Ei anna tehdä maksusopimusta, vaikka ei ole mitään häikkää omissa tiedoissa. Asiakaspalvelusta on kysytty mistä tämä johtuu ja sieltä en saanut mitään vastausta vaan pelkkää voivottelua. Ei anna k... Voir plus

Väldigt dåligt företag! De lurar verkligen folk i, skickar medvetet inte den första fakturan och lägger på massor av avgifter – ränta på ränta, administrationsavgifter, förseningsavgifter och allt möj... Voir plus

Mycket dålig service och jag känner mig lurad Ska betala en räkning igen som jag redan betalat...😡som tydligen ska dras på en återbetalning jag ska få Och har testat maila nu men hoppar ut o... Voir plus

Väldigt luriga, lägger på ränta och avgifter. Jag var sen 2 dgr, inte pga något större drama, men det var jul, Fick inte heller en påminnelse innan som ju ex klarna har. Det dök bara ner en obegripli... Voir plus

1,5

Mauvais

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Allt gick väldigt smidigt

Allt gick väldigt smidigt. Leveransen enda till dörren. Bra med förhandsinformation att räkningens förfallodag närmar sig! Tack för bra service!!!

3 août 2023

Réponse de Walley

Tack så mycket, det var trevligt att du var nöjd.

Med vänliga hälsningar
Walley kundservice
Minna

Kiitos yhteistyöstä

Kiitos! Olen iloinen hyvästä joustavasta maksupalvelustanne ~♡
On hyvä ja turvallista olla asiakkaanne.

8 août 2023

Réponse de Walley

Kiitos palautteestasi. On mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen palveluumme.

Minna
Walley

Personalen med mycket vänlighet och tålamod

Det lyckades för mig inte att betala med mitt VISA-kort. Jag tänkte, att jag hade limiten på kortet 600,00 E, men den var endast 180,00 E. Det var på mitt bankkontot, som hade limiten 600,00 E. Och jag prövade och prövade. Jag kunde inte förstå, att det inte fungerade. Det var mycket skamligt för mig.
Personalen hade mycket tålamod med mig och var mycket vänlig! Tack ska Ni ha! Ödmjukt ber jag om förlåtelse för min vårldslöshets skull!

21 juillet 2023

Réponse de Walley

Tack så mycket, det var trevligt att du var nöjd.

Vaikea saada selvää maksuehdoista

Vaikea saada selvää maksuehdoista. Laskutus sekavaa, en ymmärtänyt milloin ja mikä summa on maksettava. Joustamaton palvelu kun ei voinut muuttaa maksuerä summaa myöhemmin.

28 juillet 2023

Hej,

Kurja kuulla, ettet ole tyytyväinen palveluumme. Voit soittaa meille ma-pe kl 9-18 numeroon 09 315 899 47 niin katsotaan yhdessä mika lasku on avoinna ja miten maksusuorituksesi ovat kirjautuneet.

Turhuuden markkinat

Sähköpostiviesti TOTEUTUNEESTA maksusta joka kk???
Maailma on jo täynnä automaattista roskapostia! Varmaan siitäkin kuluttaja jossain muodossa maksaa...

Hei,

Kiitos palautteestasi. Välitän palautteesi eteenpäin kehittäjillemme.

Hyvä juttu

Hyvä juttu ! ;)

Jag är nöjd

Det är fint att man kan betala bara lite... och sen mera... när man kann

Hej,

Vad kul att höra detta, tack för din feedback!

Ostokset

Walley tuli apuun kun tarvitsin ostohetkellä ostokseni maksettua.

7 juin 2023

Kiitos palautteestasi.
On mukava kuulla, että olet tyytyväinen palveluumme.

Tillägg kontaktuppgifter på fakturan

Tillägg kontaktuppgifter på fakturan. Som fakturan nu ser ut verkar den inte trovärdig. Trodde att e-posten var bedrägeriförsök!

20 juillet 2023

Tack för sin feedback.
Du når oss på 09-315 899 47 eller hello@walley.fi.

Helppo käyttää

20 juillet 2023

Hei,

Onpa mukava kuulla, että olet tyytyväinen palveluumme. Kiitos palautteestasi!

Ystävällisin terveisiin,

Myckelmossan bra

19 juillet 2023

Hej,

Vad kul att höra att du är nöjd med din köpupplevelse!

Med vänlig hälsning,

Olen tyytyväinen

Tuote hyvä, oikeaa kokoa ja juuri sellainen kuin pitikin. Tyytyväinen olen!

19 juillet 2023

Kiitos palautteestasi.
Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen ostoksessi.

Jamsin
Walley

Hemskt svårt att använda walleypay.

18 juillet 2023

Hej,

Vad tråkigt att höra att du upplevt oss så.
Vänligen kontakta vår kundservice så kan vi informera mer och hjälpa dig vidare. Du når oss på nummer 09 315 899 47 eller mailadress hello@walley.fi.

Helppoa ja vaivatonta!

11 juillet 2023

Hei,

onpa mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen palveluumme. Kiitos kaunis palautteestasi!

Walley

Kauppa on erittäin mukava Tuote on myös…

Kauppa on erittäin mukava Tuote on myös kaunis ja upea. Kaikki kaupassa on kaunista. Kiitos

10 mai 2023

kiitos palautteestasi!
Hauska kuulla, että olet ollut tyyväinen.

hyvin toimi

hyvin toimi, vaikka meinas olla haasteita

6 juillet 2023

Kiitos palautteestasi.
On todella mukava kuullaa, että olet ollut tyytyväinen.