Tim Koning was helder in zijn adviezen. Gaf goed aan welke service Youvia kan bieden en wat ons abonnementspakket inhield. Ook vertelde hij hoe we onze website kunnen aanpassen om nog beter vindbaar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Uitstekend geholpen door Tom van Erven bij het terug kunnen halen van mijn Outlook e-mail account met Youvia e-mail adres. Ondanks dat Youvia alleen WebMail hoeft te supporten. Heel blij mee!
L'entreprise a répondu
Kundig en beleefd geholpen met het instellen van mijn emailprogramma. Alles werkt weer naar behoren. Tom luisterde goed naar het probleem en heeft het in no-time weten op te lossen. TOP.
L'entreprise a répondu
Ik ben tevreden over de samenwerking, directe communicatie, vriendelijke medewerkers en vooral heel belangrijk; ik voel me er gehoord. Als ondernemer heb ik zelf al veel uitgezocht, maar merk dat z... Voir plus
Écrit par l'entreprise
John M. Keynesplein 12-46, 1066 EP, Amsterdam, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Snelle reactie op de mail met hulpvraag over mijn website. Prima service dus.

Réponse de Youvia
vriendelijke medewerker met kennis van zaken. Hulpvraag snel en vakkundig opgelost

Réponse de Youvia
Ze hebben mijn website keurig aangepast. Foto's erbij gezet en die te groot waren verkleind. Goed werk.

Réponse de Youvia
Al langere tijd wilden wij onze website vernieuwen. Steeds kwam er niets van. Dankzij de webinars van Youvia werd steeds meer duidelijk dat AI de toekomst is en dat dat grote gevolgen heeft voor ons als bedrijf, omdat klanten ons op een andere manier gaan bereiken dan eerst. Youvia heeft ons kunnen overtuigen (op een goede manier) dat wachten tot de zomer, wat eerst ons idee was, niet handig is. Als koploper ten opzichte van concurrenten ben je nét een stap verder en dat is in deze tijd heel belangrijk.
De offerte was overzichtelijk, geen kleine lettertjes. Youvia staat open voor alle voorkomende vragen, niks is te gek. Heel fijn!
Het proces vanaf de eerste aanlevering van teksten en foto's tot het resultaat verliep niet helemaal volgens planning, maar het resultaat is prachtig geworden. En omdat we lang moesten wachten, kregen we een pagina extra er gratis bij: goede service!
We zijn nu erg benieuwd naar wat dit in de praktijk gaat betekenen. De eerste complimenten zijn al binnen, mooi!

Réponse de Youvia
Ik ben zorgvuldig geholpen door de Youvia medewerkers - vooral Gilbert en Mikaël. Resultaat: een mooie nieuwe website!

Réponse de Youvia
Ze denken echt met je mee om je website persoonlijk te maken. Ze zijn open en eerlijk. Alleen maar lof! Super lieve mensen.

Réponse de Youvia
Aanpassingen op website door Wilroy snel doorgevoerd. Plezierig klantencontact.

Réponse de Youvia
Zeer goed geholpen door de medewerker die ons hielp bij het installeren van Digistart.het Digistart programma biedt samen met de vermelding in de Gouden gids extra mogelijkheden om beter gevonden te worden in Google en AI wat toch de toekomst gaat worden voor de vindbaarheid van je bedrijf.
Wij kregen een mooi en overzichtelijk dashboard dus zijn wij erg tevreden!
Magic Print

Réponse de Youvia
Neemt de tijd - blijft verder ook netjes en beleefd. Niets mis mee....

Réponse de Youvia
Mees nam me snel en adequaat mee in onze vermelding in de 'GoudenGids' en de punten waarop we dit konden verbeteren.

Réponse de Youvia
Heel goed geholpen door Wilroy. Klantvriendelijk en zeer behulpzaam. Denkt met je mee, wat ik altijd zeer op prijs stel. De volgende keer vraag ik direct om deze medewerker.
Met vriendelijke groet Lian’s atelier.

Réponse de Youvia
Snelle en goede service en vriendelijke medewerkers. Ik ben altijd snel te woord gestaan en men stond altijd klaar met goede adviezen.

Réponse de Youvia
Met Youvia webcheck en Youvia yext hebben we een actueel overzicht en verbetermogelijkheden van de online presentatie van onze praktijk.
Enthousiaste Youvia medewerkers hielpen bij het snel onboarden en het optimaliseren via de dashboards.

Réponse de Youvia
Ontzettend fijne samenwerking. Zeer behulpvaardig, snel in handelen en denkt proactief mee. Kundig, betrokken en een fijne sparringspartner. Absoluut een aanrader. Dank je wel!

Réponse de Youvia
Prima geholpen en direct met een goede oplossing gekomen waardoor er veel tijd bespaart is daar we geen e-mails meer binnen kregen

Réponse de Youvia
Wederom een fijn vriendelijk gesprek over onze website. Om diverse redenen stopt dit jaar ons contract na jaren en zijn we alleen vindbaar op robbentochten.com :) voor partijen, uitvaarten etc.
Bedankt voor alles,
Adinda

Réponse de Youvia
Nadat het eerste Teams-gesprek in het water viel vanwege technische problemen, werd er direct een tweede, vervolg gesprek ingepland. Bij dit tweede gesprek zijn we alle punten die in het eerste gesprek wel behandeld waren nogmaals nagelopen. Hierdoor kwamen we vanzelf en zonder iets over te slaan bij die punten terecht die we in het eerste gesprek niet behandeld hadden. En allemaal met dezelfde inzet en enthousiasme als bij het eerste gesprek. De vragen die bij mij tussen het eerste en tweede gesprek naar voren waren gekomen, zijn ook uitgebreid beantwoord.

Réponse de Youvia
De afgelopen dagen moesten er een aantal aanpassingen aan mijn website worden gedaan. Hierbij heeft Tom me uitstekend geholpen tot een goed resultaat! De aanpassingen waren snel en accuraat opgelost, dank je Tom!