Tak for svar. Men det er ikke korrekt. Vi har fået blomkålssuppe med hvid chokolade og chili to gange, sidst i december 25 og det er stadig på menuen. Hovedretten og desserten er også det samme.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lækker mad,og god stemning. Men ærgerligt at værtindes sangstemme flere gange blevet overdøvet af for høj musik. Mig og mine gæster,havde dog flere ubehagelige episoder på dansegulvet,med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Velkomst fra ankomsten ude foran den gamle Cirkusbygning til placeringen ved bordet, 1.klasse underholdning af proff. glad og munter Wallmann Team. Intet hele aftenen er overladt til tilfældigheder o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tak for igår❤️❤️❤️ Mit 6. Besøg i Wallmanns, og vi fik igen til fulde alle forventningerne indfriet🤩 Denne gang 8 venner - CTT on Tour❤️ Alt spiller bare, lige fra jeres wecare service, gardero... Voir plus
L'entreprise a répondu
Den perfekte aften ude – alt under ét tag! Forkæl dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans i Cirkusbygningen, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni. Mens I nyder en lækker 4-retters middag, får I serveret en perlerække af fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. Slut festen af i byens største natklub. Velkommen til en unik totaloplevelse, der starter allerede i indgangen!
Jernbanegade 8, 1608, København V, Danemark
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
God oplevelse. Fantastisk styret.
God menu. Servicemindet personale.

Réponse de Wallmans Copenhagen
FANTASTIK show, mad og god service gik der fra med en rigtig dejlig oplevelse,
Eneste minus var at deres stemmer druknet engang imellem til musiken så man ikke kunne høre deres stemmer

Réponse de Wallmans Copenhagen
Et godt show og god mad - men oplevelsen forsvinder bare når bordet bliver ryddet for drikkevarer/drinks (som ikke er billige) når man går en tur på dansegulvet…..
Tak for svar.
Henvendte mig også til personalet som arrogant afviste at de havde fjernet noget.

Réponse de Wallmans Copenhagen
fantastisk oplevelse og service. God mad, god service, fantastisk show. what´s not to like :)

Réponse de Wallmans Copenhagen
Endnu engang må vi vinke vores billetter farvel, da vi ikke kan komme afsted grundet sygdom i familien.
Første gang var i Marts hvor min kæreste blev indlagt, der kunne de ikke hjælpe fordi der var under 8 dage til event start fair nok, tænkte jeg selvom det er rigtig nederen at smide penge ud af vinduet.
Vi havde heldigvis købt billetter til en senere show også, men vi er stadig inde og ude af det hospital så jeg ringer nu indenfor de 8 dage, hvor jeg nu for af vide at jeg enten kun kan få halvdelen af billetterne refunderet eller prøve at sælge dem selv som om jeg ikke har nok i hovedet lige nu med hospitaler, job og familie, jeg prøver at få en hverdag til at hænge bare lidt sammen.
På deres hjemmeside står der ikke noget om at et par ikke kan få det rykket men kun selvskaber som udgangspunkt ikke kan, og det er kun afbestilling som har en frist på mere end 30 dage får 100% refunderet, og mere end 8 dage 50% refunderet, under 8 dage alt er tabt.
De så anden gang det sker når vi desværre døjer med sygedom.
Det er seriøst sidste gang vi prøver Wallmans, ingen forståelse for at rykke en dato.
Det skal dog os siges at person jeg snakkede med dengang sagde jeg bare skulle have ringet inden der var 8 dage til så kunne de sagtens have rykket det dengang men nu snakker man med anden som siger noget tredje hold nu op.
SKUFFET

Réponse de Wallmans Copenhagen
Super god service før-under og efter forestillingen.
Fantastisk menu m. Det lækreste mad og oksemørbrad.
Fantastisk show. Vi kommer igen 10* herfra

Réponse de Wallmans Copenhagen
Det var en virkelig fantastisk oplevelse at se jeres show, at møde de fantastiske tjenere/ danser som gav en virkelig god og opmærksom service ved bordet. Maden var upåklagelig👌 Men flere af jeres vagter syntes at opføre sig mere eller mindre aggressivt og ikke særlige service minded..
Det var en ærgerlig oplevelse på en ellers fantastisk aften.

Réponse de Wallmans Copenhagen
Maden var dejlig, betjeningen i top og underholdningen virkelig underholdende. Men flere af jeres vagter/security er ubehagelige og har en skidt håndtering af konflikter. Jeg kommer ikke igen.

Réponse de Wallmans Copenhagen
Et ualmindelig flot show, god musik og godt servering med sød personale. Fortræffeligt mad.
Kan anbefales.

Réponse de Wallmans Copenhagen
Skøn aften 😍 Fantastisk show, lækker mad og rigtig fin betjening.

Réponse de Wallmans Copenhagen
Vi var til wallmans til aften , forrygende schov og super middag 5 stjerner.
Vi kommer gerne igen!!!!

Réponse de Wallmans Copenhagen
Var inde i wallmans d 17/2 da vi skulle fejre min kærestes 60 års fødselsdag,og det blev en helt igennem fantastisk aften med en masse skønne optrædener .
Som prikken over i’et kom i op og sang fødselsdagssang ved bordet,og derefter fik min kæreste skåret et stykke kage af i guillotinen😂😂det var simpelthen så morsomt fedt fundet på🥳
Maden var sublim👏👏👏
De bedste hilsner Tina

Réponse de Wallmans Copenhagen
Vi fejrede vores midterbarns 18 års fødselsdag med Wallmans Dinnershow og havde vores børn på 21, 18, 15 og 9 med. Selvom showet ikke anbefales under 12 år, følte vi os godt modtaget og vores yngste datter, som er meget musical-fascineret, fik helt særlig opmærksomhed af det sødeste personale. En fuldstændig uforglemmelig aften - med prikken over i'et, da vi fik skåret fødselsdagskage af den franske Quartet. De små happenings isalen giver altså en fantastisk stemning og vores søn sagde, at han ikke kunne have ønsket sig en bedre fejring <3
Vi vender klart tilbage og vores datter vender tilbage som syngende tjener en dag :-)

Réponse de Wallmans Copenhagen
Hmmm, en af de svær bedømmelser. Fantastisk show og maden var lækker. Men når man er nabo til et firma som åbenbart kun var kommet for at drikke, til baren var tom, så bliver det en lang aften. Kander og flasker landede på deres borde i et meget hurtigt tempo, og der er der man ved at det er en pengemaskine man er havnet i. Der burde være stoppet med udskænkning meget før. Vagterne var over den del gange da en person smed kjolen og andre tidligt var MEGET beruset. Da showet var færdigt kl 23, var vi parate til lidt dans, men dette sat de da en stopper for, da det endte i slåskamp og vagterne måtte ind og lægge x antal i ben lås. Så hvis formålet er at udskænke alkohol og ikke tag hensyn til de andre gæster, så bliver det et vej en anden gang herfra.
Ved at person der inviterede mig brugte ca. 20.000.- Og det den pris, skal en aften ikke slutte på den måde. :-(

Réponse de Wallmans Copenhagen
Maden og betjeningen, var helt i top.
Havde opgraderet menuen med hummer og oksemørbrad. Godt show.

Réponse de Wallmans Copenhagen
Synes det med årene er gået fra en galla aftenshow til et drukgilde på Oslo færgen. Tjener spildte en drink ned af min medarbejder, vi ventede næsten en time på hovedretten med den undskyldning, at det var fordi vi havde bestilt oksemørbrad, og så væltede det rundt med stive mennesker og der stank af bræk flere steder ved bordene.

Réponse de Wallmans Copenhagen
Var inde at se Wallmans dinnershow (juleudgaven med julemenu). Fantastisk aften. Maden er ok, men ikke så heller ikke mere. Til gengæld var showet helt i top. God musik, dans, akrobatik og en skøn vært. Vil absolut komme igen en anden gang.

Réponse de Wallmans Copenhagen
Super dejlig oplevelse fra start til slut. Fantastisk og meget hyggeligt sted. Flot show, musik og optræden, MEGET lækker mad (og kødet var super mørt), venligt og effektivt personale lige fra garderoben til serveringen og alt ind imellem. Der var en anelse koldt (ofte efter en optræden), men det har Wallmans svaret på i en anden anmeldelse. Det ødelagde dog ikke den samlede oplevelse. Kan klart anbefales.

Réponse de Wallmans Copenhagen
Holdt julefrokost med arbejdet. Har aldrig været på Wallmanns. Men har kun hørt godt om det.
Helt utroligt vel arrangeret - professionelt hele aften. Modtagelsen når man kom i garderoben - i salen - ved baren - betjeningen - artisterne. Alle glade smilende.
Man kunne ikke mærke at der var over 1000 gæster der skulle bespises og serveres for. Det kørte som smør.
Jeg er vild med jeres sted.
Havde en fantastisk sjov aften. Fik danset til god musik - 👍til DJ’en. Kunne have blevet det til den lyse morgen. En aften jeg aldrig vil glemmer.
Underholdningen var top klasse. Miss Megan Moore var super værtinde god til de hurtige og sjove bemærkninger. artister/sangere/danser/musiker, var top klasse. Utrolig dygtige.
Tak for en kæmpe oplevelse.

Réponse de Wallmans Copenhagen
En savoir plus sur les différents types d'avis.