Extremely bad
Very bad
Do not buy from this company. I bought a £20 lighter from this skip and it has been 5 weeks and not even a confirmation email. YOU HAVE BEEN WARNED!!
Waarom honderden euros spenderen op wegwerpaanstekers die het milieu vervuilen, wanneer u zelf een Plazmatic X kunt bezitten! De meest revolutionaire, milieuvriendelijke USB oplaadbare aansteker in de wereld.
Postbus 166, 8200 AD, Lelystad, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Very bad
Over de webshop niks dan lof, maar de Plazmatic aanstekers zijn ronduit slecht. De eerste die ik kreeg deed het na een paar dagen al niet meer. Deze geretourneerd (zelf betalen) en volgende dag een nieuwe in huis. Deze wilde niet opladen direct na het uitpakken....weer terug en een nieuwe gekregen. Deze heb ik nu een week en al vier keer moeten opladen. Na +/- 15 sigaretten te hebben onstoken begint rode led te branden en kort daarop (3 a 4 sigaretten) doet hij niks meer. Met een beetje googlen kwam ik er al snel achter dat er heel veel problemen zijn met deze aanstekers als hierboven omschreven. Jammer, want als ze het doen is het een fijne aansteker.
Very nice lighter and.........................
Superb service...........also when something seems to be wrong.
Mijn plazmatic X gold ging na een maand kapot. Heb hem geroutineerd en kreeg meteen een nieuwe toegestuurd. Er ging veel mis bij PostNL, maar de leverancier gaat dit probleem oplossen voor mij en zichzelf. Mijn retourzending is nooit aangekomen en de zending van xlighter niet bij mij en zij sturen alsnog een nieuwe plazmatic gold. Wat een geweldige service en contact. Een top leverancier.
Komen hun afspraken niet na.
3 weken gewacht op levering van bestelling via Bol die beloofd werd de volgende dag. Dan wordt na klacht gereageerd en zegt men een tegemoetkoming op te sturen. ook dat gebeurt niet.
Bestelling uiteindelijk geannuleerd.
Onbetrouwbare partij.
Had problemen met een aansteker die ik had gekocht, mailtje gestuurd. Binnen een paar minuten vriendelijk antwoord terug met instructies hoe ik hem terug kon sturen. Nieuwe aansteker gekregen, zelfs een iets verbeterde versie. Super!
Eindelijk mijn kado gegeven aan mijn stiefvader de X LIGHTER en wat vind hij hem geweldig hij had nog nooit zo een aansteker gezien hij vind hem TOP en wilt nu al geen andere meer