doorschakelen. Dus dat betekent dat je over je inkomende minuten zit! Niet mijn probleem moeten ze de app maar fiksen! Ook vaak aangegeven! Op eens kreeg ik vandaag een factuur van 88 euro die ik maar even moet betalen want ZIJ hebben maar liefst 6 nummers toegevoegd aan mijn platform en ik zelf dus niet!! Dus ik moet betalen voor iets wat ik zelf niet heb toegevoegd alleen omdat ik dus genoodzaakt ben om mij inkomende gesprekken naar mij 1 nummer te laten doorschakelen omdat hun app niet werkt en ik dus dan meerdere gesprekken mis op een dag! Dus ga niet met ze in zee want dit bedrijf deugt niet en zijn puur bezig met oplichting. Ik ging van 22 euro naar 85 euro per maand! Boeven zijn het!! Laat ze hun app maar fiksen! Ik weet dat die Gabriella die extra nummers zonder MIJN toestemming heeft toegevoegd aan mijn account!!
Nu moet ik dus voor mij alleen 1 nummer 85 euro betalen eerst dus 22,99 euro! Oplichters!!
Oh en ze geven aan dat het onbeperkt bellen is nou dat is het dus niet want je kan blijkbaar maar tot 500 minuten per maand gesprekken ontvangen DUS ontvangen geen eens zelf bellen hè mensen!! Oplichters bedrijf dus! Heb een klacht ingediend bij de consumenten bond!! Laten ze dit bedrijf maar eens onderzoeken!!

Réponse de Voys
Het voys freedom systeem is top, hiermee kun je redelijk eenvoudig zelf een belplan maken.
De voys app is dramatisch slecht. Gewoon bellen is een hele opgave met die app, en je bent de hele tijd bezig om meldingen (hoe was de gesprekskwaliteit van dit gesprek? Wil je de app beoordelen? Er is weer een update, wil je die nu installeren?) weg te drukken.
Als je veel belt is het eigenlijk niet te doen.
Ik heb mijn beoordeling verlaagd van 3 naar 1 ster, de beloofde verbetering (uitschakelen van al die review verzoeken) is ondanks toezeggingen nog steeds niet mogelijk terwijl er wel een update is geweest die daarop gericht was. Die heeft echter alleen de frequentie van die verzoeken verminderd. Maar dat scheelt nagenoeg niks.
Ik wil hier inmiddels nog aan toevoegen dat 50% de gesprekken spontaan worden verbroken. Ik dacht eerst dat het aan mijn telefoon ofzo lag, maar toevallig werkt een zakenrelatie ook met Voys en die had hetzelfde probleem.
We gaan maar eens op zoek naar een andere oplossing.

Réponse de Voys
Helaas zeer slechte technische support. Al meermaals telkens dezelfde problemen gehad en telkens geven ze als "oplossing" herstart de router eens... Tja als dit constant voorkomt zal er wel iets meer aan de hand zijn zeker.
Klachten nu voor laatste maal gemeld maar als er geen deftige oplossing komt zijn we weg. Jammer...
Ik ben onlangs gestart met het gebruik van Voys Freedom voor mijn eigen bedrijf. Zeker omdat ik veel onderweg ben zijn de webphone en de app een uitkomst. Daarnaast is ook het instellen van een belplan met openingstijden en een wachtrij erg makkelijk.
Voor onze webshops (o.a. steigerbuisstunter.nl) gebruiken wij al jaren Voys en het werkt perfect. Systeem voor instellen is heel duidelijk en de vele opties maken het voor ons een compleet systeem. De Webphone maar ook de App is zeer fijn in gebruik.