L'entreprise a répondu
Vildt god køreskole, som har styr på deres ting og har nogle vildt Nice kørelærer, som er gode til at lære fra sig. Deres lynkursus kan anbefales enormt meget! Det går mega hurtigt, og man kommer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tak til Young Drivers Køreskole for et super godt forløb og med kørekortet som resultat. Jeg kan klart anbefale Esbjerg bedste køreskole, hvor Mads Snitgaard har været med hele vejen igennem fra teori... Voir plus
Havde et fantastisk forløb med Mads og resten af Young Drivers. Forløbet gik hurtigt, og man følte sig hele tiden set og velinformeret. Både køre- og teoritimerne var hyggelige, lærerige og langt fr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Young Drivers Køreskole er en køreskole hvor man lærer det rigtigt første gang. Fleksibel teori undervisning. Unge, men erfarne kørelærer. Kørekort til bil, motorcykel, trailer (B/E), generhverv og lynkursus. Vi tager specielt hensyn til dem som har ekstra brug for hjælp evt. pga. forskellige diagnoser eller ordblindhed.
Torvegade 68b, 6700, Esbjerg, Danemark
Aucune trace de demande d’avis
Jeg har haft en vanvittig god oplevelse ved Young Drivers - altid søde og gode til at lære fra sig. Bonus point til de lækre biografstole man sider i til Teoritimerne! Jeg bestod både Teori- og køreprøve i første forsøg, og hele forløbet har været en rigtig god oplevelse!! Klar anbefaling herfra

Réponse de Young Drivers Køreskole
Kæmpe anbefaling herfra, gode og tålmodige kørelærere 💪

Réponse de Young Drivers Køreskole
Deres lynkursus kan anbefales enormt meget! Det går mega hurtigt, og man kommer ud på den anden side med et kørekort efter 4 uger!

Fantastiske og dygtige kørelærere
Grundige og rolige, og sørger for at have dig med hele vejen, men samtidig plads til en god sans for humor.

Réponse de Young Drivers Køreskole
Havde et fantastisk forløb med Mads og resten af Young Drivers. Forløbet gik hurtigt, og man følte sig hele tiden set og velinformeret. Både køre- og teoritimerne var hyggelige, lærerige og langt fra kedelige 😊
Stor anbefaling herfra 🙌🏼

Réponse de Young Drivers Køreskole
Alt var bare super og køre- og teori lærerne var bare i top, alt var godt og man lærte en hel del

Réponse de Young Drivers Køreskole
Der er virkelig ikke noget negativt at sige om Young drivers. De tager det i et meget behageligt tempo, det er intensivt, de kan forklare teorien på mange forskellige måder, de giver en lyst til at stille spørgsmål hvis der er noget man ikke forstår. De er fleksible, forstående og meget positive, virkelig en god køreskole.

Réponse de Young Drivers Køreskole
Super søde og kompetente mennesker.
Bestod både køreprøve og teori i første forsøg.
Vil klart anbefale andre at tage kørekort dér, også selvom men ikke er helt "young" mere.

Réponse de Young Drivers Køreskole
Jeg tog kørekort hos youngdrivers i 2024, septemper til december og det var en virkelig god oplevelse!
Jeg havde mads som kørelærer og han var mega hyggelig. Han er stille og rolig og mega forstående overfor at du er eleven og ikke ved alt endnu. Da jeg var på manøvre bane var jeg vildt frustreret over at jeg ikke kunne finde ud af det men mads stod ude foran og guidede mig helt vildt stille og roligt og det var bare en kæmpe hjælp at han var så tålmodig! Mørkekørsel med mads og mark var mega fedt og det har alt i alt bare været en behagelig oplevelse at tage kørekort ved young drivers med mads! Kan helt klart anbefales!

Réponse de Young Drivers Køreskole
Bestod meget nemt, fantastisk køreskole og gode lærere😁