Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er meget skuffet over min oplevelse hos Welcom Spa. Jeg har flere gange oplevet uprofessionel og inkompetent service – især i mødet med William og Freja, som står i receptionen. Personal... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg er generelt tilfreds med centret og træner i snit 2 gange om ugen. Jeg synes desværre ikke at rengøringsstandarden er særlig høj. Specielt i omklædningsafdelingen er der ofte beskidt både på gulve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

medlem siden 2005 og har nydt træning/spa hver eneste gang. Ikke helt almindelig sted, langt over normalt niveau. Altid smilende personale, enormt motiverede træner, gode maskiner, god plads og hygg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Welcome fitness er ikke blot et sted man træner. Det er et sted, hvor man føler sig hjemme, og hvor man altid føler sig… ja Wellcome. Desuden har de nogle af de bedste faciliteter, omklædning, sauna,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de fitness
  2. Magasins d'appareils de fitness

Informations provenant de diverses sources externes

Da kun det bedste er godt nok for vores kunder, har vi ikke kun lagt vægt på træning i højeste kvalitet, men også på indretning og design.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk behandling og lækker spa

Jeg besøgte Well-Come spa på en fridag i december. Jeg var først en tur i spaen, og det var en dejlig afstressende og behagelig oplevelse i gode omgivelser. Bagefter fik jeg behandling af Emilia, som er en virkelig sød og top professionel behandler. Jeg fik en skøn ansigtsbehandling inkl. dejlig massage, mens fugt-masken virkede. Og min ellers sarte hud i ansigtet havde det SÅ godt i uger efter!
Selvom jeg bor langt fra Well-Come, er det helt sikkert ikke sidste gang, jeg besøger spaen og booker tid hos Emilia.

28 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Har været til en Detox- SEA WRAP med…

Har været til en Detox- SEA WRAP med ansigt behandling på WELL- COME.DK. den var en ren krænkende oplevelse, der en ny behandler S.. har hverken vidste hvad hun laver eller hvilke produkter hun skal påføre mig eller hvilken rækkefølge er for denne behandling. Var tør børstet KUN venstre ben, men intet af resten af kroppen. :-) Blevet smurt in i Detox exfoliator og pakket ind i lagen med fleece tæppe på- og ligget der i mere end 30 min. Først var klar over at der noget gå ikke som skal der den skal vaskes af, og jeg forstået at jeg lå med DETOX exfoliator i mere end 30 min, hvor efter det fik jeg en rødt plet på min ben. Intet spirulina/ algea, sauna tæppe eller afsluttende olie ( fik smurt ben i creme, men intet på resten af kroppen). Ansigt har fået 2 gange skrub, som er stadig klør og mega tør en uge efter. Spa Manager oplyst at behandlinger kan variere - hvor meget kan man tillade sig at variere nå den overhoved ikke stemme med en behandling jeg fik flere gange på D'angleterre og den behandling jeg købt med lignende beskrivelse på deres hjemmeside. HOLD JER VÆK FRA WELL-COME hvis I gider ikke at få en krænkende oplevelse og skadelig behandling for krop og ansigt. Fik tilbudt en beroligende behandling næste dag som fik svar kl.14 ( helt urimelig - der nu skal jeg også presses i deres kalender og få stress- ELLERS TAK , tage ikke chancen for at udsætte migselv for flere krænkende oplevelser ). Hvordan kan en så stor SPA tillade sig at lave sådan en dårlig kundeservice?

12 janvier 2024

Lækkert center!

Som medlem hos Well-comn Fitness og Spa er jeg imponeret over den fremragende service og det fantastiske træningscenter. Udstyret er topmoderne, udvalget af hold er imponerende, og priserne er fornuftige. Jeg kan varmt anbefale stedet til alle fitnessentusiaster.

14 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har trænet i Wellcome siden…

Jeg har trænet i Wellcome siden begyndelsen i Waterfront.
Det er hele vejen igennem det ubetingede bedste træningscenter der findes i DK, alt fungerer perfekt og driftes meget professionelt. Fremragende omklædningsforhold, imødekommende og serviceminded personale.
Der er altid rent og alt er velfungerende.
Eneste kritikpunkt er at mange medlemmere "glemmer" at rydde op og sætte vægte, og udstyr på plads efter sig.

1 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Var så heldig at få et gavekort til en…

Var så heldig at få et gavekort til en 100 minutters behandlig hos Amacing spa. Sikken en skøn oplevelse. Efterfølgene eller før skulle der være adgang til spa faciliteterne som var inkl. i denne behandling. Da jeg skulle til at bruge disse spa faciliteter som dampbad, sauna, forskellige pools m.m. stod jeg og ventede 30 minutter og kom stadigvæk ikke til da der var sauna gus arrangement. Her kunne man ikke deltage da der var limited på og for den sags skyld også i de respektive aktiviteter i spaen. Dvs. jeg intet fik ud af spa adgangen da der ikke var plads den næste time efter 30 min. vente tid. Jeg spurte efterfølgende ved udtjekning om jeg ikke kunne få denne oplevelse på et andet tidspunt når der var "åben" igen. Det kunne ikke lade sige gøre. En kvindlig administrativ dame kom ud fra et kontor, hvor jeg fortalte om den manglende spa oplevelse. Det kunne hun ikke gøre noget ved og sagde "Jeg høre havd du siger". Det er ikke iorden med de priser og "falsk" markedes føring at man tror man får adgang til spa med i oplevelsen når der er begrænsninger på antalt af personer i saunagua og spa oplevelserne som sauna, damp ect. Her burde i være noget mere flexible når i jo selv "optager" denne ydelse så det er umulig at bruge for kunder der har dete inkl. Det er rigtig øv, da jeg helt sikkert ikke kommer igen efter den oplevelse med den administrative medarbejde åske hed hun Hanne, det fik hun da ødelagt. Så skal der bookes på Skodsborg næste gang - der ved de da hvad kundesrvice er.

1 juin 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er blevet smidt ud af…

Jeg er blevet smidt ud af Wellcome-fitness efter og have trænet der i mange år som et 100% loyalt medlem.

Bliver smidt ud grundet jeg ikke har sagt Go'morgen til Bestyreren (Hanne) efter ca 3uger! Da hun så mener der er dårlig stemning!

Kan på ingen måde anbefaledes herfra.

10 juillet 2020

Advarsel

Advarsel. Well-Come gør det næsten umuligt at opsige abonnement. Da deres opsigelses hjemmeside ikke virkede for mig og jeg bad dem pr. mail bekræfte min opsigelse sendte de mig uden videre til inkasso. Protester er de ligeglade med så jeg kom til at betale da jeg ikke gad betale advokatomkostninger. Den værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet! Nu har jeg betalt ca 2000 kr for absolut ingenting.

30 janvier 2020

Samtlige punkter spiller

Ja det har sin pris, men samtlige ting spiller hos Wellcome. Fantastisk personale, dygtige personlige trænere med ordentlige og seriøse attituder og de har endda ansat den sødeste gut til at sætte vægte på plads.
Anbefaler til hver en mand/kvinde der spørger :)

5 janvier 2019

Very poor service

Very poor service. I had to pay for a treatment that had been booked through the reception for the wrong date. Not acceptable!

13 septembre 2017

ADVARSEL: UMULIGT AT UDMELDE SIG

Denne virksomhed burde anmeldes til både forbrugerombudsmanden og politiet. De har sikret at det er super besværligt at melde sig ud.
I mit tilfælde har jeg skrevet til dem to gange, og begge gange fik jeg at vide at jeg skulle udmelde mig selv online. Da jeg forsøgte dette kendte systemet ikke til mit telefonnummer. Så skulle jeg kontakte dem igen, og de skulle manuelt rette mit telefonnummer... så kunne jeg udmelde mig...

Jeg synes det er absurd useriøst og usympatisk at have et flow hvor man ligger sten i vejen for at kunder kan udmelde sig...

30 décembre 2016
Noté 1 sur 5 étoiles

Premimum betaling men lav service

Et medlemskab i Welcome ligger i 'high-end' klassen (+650 kr) men servicen, man får, er langt under middel. Og nu har jeg så gennem flere måneder kommunikeret med ledelsen, fordi der bliver lagt det ene gebyr efter det andet på ens medlemskab. Jeg har forsøgt at tale med dem men forgæves.
Der lægges det ene gebyr efter hinanden på ens medlemskab. Hvis man kommer over 2 timer før ens træning skal begynde, så har man ikke mulighed for at ’melde fremmøde’.
Hvis man så har to timer i træk, så er man nødt til at gå ud og melde fremmøde til en evt. 3 time. Ellers får man en bøde. Forsøgte at meddele receptionschefen, at jeg var skam ’fremmødt’ men hun nægtede at kreditere mine bøder. Hun ville, at jeg skulle afbryde min træning, gå ud og melde ’fremmøde’. Jeg nævnte for hende, at hun kunne jo se i systemet at jeg var fremmødt, men jeg havde ikke mulighed for at melde fremmøde, fordi det ikke var en mulighed på deres computer. Men nu vil hun ikke kreditere mine bøder.
Nu har jeg gennem den seneste måned bedt Welcome om dokumentation for, at jeg ikke er fremmødt i centret på en masse timer, hvor de har givet mig bøder. På trods af at jeg har spurgt dem om dokumentation 5 gange, så står jeg stadig i en situation, hvor jeg ikke har fået dokumentationen, men de forlanger at jeg skal betale flere hundrede kroner ekstra hver måned oven på et dyrt medlemskab.
I hele januar måned er det så svært at komme på hold, og en dag stod jeg i centret og forsøgte at komme på 5 hold men forgæves og var nødt til at sætte mit medlemskab i bero.
Det forsøgte jeg også at kommunikere til Welcome, men de mente, at jeg skulle være åben minded og bare melde mig på et andet hold.
Så helt igennem utilfredsstillende service.

Premium betaling men lav service.

19 janvier 2016
Noté 1 sur 5 étoiles

Svært at komme ud af - og dårlig service

Dette er en advarsel. Det har nu taget mig måneder lave en udmeldelse af Well-come. De har tilsyneladende gjort det så besværligt som muligt. Hvis det ikke gøres på den helt rigtige måde - som ikke er at ringe til dem eller gå ned til dem, bliver regningerne ved med at komme. Man kan ikke sende en mail om at medlemsskab skal sættes i bero - forsøgte også dette. Don't do it! Jeg har nu hørt om flere andre, som har oplevet lign, og er flyttet til andre steder. Det kan ikke bliver ved med at gå for Well-come, at drive forretning på denne måde - fundstændig uden service eller forståelse for deres kunder. Nu forstår jeg den 10 siders kontrakt man skal underskrive for at melde sig ind. Bondefangere findes endnu - og de lever desværre af den mælk vi med en travl hverdag spilder. Jeg må betale de næste 700 kr for min søn, som ikke har været der siden juni! Og det skal være inden fredag, har deres chef [navn] [sensitiv information] netop skrevet - ellers kommer der 100 kr extra på :-(

Her er så den interne response på min mail fra Well-come direktør [navn] - som hun sendte til mig ved en fejl. Jeg har svært ved at forstå hvordan man kan være så ligeglade med sine kunder. Hos dem har de vist ikke en værdi, som hedder kunden først - eller forsøg at forstå:

Du har gjort det helt rigtige og jeg vil ingen gang svare på denne mail…

Jeg vil hellere bruge tid på hvad vi kan gøre internt og hvad du kan gøre for at bruge så lidt tid på dette som muligt….!

[navn]

2900 Hellerup

7 octobre 2014
Noté 3 sur 5 étoiles

Plusser og minusser i Well-Come

På plus siden tæller, at det er et stort og lækkert center med mange maskiner og øvrige gode faciliteter. Det er også et kæmpe plus at man kan køre ned i parkeringskælderen og holde gratis og tage elevatoren direkte op i centeret.

På minus siden tæller først og fremmest prisen. Det er antagelig et af de dyreste centre man kan komme i nærheden af og deres SPA (som koster ekstra) er lækker, men der er desværre en del tilfælde, hvor sauna eller dampbad ikke er varme nok ligesom der også er tilfælde, hvor der ikke er fyldt op med frugt/grønt eller the.

19 octobre 2011
Noté 1 sur 5 étoiles

Premium priser uden premium følelse

Well-come fitness & spa er et udemærket fitness-center. Næsten alt virker, og der er generelt rent og pænt. Problemet er, at til prisen (550kr/md for fitness, især 1200kr/md for fitness + spa), så er forventningerne en del højere end blot "i orden", og samtidig er der en del irritationsmomenter som trækker fra premium-følelsen.

Samlet set ville jeg indtil for kort tid siden have givet centeret 3 stjerner. Nu bliver det så desværre en solid 1'er.

Selv træner jeg stort set altid fra kl. 20 og frem til lukketid kl. 22. I Well-come vælger man at lukke spa'en en halv time før resten af centeret, så jeg plejer at kunne nå en times træning og så en halv times spa. Nu har man valgt at lave sommerlukningstider, som i hele juni og juli gør at centeret lukker kl. 21. Så i 2 hele måneder har jeg stort set ikke mulighed for at benytte spa'en, og føler mig derfor godt og grundigt snydt for den del af mit medlemsskab.

Forklaringen fra Well-come er, at en advokat har forsikret dem at der er tale om en uvæsentlig forringelse, når de uden varsel nedsætter åbningstiden med en time. Det er måske uvæsentligt i advokat-sprog, og helt sikkert for mange medlemmer der ikke træner om aftenen. Men for en der får halveret sin tid i centeret og helt elimineret sin spa-tid, så føles det ikke særlig uvæsentligt - og der tilbydes ingen kompensation.

Det kommer så oven i en lang række mindre irritationer, som gør man ikke føler man får en premium-oplevelse:
- Bruserne kører mellem 15-20 sekunder. Derefter stopper de og man skal trykke igen for at starte dem. Hvem tager bad på 20 sekunder? Hvis man blev spulet rent ville det være bedre, men det føles mere som et regnvejr, hvor man bliver nødt til at stå længe for at være sikker på al sæben er væk. Hvordan kvinder kan gå derfra uden shampoo i håret er mig et mysterie.
- Spa'en er okay når den virker, men det er mange penge for et stort spa-bad og et dampbad. Især når man tænker på at dampbad er gratis i mange langt billigere centre.
- Spabadet virker ofte ikke, op mod 20% af de gange jeg har været der.
- Dampbadet er ofte fedtet til med kaffegrums fra andre kunders body-scrub.
- Grøntsager/frugt i spa-området har gerne stået så længe om aftenen, at det ikke er værd at spise.
- At spa'en lukker en halv time før er forklaret med der skal gøres rent. Det er mit klare indtryk, at det er kodesprog for, at man gerne vil have kunderne i bad, så man kan lukke i god tid. Et kvarter før ville være mere rimeligt.
- Saunaen i den almindelige omklædning skulle der meget brok til for at den ikke blev slukket en halv time før centret lukker.
- Åbningstiderne på helligdage er meget korte, en del kortere end jeg husker dem fra Fitness DK.
- En god ting er, at man ikke bliver svinet til som i Fitness DK, hvis man er ude 5-10 minutter for sent ude af centret. Til gengæld får man så en time eller to mere at træne i, hvis man tager ned til Nygaardsvej, så det føles ikke rigtig som en fordel.
- Squash-banerne koster 50kr ekstra at have gæster med til, og lyset slukkes på minuttet når man er færdig, uanset om der venter andre. Det er måske fair nok, men når man ved at billigere centre gør det bedre, så giver det igen den forkerte følelse.

Jeg har lidt svært ved at konkludere på centret på andres vegne, da det på nogen områder virker bedre end hvad man ellers kan få. Træner man almindelig fitness (550kr/md) og ikke alt for sent, så er det ganske udemærket. Spa'en til 1200kr/md ville stadig være dyr hvis alting var perfekt, men det er næppe pengene værd for de fleste som det er nu. Man må så håbe de nyeste tiltag med kortere sommerlukningstider er en enlig svale, og ikke et udtryk for fremtidig dårligere service.

10 juin 2011
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus