En fornøjelse at have Bjarke til at sælge vores Venus 31 motorsejler! Vi satte den til salg om efteråret, og da det blev forår havde vi fem hold, der ville se på båden. Vi viste selv selv frem - det... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte en båd hvor yacht dreams var indover, samlet set var det en hurtigt “proces” og Bjarke var super god til at få eksekveret! :-)
L'entreprise a répondu
For mig skal der være troværdighed og tillid ved valg af mægler, når ens “kæreste eje” skal sættes til salg. Markedsførings konceptet er bestemt meget vigtig i forbindelse med at komme i konta... Voir plus
L'entreprise a répondu
Personlig, professionel og tryg bådhandel
Barbras Alle 3b, 9300, Sæby, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Tak for, at du gjorde salget af vores båd til en særdeles behagelig oplevelse.
Annonceringen var flot og fængende. I løbet af cirka 3 uger var båden solgt.
Du løste opgaven hurtigt og effektivt, og vi var hele tiden velorienteret om situationen.
Utroligt flot arbejde.

Réponse de Yachtdreams
Super venlig og imødekommende.
Følger hurtigt op på spørgsmål ang båden. Super god service at hente os ved toget, da vi skulle hente båden.

Réponse de Yachtdreams
We came from Finland to view the boat. The correspondence was easy, prompt, friendly and precise. English was no problem whatsoever. Everything was done politely and smoothly without any problems even though the arrangements for the transaction were complicated and unusual due to the distance from our home.
Recommendable.

Réponse de Yachtdreams
God service, også udenfor åbningstid. Havde fuld tillid i forbindelse med bådkøb. Anbefaler meget gerne

Réponse de Yachtdreams
Vi har solgt vores Nord West 41 igennem Yacht Dreams, salget har forløbet efter planen Bjarke har lavet et godt stykke arbejde både med billeder, film og fremmøde ved fremvisninger. Vi har indtryk af at både os som sælger og køberne har følt sig trygge under forhandlingerne.
Mange hilsner sælger Nord West 41.

Réponse de Yachtdreams
Her er en lille advarsel ...
Har været så uheldig og købe en motorbåd af Bjarke og kan på ingen måde anbefale at handle her.
Han virker umiddelbart som en pålidelig bådmægler, men så snart pengene er betalt forsvinder alt troværdighed - så pas på og hold jer langt væk .....

Réponse de Yachtdreams
En aftale er en aftale, lige indtil Bjarke ikke synes det er en aftale mere.
Bjarke er en flink fyr, pas dog på med at lave en aftale med ham, det kan være svært for ham at leve op til den.
Jeg havde udset mig en båd hos Bjarke fra yachtdreams og vi havde aftalt pris m.m
Jeg bor i den modsatte ende af landet og derfor var logistikken en anelse besværlig, men bil til transport var lejet, chauffør var fundet, togbillet til mig var købt (så jeg kunne mødes med chaufføren) og overnatning til chauffør og undertegnede arrangeret og betalt, ja selv bådplads er købt.
Aftalen var klar, båden skulle hentes Lørdag. Desværre ringede Bjarke Torsdag eftermiddag og meldte om problemer med båden som man var igang med at undersøge.
Fredag formiddag ringer han igen og melder at alt alligevel ser ud til at lykkes, planen er på sporet igen - pyha…
Fredag eftermiddag hører jeg igen fra Bjarke, båden er ikke færdig, den kan først være klar Mandag… Ok, ikke optimalt da logistikken er svær at få styr på, men jeg lader ham vide at jeg gerne vil opdateres på status og at jeg er nervøs for at han sælger båden til anden side. Samtidig vil jeg arbejde alt jeg kan på at få logistikken til at gå op så en ny afhentning kan finde sted.
Mandag morgen skriver jeg til Bjarke at jeg gerne vil opdateres på status, nu er båden solgt får jeg at vide …!?
Ja, altså Bjarke mener at jeg har givet udtryk for at jeg ikke har mulighed for at hente båden på et andet tidspunkt, omvendt mener jeg at jeg har givet udtryk for at jeg vil gøre alt jeg kan, Bjarke skrev endda til mig Fredag at han ville tage ud at sejle en uge - 14 dage for at få lidt ferie, det tolkede jeg naivt som at jeg godt kunne tage det roligt.
Alt i alt jeg kan umuligt give mere end 1 stjerne eftersom det aldrig lykkedes mig at handle med yachtdreams.

Réponse de Yachtdreams
En savoir plus sur les différents types d'avis.