Youngandfreejewelry Avis

1. Bijouterie

Young & Free helpt jou om het maximale uit jezelf te halen! Gemiddeld 5% per verkocht sieraad wordt gebruikt om te investeren in doelen en dromen. Bij ons kan je terecht voor gouden, zilveren en roestvrij stalen sieraden voor heren & dames. Wij bieden kwalitatief goede sieraden aan en vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Wij pakken jouw nieuwe sieraad dan ook met veel aandacht en liefde in. Daarnaast kan je bij ons altijd terecht voor vragen en specifieke wensen. "Wat betekent het om Young & Free te zijn? Wij zijn: Onbreekbaar en verenigd, zoals de schakels die wij verkopen. Jij kiest je eigen weg en laat je niks zomaar vertellen door anderen, dat houdt je jong van geest en geeft je de vrijheid om voor je zelf te denken en vol vertrouwen door het leven te gaan. Door middel van sieraden kan je je uiterlijk verfijnen, het kan aangeven wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Ook kan een sieraad je herinneren aan een bepaald moment, een gebeurtenis of juist waar je heen wilt. Daarnaast hebben wij de Young & Free Community opgericht, waarin we ons focussen op persoonlijke ontwikkeling. Met Young & Free dragen wij een gevoel en mindset over, waarin je gaat voor je doelen en je niet laat tegenhouden! Sluit je aan bij onze community om te connecten met gelijkgestemden.

Moyen

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Verlovingsring

Ik en mijn partner hebben afgelopen 2a3 maanden veel contact gehad met Yentle.
Ik mocht namelijk van mijn partner, mijn verlovingsring helemaal zelf bedenken en samenstellen. Blijer kun je me niet maken!

Hierbij heeft Yentle mij goed en fijn geholpen. Géén één vraag was te veel! Even langskomen was ook mogelijk. Hierdoor kon ik de juiste keuze maken.

Uiteindelijk heb ik MIJN PRACHTIGE UNIEKE ring ontvangen in een mooi doosje, met roze blaadjes en een superlief, handgeschreven, persoonlijk kaartje!!!

Yentle je doet je werk super goed en fijn. Hart voor de zaak en de klanten die je helpt.

14 décembre 2024
Logo de Youngandfreejewelry

Réponse de Youngandfreejewelry

Lieve Jamie & Remi, wat een ONWIJS lieve review!! ❤️ Dat waarderen we ontzettend. Het was echt een feestje om onze creativiteit los te laten op het design wat je in gedachten had. Zó uniek en prachtig, dat het oprecht één van de meest mooie designs is geworden die we tot nu toe hebben gemaakt. We wensen jullie heel veel liefde & geluk toe en heel veel succes en plezier met het regelen van de bruiloft. Liefs, Yentle