Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skriver sjældent anmeldelser, men denne gang vil jeg gerne gøre en undtagelse. Først og fremmest – tusind tak for den lynhurtige levering! For det andet er jeres duftprøver den ægte vare og... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget professionel oplevelse. Jeg købte fem prøver, som alle var flot pakket ind hver for sig. Præsentationen var virkelig gennemført, og alle duftene var fantastiske. Kan klart anbefales.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sublim kundeservice! Havde bestilt en Bvgari Tygar 5mL decant, viste sig at der ikke var nok tilbage. Nick ringer og skriver for at finde en løsning. Han får fremskaffet 5mL Tygar og inden for den opr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Xscent er en af de bedste danske hjemmeside hvor man kan bestille decants på high-end designer, private line og nichedufte. Det er altid bedst at prøve dem af, inden man beslutter sig for at købe en... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de cosmétiques et de parfums
  2. Fournisseur de produits de beauté
  3. Magasin de produits de beauté
  4. Boutique de santé et beauté
  5. Parfumerie

Écrit par l'entreprise

XSCENT gør det nemt at opdage eksklusive nicheparfumer i prøvestørrelser. Vi tilbyder originale parfumetests og travelsprays i 2, 5 og 10 ml, så du kan udforske high end dufte uden at investere i en hel flaske. Vores sortiment består udelukkende af autentiske parfumer fra anerkendte nichehuse. Ingen kloner. Ingen kompromiser. Alle prøver tappes med fokus på præcision, kvalitet og æstetik. Hos XSCENT handler det om oplevelsen fra første klik til duften rammer huden. Hurtig levering, gennemsigtighed og en kompromisløs tilgang til luksus er kernen i alt, vi gør.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 3 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fin kvalitet på 3 af…

Hurtig levering og fin kvalitet på 3 af de 4 Prøver, dog var den ene af TRAVELCASE utæt, lidt øv.

3 mars 2026

Hej Mario

Tak for din anmeldelse og for at du fremhæver både levering og kvalitet.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at en travel case skal være utæt, og det beklager vi. Skulle du opleve noget lignende igen, så kontakt os endelig med det samme. Vi løser det hurtigt og uden besvær.

Vi sætter en ære i både produktkvalitet og den samlede oplevelse, og din feedback hjælper os med at holde niveauet skarpt.

Vi håber, du ellers er glad for dit køb, og vi står klar næste gang.

God påske

Fantastisk!

18 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

God hjemmeside samt meget hyrtig…

God hjemmeside samt meget hyrtig ekspedition. Varm anbefales.
En lille ulempe ikke bredt assortiment.

17 mars 2026

Hej Beata

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord om både hjemmeside og ekspedition, det sætter vi stor pris på.

Vi arbejder løbende på at udvide sortimentet, og der kommer kontinuerligt nye dufte til. Samtidig er det et bevidst valg, at vi holder fokus på niche og high end parfumer frem for at udvide med mere mainstream udvalg.

Tak fordi du handlede hos os :) og vi håber at kunne overraske dig med endnu flere spændende dufte fremover.

6/5.

5/5, havde en lille kommentar i min ordre. Den blev taget rigtigt godt i mod. Den kom hurtigt, og fra min side, har de fortjent en 6/5.
Desuden kommer de en lille fin boks hver 2 ml parfume, i stedet for bare sprøjteren.
Mit go-to sted fremover for denne slags produkter.

25 février 2026
Avis spontané
Noté 3 sur 5 étoiles

Fine duftprøver til mænd

Jeg har bestemt indtryk af, at XSCENT er et seriøst og pålideligt firma. Det afspejler sig imidlertid i udvalget af dufte, at det drives af to mænd. Som kvinde er der ikke så meget at vælge imellem. Det er positivt, at duftene kan købes både i 2, 5 og 10 ml. 5 ml dufte leveres dog i 10 ml glas, og det forringer duftenes holdbarhed, når glasset kun er halvt fyldt. Systemet med glasbeholder og case til 10 ml glas fungerer upåklageligt. Jeg var ikke så heldig med mit valg af dufte, men så må man jo glæde sig over, at der var tale om prøver og ikke hele flasker:-)

27 janvier 2026

Hej

Mange tak for din grundige og ærlige anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Du har helt ret i, at vores nuværende udvalg hælder mere mod maskuline og unisex dufte. Det er noget, vi er meget bevidste om, og vi arbejder løbende på at udvide sortimentet med flere feminine og bredere profiler, uden at gå på kompromis med vores fokus på niche og kvalitet.

Angående 5 ml i 10 ml glas, så er det et bevidst valg for at sikre bedre holdbarhed, mindre risiko for lækage og en mere robust præsentation under transport. Den ekstra luft i glasset har i praksis minimal betydning for selve duftens kvalitet og levetid, men vi forstår godt din pointe og tager den med videre i vores overvejelser.

Og netop som du selv nævner, er idéen med prøver, at man kan udforske uden at binde sig til en fuld flaske.

Tak fordi du handlede hos os :) Vi håber, at du finder flere favoritter hos os fremover.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus