De armbanden zagen er weer net als de vorige keer precies uit zoals op de afbeeldingen weergegeven. De levering was snel en de armbanden zaten weer in een mooi doosje. De verhouding tussen de prijs en... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat een waardeloos bedrijf! Foutieve informatie over een produkt op hun website. Als je wil retourneren zelf betalen, maar de schuld ligt bij hun. Telefoonnummer is buiten gebruik en ze reageren niet... Voir plus
De armbanden werden zeer snel bezorgt. Ze zijn net als de andere bestellingen precies zoals op de afbeelding en de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is goed.
Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een le... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.
Coordonnées de contact
Heerlerbaan, 74, 6418CH, Heerlen, Pays-Bas
- 0850 60 5880
- info@zentana.nl
- www.zentana.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Geweldig breed assortiment
Geweldig breed assortiment, snelle levering en prima service!

Vaker review geschreven over Zentana
Vaker review geschreven over Zentana. Mooie sieraden die jarenlang mooi blijven! Ook toen ik een sierraad had ontvangen van een verrassingsdoos, had ik een mail gestuurd omdat ik het niet voelde. Het paste niet bij mij en kende ook niemand in mijn omgeving die ik hiermee blij kon maken. Fijn opgelost. Altijd snelle levering en kwalitatief goed!

Réponse de Zentana
Zeer mooie sieraden en altijd supersnel…
Zeer mooie sieraden en altijd supersnel geleverd.

Met liefde gestuurd
Met liefde gestuurd, verpakt en in ontvangst genomen 🙏🏼♥️🌹

Snelle verzending
Snelle verzending, mooie verpakking, zeer klantvriendelijk. De artikelen zijn in het echt bijna nog mooier dan op de foto! Een genot om te neuzen en een cadeautje om te bestellen.

Réponse de Zentana
Prachtige armbanden en 1 setje…
Prachtige armbanden en 1 setje oorbellen gekocht met mooie stenen.
Speciaal een balans armbandje met jaspis besteld voor mijn dochter!

Betaalbare kwaliteit
Kwaliteitsvolle producten voor degelijke betaalbare prijzen. Klantservice is vriendelijk en altijd bereid je vragen te beantwoorden. Levering verloopt steeds vlot. De verschillende acties doorheen het jaar zijn top.

Réponse de Zentana
Artikelen zijn luxe verpakt en werden…
Artikelen zijn luxe verpakt en werden keurig verzonden. Voldoen aan de gestelde verwachting.

Réponse de Zentana
Ik vind het aanbod heel leuk
Ik vind het aanbod heel leuk. De producten zijn mooi van kwaliteit, en goed is verhouding tot de prijs. Leuke verpakking! De levering is zeer snel.

Réponse de Zentana
De sieraden zijn precies wat ze op de…
De sieraden zijn precies wat ze op de site lijken . Helemaal prima.

Réponse de Zentana
Leuk en mooi voor jezelf maar zéker geschikt voor geschenk!
Duidelijke afbeeldingen van de sieraden en snelle correcte levering!

Réponse de Zentana
Armband is goed,en netjes geleverd.Heb…
Armband is goed,en netjes geleverd.Heb het alleen te klein gekocht, maar dat is mijn eigen fout.

Aanrader!
Heel goede kwaliteit en prijs. Ben er heel blij mee.Snelle verzending!

Réponse de Zentana
In de achtjaar van jullie bestaan,heb…
In de achtjaar van jullie bestaan,heb ik geen klacht gehad.jullie hebben heel goed materiaal en grote sortering sieraden. Mijn raad aan jullie blijf zo door gaan en wens jullie veel succes👍👍🕉✋

Réponse de Zentana
Zeer tevreden met mijn eerste aankoop
Zeer tevreden met mijn eerste aankoop, mooie verpakking.

zeer mooie armband,zeer tevreden
zeer mooie armband,zeer tevreden
Netjes verpakt en verzonden

Goede communicatie
Goede communicatie op mijn vragen .
Snelle service
Verpakt in mooie doosje'voor als je een geschenk weg geeft
Ik ben zeer tevreden
Margo