Zasuszone.pl Kraftowe JERKY/ mięso suszone Avis

4,5

Pyszne jerky, super jakość mięsa. Fajne opakowania. Świetny pomysł z oliwą. Nie mam pojęcia jak do tego doszło, że w paczce się nie wylały 🙂 Zamówiłam kilka na spróbowanie. Wszystkie mi smakowały, al... Voir plus

Zdecydowałam się na zakup boxa oraz pojedynczych opakowań skuszona wieloma pozytywnym opiniami w internecie. Bardzo żałuję zakupu. Smak okropny. Względna jest jedynie wieprzowina ale nie do tego stopn... Voir plus

Rewelacyjny produkt, jak raz skosztujesz to nie można przestać. MEGA PYSZNE. Gorąco polecam jako substytut chipsów (nie pakujcie w siebie i dzieci tłuszczów które są w chipsach). Idealne do piwka i... Voir plus

1. Service de commande de repas en ligne

Jesteśmy producentem różnych rodzajów suszonego mięsa z Wrocławia. Zaczynając od wołowiny, kurczaka, wieprzowiny i indyka. Nasze mięsa są produkowane bez dodatku konserwantów lub sztucznych substancji słodzących. Nasze mięsa są przyprawiane przed procesem suszenia, co pozwala na uzyskanie braku gumowatości i nienaturalności w jedzeniu.

4,5

N'a pas répondu aux avis négatifs

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Jak się zastanawiasz to nie ma nad czym - będzie pysznie!!

Moim zdaniem najlepsze boty na rynku! Indyk - sztos, kurczak - sztos, wołowinka - sztos. Zostałem stałym klientem! Świetne jako przekąski na spotkanie ze znajomymi ale też idealne na dobicie białka jeśli ktoś trenuje. Dziękuję za gratis w postaci mixu Kabanosów :) Nie spodziewałem się, że już przy 4 zamówieniu zostanę tak miło zaskoczony. Dzięki za pyszności. Teraz już mogę napisać, że kabanosy (wszystkie) to również SZTOS!! Zachęcam znajomych z Poznania!

27 mars 2026

a ja dam jedna gwiazdke

a ja dam jedna gwiazdke, zamowilem drugi raz mieso 600 g, sosy byly tak stare ze juz skrystalizowane a kilka kawalkow miesa bylo splesnialych, nikt sie ze mna nie kontaktowal, po probie kontaktu dostalem informacje ze wszystko jest najwyzszej jakosci wiec nie mam racji, pozdrawiam serdecznie, slabo troche to wyglada....

9 décembre 2025

Jestem totalną fanką jerky i próbowałam…

Jestem totalną fanką jerky i próbowałam ich już z różnych miejsc 😋
Ale te z Zasuszone to po prostu sztos! 🔥
Mięso idealnie przyprawione, nie za suche, mega aromatyczne — czuć, że robione z pasją 💪
Smak „classic beef” to mój absolutny faworyt 😍
Zamówienie przyszło szybko, wszystko elegancko zapakowane.
Serio, najlepsze jerky jakie kiedykolwiek jadłam! ❤️

13 octobre 2025

Bardzo lubię smak tego mięsa

Bardzo lubię smak tego mięsa, przypomina mi smaki z dzieciństwa ❤️
Super jakoś, pomimo drobnych problemów z wysyłką, to firma powysyłała gratisy, szybko rozwiązała problem. Jestem bardzo zadowolona

31 juillet 2025

Suszone mięso doskonałe

Suszone mięso doskonałe. Będę powtarzać zakup regularnie. Wspaniały, prawdziwy smak. Przesyłka wysłana błyskawicznie. Na drugi dzień była już u mnie. Bardzo dziękuję.

26 mars 2025

Szybka realizacja

Szybka realizacja, świetny kontakt i przepyszne suszone mięso. Polecam. Wszystko zgodnie z opisem, świeże, smaczne

14 mars 2025

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka, chwile. po złożeniu zamówienia otrzymałam wiadomość że mój produkt już jest przygotowany do wysyłki.

5 mars 2025

Polecam

To już moje kolejne zamówienie z Zasuszone. Szybka wysyłka, dobry kontakt i super produkty :)

14 février 2025

Warto spróbować

Przypadkowo trafiłem na tę stronę i mega się z tego powodu cieszę, bo ich mięsko suszone smakuje świetnie. Zamówienie i transport też był fajny. Bardzo polecam

11 février 2025