Zazzle SE Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Detta är ett företag där du kan designa T-shirts, muggar, halsband, affischer & enhel hög annat. Finns även färdiga produkter att välja mellan. Utbudet är enormt & enkelt sätt att hitta personliga pre... Voir plus

Frakten från USA gick hur bra som helst, spårbart och inom en vecka till Sverige(Till skillnad mot postnords inrikeshantering som vanligt i glesbyggd). Hyffsat smidig betaltjänst då man kan handla... Voir plus

Betalningsrutinerna kan förbättras då man får en påminnelse ganska snart in på när man redan har betalat via banköverföring. Blev till sist bemött av Gunilla på ett snyggt sätt. Ser fram emot leve... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

92 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Allt var kanon ❤️❤️

30 janvier 2020

Réponse de Zazzle SE

Hej Julia! Vad roligt att höra att du är nöjd med dina inbjudningar. Det är alltid lika roligt att höra från våra kunder. Tack för att du tog dig tid och lämnade en recention. Ha en riktigt fin dag!

Kundtjänsten

Utebliven rabatt och kundtjänst svarar inte

Inget fel på varorna eller leveransen, men jag fick inte rabatt trots rabattkod och fastän beställningssystemet bekräftat rabattkoden. Kundtjänst svarar inte trots upprepade försök att nå dem.

4 janvier 2020

Réponse de Zazzle SE

Vi ber om ursäkt att rabatten inte drogs av när du la ordern. Vi kan tyvärr inte hitta din order eller tidigare försök att kontakta oss baserat på informationen du har gett oss nu (du kanske har använt en annan mailadress?) men vi vill väldigt gärna hjälpa dig. Vänligen skicka ett mail till support@zazzle.com med ditt ordernummer så ska vi hjälpa dig vidare med detta!

Mycket vänliga hälsningar

Kundtjänsten

VAD ÄR DET HÄR!

VAD ÄR DET HÄR!?
Har fått ett tryck som ser ut som att en skrivare har skrivit ut i fel format
Kostade 250 kronor?

Helt fel design och helt fel placerat
SKÄRPNING

Kräver gratis på allt nu retur o allt!

21 octobre 2019

Bra tryck på mugg

Köpte en mugg till min dotter som jag anpassade för att göra den personlig. Muggen vart jätte fin och trycket såg jätte bra ut. Verkligen nöjd och kommer använda Zazzle igen!

26 août 2019

Knappt värd en stjärna!

Knappt värd en stjärna!
Vill omöjligt att returnera!
Dom svarar inte på mail!
Fula tröjor, fula tryck!

14 mai 2019

Réponse de Zazzle SE

Jag beklagar verkligen att du inte är nöjd med tröjorna som du beställde och självklart vill vi lösa detta för dig! Jag har sökt i vårat system men kunde inte hitta dina första försök att kontakta oss, men försäkra dig om att en medlem från vårt kundsupport team kontaktar dig via e-post för att diskutera detta med dig. Återigen ber vi om ursäkt och ha en bra dag!

Vänliga hälsningar Anton,

Frakten = bra, betalning = hyffsat smidig.

Hyffsat smidig betaltjänst då man kan handla utan kreditkort(fast en tjänst som payex eller liknande hade varit snäppet bättre).

7 avril 2019

Exellent support

I had some printing errors in my orders, and after showing some pictures of them Zazzle just sent me a new batch, free of charge and with express delivery. And this time it looked just fine. That is some noteworthy good support.

Everyone can make mistakes, but not everyone does good on their mistakes. But Zazzle does, which is a big plus in my book.

19 mars 2019

Så sorgligt fula tröjor

Så sorgligt fula tröjor! Stenhårt material i obefintlig passform. Tröjan till min femåring var bredare än lång. Så enormt synd då tanken var god och dom hade massor med roliga grejer. Var dessutom observanta på att det kommer en saftig extra avgift att betala till postnord innan du får dina prylar...
har givetvis kontaktat kundtjänst men fick visst snabbare svar den här vägen :-( beställning 131-89635871-6733478

3 décembre 2018

Hej Elin!

Tack för din recension.

Vi beklagar att du inte blev nöjd med din beställning.

Vill du ge mig ditt beställningsnummer (det som börjar med 131)? En av våra kundtjänstmedarbetare kommer då att mejla dig för att erbjuda en lösning.

Tack för att du väljer Zazzle!

Utebliven vara

Beställnings ID: 131-58393226-3798029
Ref.nr: 624902653219
Hej
168 kr skickade 17/9-18 Plusgiro 547315-2 Global Collect BV Mike via Nordea,får mail om att är pengarna inte insatta inom 10 dagar så avbryts affären.
Jag har svarat på ert mail men Ni återkopplar inte.
Med hopp om bättring
Jan Hedman

26 septembre 2018
Avis spontané

Mycket snabb återkoppling och trevlig…

Mycket snabb återkoppling och trevlig personlig kontakt vid frågor! Högsta betyg! 🏅🏅🏅🏅🏅

9 mars 2018

Réponse de Zazzle SE

Tack så mycket för din feedback Torbjörn. Det är alltid ett nöje att höra från våra kunder.

Tack för att ni valde Zazzle!

Gunilla

Ang 131-89252197-7796219 skickades 5 …

Ang 131-89252197-7796219 skickades 5 jan ff 25 inte fått levererad.
Vänlige kontakta : eller 0708479995

25 janvier 2018

Hej Jan,

Vi beklagar att din order inte har levererats ännu.
En av våra medarbetare kommer omedelbart återkomma via email samt via telefon.

Gunilla

Sega betalningsrutiner men bra koncept

Blev till sist bemött av Gunilla på ett snyggt sätt.
Ser fram emot leveransen nu!

2 janvier 2018

Hej Christian,

Vi ber så mycket om ursäkt för detta och vi är måna om att hjälpa dig vidare.
En av våra medarbetare kommer omedelbart återkomma via email.

Gunilla

Beställ inget från detta företag!!!

Beställ inget från detta företag!!! Har fortfarande inte fått en poster som jag beställde den 1 december! Ingen återkoppling på mina mail eller svar efter inledd tvist via Paypal! Lurendrejeri- och blufföretag!
Angelica, Växjö

30 décembre 2017

Hej Angelica,

Vi beklagar att ni ännu inte har mottagit din beställning av poster, och vi är måna om att hjälpa dig vidare.
En av våra medarbetare kommer omedelbart återkomma via email.