De armbanden zagen er weer net als de vorige keer precies uit zoals op de afbeeldingen weergegeven. De levering was snel en de armbanden zaten weer in een mooi doosje. De verhouding tussen de prijs en... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat een waardeloos bedrijf! Foutieve informatie over een produkt op hun website. Als je wil retourneren zelf betalen, maar de schuld ligt bij hun. Telefoonnummer is buiten gebruik en ze reageren niet... Voir plus
De armbanden werden zeer snel bezorgt. Ze zijn net als de andere bestellingen precies zoals op de afbeelding en de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is goed.
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.
Coordonnées de contact
Heerlerbaan, 74, 6418CH, Heerlen, Pays-Bas
- 0850 60 5880
- info@zentana.nl
- www.zentana.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Ik had een mooie ketting besteld, echter was de hanger (groot tijgeroog) gebarsten en viel er spontaan af. Na een mail kreeg ik een nieuwe opgestuurd. De afhandeling en de correspondentie heb ik als zeer prettig ervaren. Goede service!
👍👌👍👌👍👌👍👌👍👌
Heel veel duurder dan anderen - versie 2
Tibetaanse armband gekocht voor € 19.99. Zie ik paar dagen erna dat ie voor € 9.99 elders wordt verkocht.
Krijg ik als reactie dat dat een andere is. Nou, nee hoor, die andere had ik ook inmiddels ontvangen. Precies dezellde!!!
Ik een bericht op Trustpilot achtergekaten. Heeft Zentana bmverzocht mijn recensie te verwijderen omdat ik de naam can de andere verkoper gemwld heb. Dus nu deze recensie zinder de naam van de andere verkoper.
Dit geeft nog meer blijk wat voor een verkoper Zentana is. De hoofdrijs vragen voor produkten die elders soms wel 50% goedkooer zijn! En als je er wat van zegt wordt er gelogen, want het produkt is exact hetzelfde. En zeg je daar wat van dan proberen ze je dw mond te snoeren.
Met andere woorden, ver weg blijven als je geld je lief is en waarde hecht aan customer service.
Ik zie nu hun reactie...beste mede-consumenten, ik heb vd andere winkel ook de tibetaanse armband ontvangen....100% dat ze exact hetzelde zijn!!! Wat betreft het retourneren, dit is de vorige keer ook ter sprake gekomen...retourneren heeft weinig zijn als je zelf de kosten vh retourneren moet betalen terwijl de kosten vh retourneren 35% zijn van de koopprijs....
Kortom, opnieuw leugens en blijk geven van gebrek aan oog voor klant

Prachtige aquamarijn ketting…
Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een leuk doosje. Ik kom hier zeker vaker terug, nogmaals dankjewel voor dit prachtige kettinkje. Liefs Michelle

hartjes: mooie stenen…
Snel geleverd en heel mooie stenen hartjes. Mooier dan ik dacht op de foto. Lieflijk. Prachtige kleuren. Heel blij!

Prachtige armband ontvangen
Prachtige armband ontvangen: De armband kwam gebroken aan. We hebben er toen gelijk en mailtje uit gedaan met een foto. In het weekend kreeg ik zelfs bericht terug met een keuze hoe we opgelost wilde zien. En op maandag lag er al een nieuwe armband op de mat.
Erg goede en snelle communicatie en levering!

Réponse de Zentana
Er zat een foutje in de bestelling en…
Er zat een foutje in de bestelling en dit is supersnel en helemaal top opgelost.
Goede service en snelle reactie

Super service
Heel fijn bedrijf met hele mooie sieraden. Mij bestelling bleef door DHL steeds retour gezonden worden. Maar ik ben super geholpen door Sanne, met veel geduld en begrip. Super service

Correcte levering thanks...🙏🤲🙏💖
Correcte levering
Zorgvuldig verpakt.
Ik kom nog terug 😉

Réponse de Zentana
Snelle en nette levering.
Snelle en nette levering.
Armband verstuurd in mooi doosje met uitleg van de steen.
Duidelijke site en echt een super…
Duidelijke site en echt een super snelle verzending. Volgens mij de volgende dag al in huis !!!
Mooie hanger .
Super snelle levering van mijn…
Super snelle levering van mijn bestelling. Keurig verpakt.
Product is van goede kwaliteit.

L’expérience Trustpilot