Yourpaintingworld Avis

TrustScore 3 sur 5

2,9

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Habe schon einmal vor ca einem Jahr bestellt, hier hat alles super funktioniert. Habe dann im November für Weihnachten noch einmal zwei Bilder bestellt. bis Mitte Jänner ist nichts geliefert worde... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Ich war sehr zufrieden mit dem ersten Bild. Beim zweiten Bild war ich leider schon aus der Garantie raus (immerhin hat das erste Bild ca 100h gedauert), als mir auffiel, dass die eine Farbe ausgelaufe... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en perfect levering. Tijdens de lockdown heb ik deze nieuwe hobby ontdekt. Inmiddels heb ik meerdere bestellingen gedaan waaronder ook een schildering van een dierbare foto. Dit maakt he... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Eigen foto; opspannen mooi maar extra kleuren dubbel

Twee paintings van een eigen foto besteld, mooie korting erbij. Heel goed dat je een mail krijgt om de foto goed te keuren voordat de painting gemaakt wordt. Ik heb ze besteld op een frame en ze zijn netjes strak opgespannen.
Alleen de optie 'extra kleuren' viel wat tegen. Mijn foto is in een winters park (veel groen- en bruintinten) en ik heb 2 kleuren dubbel gekregen. Wel verschillende nummers in de vakjes, maar de bijbehorende verfpotjes zijn hetzelfde. Dus nou heb ik enigszins verwarrende nummers en maar 30 kleuren ipv 32.

8 avril 2022

Zeer slechte service

Zeer slechte service, na meer dan een maand nog niks ontvangen, meerdere keren klantenservice gevraagd hoe het zit, en elke keer krijg ik te horen dat ze het gaan "nakijken", zeer zeer teleurgesteld in deze webshop, zal zeker naar een alternatief kijken als u iets zoekt.

29 mars 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig om creatief te zijn in een meditatieve staat zelfs :0)

Ik ben begonnen met het schilderen en was gelijk verkocht! Het is voor mij zelfs meditatief te noemen.
Het brengt mij rust in mijn hoofd, ik kan heerlijk creatief zijn. De producten zoals het linnen, de verf en penselen zijn geweldig in gebruik.
Ook het contact met de klantenservice voor vragen is perfect. De eigen foto's zijn ook zeer mooi! Heerlijk om te doen.
Ik kan alleen maar positive ervaringen schrijven omdat het de waarheid is. Ik heb er weer 2 besteld en wel met 50% korting, hoe geweldig is dat :0)
Ik ben een zeer tevreden klant en ga zeker nog veel meer schilderen.

23 mars 2022

Ware nicht erhalten, keine Reaktion, keine Rückerstattung

Nur einen Teil der Lieferung erhalten. Jeden Tag den Verkäufer per Mail kontaktiert, es kam nie eine Antwort. Da kann ich das Geld auch direkt weg schmeißen, wenn ich meine Ware nicht bekomme. Ich habe weder meine Ware, noch Geld zurück noch eine Antwort erhalten und ich schreiben yourpaintingworld seit 3 Wochen täglich! Null Reaktion. Finger davon lassen, bloß nicht dort bestellen.

17 mars 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Fout keurig hersteld

Er was iets grandioos fout gegaan met een bestelling, Dit is keurig rechtgezet door Yourpaintingworld. Jammer was dat er geen telefonisch contact mogelijk is. Dan was de ellende mogelijk voorkomen geweest. Mailverkeer duurde door omstandigheden te lang. Punt van aandacht!

8 mars 2022

Support mangelhaft

Ich kann diesen Händler nicht empfehlen. Artikel war nicht wie beschrieben und fehlerhaft. Kontakt konnte nicht, bzw. nur sporadisch hergestellt werden. Die Rückzahlung erfolgte erst mit Hilfe von Paypal.

15 février 2022

Retourkosten na 2 maanden nog steeds niet ontvangen

Ik heb 2 maanden geleden iets retour gestuurd en ik heb nog steeds mijn geld niet retour ontvangen ondanks vele e-mail conversaties.
Zeer slechte service: zowel dus met het ontvangen van de retourkosten als met het annuleren van de bestelling die 3 wkn na aanschaf nog steeds niet was verzonden. Hadden ze deze maar wel geannuleerd, dan had ik nu geen problemen om mijn geld terug te krijgen.

13 février 2022

Ware nie erhalten - keine Reaktion auf E-Mails

Nachdem die Ware auch nach drei Wochen noch nicht angekommen war, habe ich per Mail nachgefragt wo die Sendung bleibt. Leider habe ich bis heute keine Reaktion darauf erhalten, dürfte anscheinend kein Einzelfall sein… Ich hoffe, dass mein Paket noch gefunden wird, denn auch der österreichische Versanddienstleister weiß nicht wo es ist und kann ohne Unternehmensinfo keine Nachforschung betreiben.

25 janvier 2022

Doffe kleuren

Goede levering, maar de verf dekt onvoldoende. Je ziet de nummers er nog doorheen. En wat ik vooral jammer vindt is dat de kleuren veel doffer zijn dan op de website. Ik had het schilderij gekocht (Boeddha) vanwege de mooie kleuren. Helaas pindakaas.

4 janvier 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

persönliches Foto Malen nach Zahlen

Ich habe ein persönliches Foto gewählt, jedoch waren die Farbe alle dunkler als beim Original. Das Bild hatte somit also andere Farben, dennoch war die Lieferung schnell und das Paket gut verpackt. Die Verfolgung des Paktes sollte noch etwas besser angepasst werden und übersichtlicher sein

19 décembre 2021

Fijn en Snel opgelost

Snelle levering. En snel antwoord op mail. Ik maakte een foutje met bestellen en het werd fijn en snel opgelost!

24 novembre 2021

Waardeloos

Een jaar geleden had ik de Flamingo besteld. De levering duurde minstens een maand. Omdat het vanuit China verzonden moest worden. De kleuren komen absoluut niet overeen met het voorbeeld die je er bij krijgt. En de dekking van het verf is gewoon slecht. Ook al doe je 3/4 lagen. Je ziet de cijfers nog steeds. Zou ik hier nog vaker bestellen? Absoluut niet.

16 novembre 2021

Genoemde levertijden kloppen niet

Ik kan nog niet oordelen over de kwaliteit van de bestelde schilderijen, want ik heb ze nog niet binnen, maar de informatie op de website is in ieder geval misleidend.
Bij het schilderen van een eigen foto (huisdier) wordt op de site aangegeven dat de bestelling binnen 5 werkdagen bezorgd zal worden. Daarnaast wordt aangegeven dat binnen 1-3 werkdagen een voorbeeld gemaild zal worden, aan de hand waarvan nog aanpassingen gedaan kunnen worden. Dit is geen van beide het geval. Ik ben nooit benaderd met een ''voorbeeld'' en heb de schilderijen ook nog niet ontvangen. Het is inmiddels ruim 3 weken geleden dat ik een bestelling geplaatst heb en bij de bestelstatus staat nog altijd ''in productie''. Ik hoop het binnenkort alsnog te ontvangen, maar vraag me af of ik het nog ga redden om beide schilderijden voor de kerst af te ronden (kerstcadeautje). Jammer!

15 novembre 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus