Tim Koning was helder in zijn adviezen. Gaf goed aan welke service Youvia kan bieden en wat ons abonnementspakket inhield. Ook vertelde hij hoe we onze website kunnen aanpassen om nog beter vindbaar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben tevreden over de samenwerking, directe communicatie, vriendelijke medewerkers en vooral heel belangrijk; ik voel me er gehoord. Als ondernemer heb ik zelf al veel uitgezocht, maar merk dat z... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik liep tegen een probleem aan met mijn mailbox en had er zelf behoorlijk wat tijd in gestoken. Achteraf gezien had ik meteen contact moeten opnemen met Youvia. Kevin heeft mij snel, vriendelijk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wilroy heeft ons goed geholpen met de uitleg van Digistart. Het programma biedt, samen met de vermelding in de Gouden Gids, extra mogelijkheden om beter vindbaar te zijn in Google en AI. We kregen een... Voir plus
Écrit par l'entreprise
John M. Keynesplein 12-46, 1066 EP, Amsterdam, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Weer veel wijzer geworden door dit servicegesprek.
We kunnen verder groeien in de digitale wereld!

Réponse de Youvia
Kevin heeft mij snel, vriendelijk en zeer adequaat geholpen. Hij begreep direct waar het probleem zat, dacht mee in de oplossing en zorgde ervoor dat alles vlot werd geregeld.
Ik ben erg tevreden over de service en de manier waarop ik ben geholpen. Professioneel, efficiënt en klantgericht. Hartelijk dank, Kevin!

Réponse de Youvia
Dankjewel Wilroy en Teun voor jullie ondersteuning bij het herinrichten van onze portal van Youvia. Als fabrikant van massieve houten woningen in duurzame houtstapelbouw is het natuurlijk erg belangrijk om online gevonden te worden. Prima en snel geregeld!

Réponse de Youvia
Heldere uitleg, makkelijk om de stappen te doorlopen en vriendelijke, professionele service daarbij.

Réponse de Youvia
Wilroy is een betrouwbare en toegewijde adviseur. Met zijn enthousiasme en deskundigheid zorgt hij ervoor dat ik mijn vindbaarheid kan optimaliseren op een plezierige manier.

Réponse de Youvia
Vandaag contact gehad met Wilroy van Youvia. Ik wilde graag wat kleine aanpassingen doen aan onze website, waaronder een extra whatsapp link en een vernieuwing van ons bedrijfsfilmpje op de pagina.
Dit werd direct opgenomen en binnen een korte tijd zijn al onze wensen verwerkt in onze bestaande website pagina. Contact was erg prettig, ze staan hier niet te kijken van de gekste wensen en denken graag mee.
Erg tevreden met deze service, dit vind je niet meer alledaags bij iedereen helaas.....

Réponse de Youvia
Kevin Sonnemans heeft mij vandaag uitstekend
geholpen bij de telefonische opzegging van ons
abonnement. Vriendelijk gesprek, opzegging direct
geregistreerd, schriftelijke bevestiging met
einddatum binnen het uur in mijn mailbox.
Heldere afhandeling. Dank, Kevin!

Réponse de Youvia
Youvia medewerker reageert snel en heeft een goede oplossing voor mijn probleem tevens kwam hij zelf nog met verbeteringen.

Réponse de Youvia
Ben erg tevreden met de hulp van Youvia

Réponse de Youvia
Ze vragen of mijn gegevens nog kloppen, al meerdere malen aangegeven dat er iets niet klopt en gewijzigd moet worden. Maar er wordt niets gewijzigd, moet het blijven herhalen. Ze sturen wel maandelijks de rekening zonder dat ze doen wat gevraagd word.

Réponse de Youvia
Snelle reactie en mijn verzoek werd binnen een dag uitgevoerd! Ook vriendelijk geholpen aan de telefoon!

Réponse de Youvia
Super goed geholpen. Wist precies wat hij moest doen om ons account op juiste manier en met de juiste content online te zetten. Nu is het afwachten wat het ons gaat brengen.

Réponse de Youvia
Ik ben ontzettend goed geholpen met de aanpassingen op mijn website: echt meedenken over de widget/reviews zichtbaar maken, het 30 jarige bestaan van mijn praktijk feestelijk vermeld en wat kleine aanpassingen.
En dit alles in goed overleg en in vlot tempo!

Réponse de Youvia
Wat een geweldig bedrijf! Het platform is voor mijn bedrijf van grote waarde en de manier waarop men je daarmee begeleid is heel erg behulpzaam, efficiënt en zeer vriendelijk. Ik ben blij dat ik me heb aangemeld en deel uit mag maken van Youvia!

Réponse de Youvia
De omboarding ging goed, maar het op tijd komen kan beter. Ze namen ruim de tijd om alles te regelen.
Zou verwachten dat ze daar een script voor hebben, zodat ze niets vergeten.

Réponse de Youvia
Snelle reactie op de mail met hulpvraag over mijn website. Prima service dus.