Nest nyeste anmeldelse var et halvt år siden. Bestilte på en søndag. Fredagen etter er pakken ennå ikke sendt og jeg får ingen kontakt med butikken. Telefonen er koblet ut, mailen er deaktivert og ko... Voir plus

Online bestilling: Enkelt å bestille og kjapp levering! Moro med unike varer! Fysisk butikk: Meget hyggelig personale som absolutt trenger mer plass og større disk ved kassaapparatet. Storhandler gj... Voir plus

L'entreprise a répondu

Online butikken er oversiktlig og grei å gå igjennom, har masse rart jeg vanligvis ikke finner i butikkene jeg handler i. Rask levering og fikk til å med noen pixie stix med på kjøpet. Garantert handl... Voir plus

Jeg synes denne godteri butikken er kjempe flott å handle i. For dem har så mye flott godteri fra andre land som du ikke finner noe annet sted. 🙂🤗 Også er dem som jobber der kjempe hjelpsomme å h... Voir plus

1. Épicerie fine
  2. Magasin de bonbons
  3. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

Yums.no er en nettbutikk som tilbyr et spennende utvalg av mat, godteri, snacks, drikke og mye mer. Hos oss får du gode priser, rask levering og alltid noe nytt å oppdage.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

72 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Rask og Grei Opplevelse

Online butikken er oversiktlig og grei å gå igjennom, har masse rart jeg vanligvis ikke finner i butikkene jeg handler i. Rask levering og fikk til å med noen pixie stix med på kjøpet. Garantert handle mere der.

7 février 2024
Logo de Yums.no

Réponse : Yums.no

Hei!

Vi setter pris på din tilbakemelding.

Vi har som mål å sende alle bestillinger samme dag, etter å ha undersøkt din så ble den sendt dagen etter.

Uavhengig av den ene dagen, så har det vært snøkaos på østlandet, hvor vi sender bestillinger fra.

PostNord har sikkert hatt en del utfordringer grunnet dette. Så tror vi har vært uheldig med værgudene her. Vi ønsker så klart at alle bestillinger ankommer raskest mulig!

Krysser fingrene for at pakken er rett rundt hjørnet.

Riktig god helg!😊

Drikken var frossen og syrupen hadde…

Drikken var frossen og syrupen hadde skildt seg fra vannet

2 janvier 2024
Logo de Yums.no

Réponse : Yums.no

Hei,

Det var leit å høre at drikken er kommet frem frossen. Det har dessverre vært litt utfordrende å sende drikke her på østlandet den siste tiden pga ekstrem kulde.

Send oss en e-post på hei@yums.no så finner vi en løsning :-)

Rask levering

Rask levering, hyggelig personell. Butikken har fin lokasjon i sentrum, med godt utvalg. Var på jobb og personell kom til å med inn til meg med bestillingen min siden jeg ikke kunne rekke grunnet jobb :)

28 décembre 2023

vil bruk igjen

veldig god utvalg og fantastisk rask service. Anbefales på det sterkeste. Har brukt Yums for den gode utvalget flere ganger og vil bruk den igjen

27 décembre 2023

Bra service, skal handle igjen!

Bra service. Enkelt å bestille, og bredt utvalg. Og leveringen var ekstrem rask!
Så alt i alt var det en veldig bra opplevelse og kommer til å handle igjen :)

31 août 2023