Ei anna tehdä maksusopimusta, vaikka ei ole mitään häikkää omissa tiedoissa. Asiakaspalvelusta on kysytty mistä tämä johtuu ja sieltä en saanut mitään vastausta vaan pelkkää voivottelua. Ei anna k... Voir plus

Väldigt dåligt företag! De lurar verkligen folk i, skickar medvetet inte den första fakturan och lägger på massor av avgifter – ränta på ränta, administrationsavgifter, förseningsavgifter och allt möj... Voir plus

Mycket dålig service och jag känner mig lurad Ska betala en räkning igen som jag redan betalat...😡som tydligen ska dras på en återbetalning jag ska få Och har testat maila nu men hoppar ut o... Voir plus

Väldigt luriga, lägger på ränta och avgifter. Jag var sen 2 dgr, inte pga något större drama, men det var jul, Fick inte heller en påminnelse innan som ju ex klarna har. Det dök bara ner en obegripli... Voir plus

1,5

Mauvais

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Gillar hur lätt det är att betala o…

Gillar hur lätt det är att betala o kolla vad man har kvar. Använder till alla köp nuförtiden er pga dagens läge. Ifall firman man beställt från går i konkurs förlorar man inte pengar för man betalar först sen när varan kommit. En minus är att logga in sig. Förstår att de e fråga om säkerhet men man kan ju ha en möjlighet att logga in sig med tex en kod som bara man själv vet. O kanske efter koden ”hemliga” svaret på säkerhetsfrågan att man har rätt att logga in (tex vem är din mormor eller var föddes du…)

15 septembre 2023

Hej,

Vad kul att höra. Tack för din feedback!

Liian monimutkainen maksu

Liian monimutkainen maksu. Piti ottaa paperiversoo, jotta maksu onnistui

15 septembre 2023

Hei,

Kurja kuulla, ettet ole tyytyväinen palveluumme. Voit soittaa meille ma-pe kl 9-18 numeroon 09 315 899 47 niin katsotaan yhdessä miten voimme selventää laskutuskäytäntöämme sinulle.

Walley

Ripeää toimintaa joka on…

Ripeää toimintaa joka on asiakaspalvelun perusta. Tilauksista ja maksuista tulee viipymättä tiedot (ei silloin kun heille sopii)

9 septembre 2023

Hei,

Kiitos palautteestasi. Onkiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen palveluumme.

Walley

Nothing could be better in customer…

Nothing could be better in customer service- all that needed -- kindness, and all kinds of best service.

7 septembre 2023

Hello,

Thank you for your feedback! We are really glad to to hear you are happy with our service.

Best regards,

olette paras

6 septembre 2023

Hei,

Kiitos palautteestasi. On mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen palveluumme.

Ei toimi niinkun pitäisi

Ei toimi niinkun pitäisi, antaa mennä osamaksuna tilaukseen loppuun asti mutta ensimmäisessä laskussa jo peritään koko summa

6 septembre 2023

Walley

Vaivaton maksu tapahtuma,Plussaa on kun…

Vaivaton maksu tapahtuma,Plussaa on kun tulee ilmoitus maksun vastaanotosta.

1 septembre 2023

Sujuvaa toimintaa

1 septembre 2023

Hei,

Kiitos palautteestasi. On kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen palveluumme.

Walley

I did not recieve original invoice

I did not recieve original invoice. Only reminder

31 août 2023

Hello,

Sorry to hear!. Please get in touch with us by phone at 09 315 899 33 or by mail hello@walley.fi and we can have a look what the problem is.

Best regards,

Nopeaa toimintaa!!

Yhteydenpito oli vaivatonta ja nopeaa!

31 août 2023

Vi ska köpa mera snart.
Tack Så mycket. 🥰

30 août 2023

Hej Sanna,

Härligt att höra att du är nöjd. Vi uppskattar din feedback!

Manjula
Walley

Ei pitäs olla vaikeeta...

Olettaisi että pankki osaa itse laskea omat korkonsa.
Kysyin puhelimessa ja sähköpostilla. Olisin halunnut tietää mikä tulee olemaan kokonaissumma osamaksulla 36kk minimihinnalla ja vasta kolmannella kerralla osattiin neuvoa tämä ja "kaupan päälle" myös mitä laskun eri numerot ovat jotta laskut osaa lukea.
Ei onneksi aina näin..

29 août 2023

Réponse de Walley

Ikävä kuulla, ettet ole tyytyväinen palveluumme. Voit soittaa meille ma-pe kl 9-18 numeroon 09 315 899 47 niin katsotaan yhdessä miten voimme auttaa sinua.

Inga klagomål

Jag fick det jag beställde. Snabb leveras. Ingenting att klaga över.

15 août 2023

Hej,

Härligt att höra att du är nöjd. Vi uppskattar din feedback!

Manjula

Tukkoiset sivut.

Hieman vaikea selkoiset sivut kun "tavaraa"on niin paljon per sivu. Voisi tehdä sivuja enemmän harvemmalla tieto määrällä.

19 août 2023

Réponse de Walley

This was my first walley experience

This was my first walley experience. All worked well, the invoice email was clear and arrived just after the order etc.
Gonna choose walley when possible.
For Finland you could add virtual bar code to the payment info/invoice. Most of the mobile bank solutions would read the details through that

19 août 2023

Rehdin tuntuinen.

Rehdin tuntuinen.
Selkeä ja helppo.
Hyvä info.

17 août 2023

Kärkkäiseltä tavaraa

Helposti maksu onnistuu ja asiakas toimii ainakin puhelimitse.

16 août 2023

Minna

Suuri miinus on se

Suuri miinus on se, että ei ole näkyvissä kuinka laina poistetaan.

10 août 2023