Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Nissan dealer Zoetermeer: Zeer slechte onervaren personeel vooral degene die op de werkplaats werken! Monteurs zijn zeer onbeschoft en totaal niet vakkundig. Ik heb mijn auto opgehaald met volle vert... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Vendeur de voitures d'occasion

Informations provenant de diverses sources externes

Uw Renault, Dacia, Ford, Nissan, Mitsubishi en Kia dealer voor alle nieuwe modellen, voordelig onderhoud en goede occasions. Ontdek ook onze acties!

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Onervaren+onrespectvolle personeel

Nissan dealer Zoetermeer:
Zeer slechte onervaren personeel vooral degene die op de werkplaats werken! Monteurs zijn zeer onbeschoft en totaal niet vakkundig. Ik heb mijn auto opgehaald met volle vertrouwen dat alles door een deskundige is gemonteerd bleek dat ze aan mijn auto hebben gelast omdat zij perongeluk onder de motorkap iets hebben kapot gemaakt. Zonder iets te melden hebben zij mij de sleutel gegeven later kwam ik hierachter en ben terug gegaan werd ik beschuldigd dat het bij de sloperij of elder is gedaan en niet soor hun. Terwijl ik mijn auto alleen laat keuren door hun in Zoetermeer! Ik raad echter niemand aan om naar de Nissan dealer te gaan in Zoetermeer!!!!

4 décembre 2025

Niet doen!

Eind december een nette occasion gekocht. Binnen een maand viel de versnelling uit. Gebeld met Woerden; we mochten onze garage in Amersfoort niet inschakelen, maar moesten pechhulp bellen. De Wegenwacht ingeschakeld, maar we moesten direct een aanvullende woonplaatsverzekering afsluiten; kosten ruim 100 euro. Defect verholpen en de nota naar Z&Z gestuurd. Niets gehoord. Na twee weken gebeld en kreeg als antwoord "dat ga ik niet betalen". Na enig gesoebat zou ik worden teruggebeld door de manager. Tien dagen later zelf maar contact gezocht. Kreeg, ondanks het feit dat ik met een locatiemanager te maken had, nagenoeg hetzelfde antwoord. Nu zit ik dus met een verzekering, afgesloten door idioot advies van Zeeuw en Zeeuw die ik pas over een jaar kan opzeggen. Zero coulance en after sales neleid.

16 février 2026

Zeeuw & Zeeuw Ford Gouda

Ik heb in september 2024 bij Zeeuw & Zeeuw Gouda een auto gekocht. Al tijdens de proefrit merkte ik dat de auto naar links trok. Dit heb ik vóór de koop expliciet gemeld. Mij is toen verteld dat dit met uitlijnen en nieuwe banden zou worden opgelost en dat de auto geen schadeverleden had. Op basis daarvan ben ik tot aankoop overgegaan.
Na levering bleek het probleem structureel aanwezig te blijven. In de periode daarna is de auto meerdere keren terug geweest voor onderzoek en herstel. Ondanks herhaald uitlijnen en diverse werkplaatsbezoeken bleef het trekkende stuur bestaan. Daarnaast zijn meerdere afwerkings- en technische punten gemeld.
Gedurende het traject heb ik herhaaldelijk gevraagd om technische onderbouwing van de uitgevoerde werkzaamheden, zoals uitlijnrapporten, maar deze heb ik niet ontvangen. Uiteindelijk heb ik een onafhankelijke second opinion en een technische keuring laten uitvoeren. Beide bevestigden dat het probleem aanwezig was.
Ik had dit het liefst in goed overleg opgelost met de verkoper, maar na vele contactmomenten, herstelpogingen en bemiddeling is het vertrouwen in een oplossing verdwenen. Helaas ben ik daardoor genoodzaakt geweest de zaak voor te leggen aan de Geschillencommissie. Op basis van deze ervaring zal ik hier in de toekomst geen auto meer kopen.

24 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Koop hier geen auto en zorg anders dat…

Koop hier geen auto en zorg anders dat je na de koop vooral niemand nodig hebt van deze vestiging.
Van after sales heeft men nog nooit gehoord en de bereikbaarheid is een groot drama. Mails en telefoontjes worden niet beantwoord.
Ik ga nu naar een andere dealer die mijn nieuwe auto in onderhoud gaat nemen

20 janvier 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over aankoop onze eerste PHEV

Onze eerste aankoop van een PHEV en onze eerste ervaring met Zeeuw en Zeeuw in Wateringen. Over beide bijzonder positief te spreken. Na een zoektocht uiteindelijk gekozen voor een Mitsubishi Eclipse Cross PHEV. Mijn vrouw wilde graag een zwarte uitvoering, dus de zoektocht werd, icm het beoogde budget, iets lastiger. Uiteindelijk online bij Zeeuw en Zeeuw in Wateringen een exemplaar gevonden dat voldeed aan de zoek criteria. Enkele keren telefonisch contact gehad met Lennart over onze wensen en de aankoop. Uiteindelijk een zeer net aanbod gekregen waardoor aankoop binnen onze wensen mogelijk was. Omdat we de oude auto hadden verkocht op oudejaarsdag 2025 met mijn vrouw met OV naar Wateringen gereisd. We werden vriendelijk ontvangen. Auto (voor het eerst) ‘live’ bekeken en een proefrit gemaakt. Dat leek allemaal uitstekend (wat een heerlijke auto), dus besloten dat de aankoop door ging.

In het voortraject had ik telefonisch wel aangegeven dat ik graag het noodzakelijke onderhoud gedaan wilde hebben. Dat gesprek was op een Zaterdag, dus dat zou de Maandag daarop worden voorgelegd aan de werkplaats. De Vrijdag van die week was ons ophaalmoment. Ter plaatse bleek dat het navragen van dat onderhoud vergeten was en dat onderhoud dus ook niet was uitgevoerd. Dat was volgens Lennart relatief weinig onderhoud, dus dan maar gevraagd of dat meteen kon (we wilden wel langer wachten) zodat we wel met een afgestempeld onderhoudsboekje konden vertrekken. Dat bleek helaas niet mogelijk. Daarop de administratieve zaken geregeld en richting het Noorden naar huis gereden.

Thuisgekomen toch aangegeven dat de auto in de advertentie werd verkocht met een foto ‘100%onderhouden’ waarbij werd toegelicht dat dit inhoudt dat de auto 'altijd goed en op tijd is onderhouden volgens voorschrift van de fabrikant’ (los van opties in de duurdere afleverpakketten). Ik gaf aan dat dit simpelweg niet het geval was, want het laatste onderhoud was van Augustus 2024. Het laatste onderhoud had volgens die fabriek voorschriften dus uitgevoerd moeten worden uiterlijk Augustus 2025. Ik was van mening dat ik, ondanks de zeer nette aankoopprijs, recht had (heb) op die onderhoudsbeurt waarvoor ik nu moet gaan betalen. Voorgesteld om dat bij een dealer bij mij in de buurt (andere kant van het land) te laten doen waarbij beide dealers dat onderling zouden regelen, maar dat bleek na intern overleg niet mogelijk. Daar moet ik het dan helaas mee doen, maar nog steeds niet mee eens.

Over het geheel ben ik erg tevreden over Zeeuw en Zeeuw, de vriendelijkheid van Lennart en over deze aankoop (ik heb hem nu een paar weken). In principe 5 sterren, maar door het puntje onderhoud net niet helaas (4,5 sterren lukt niet, dus 4 sterren). Ik zou zeker weer naar Zeeuw en Zeeuw gaan voor een volgende aankoop.

31 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Fake repairs very expansive parts

Bij APK keuring werd auto afgekeurd op een onderdeel dat vervangen zou moeten worden, en zonder overleg, zonder kans op second opinion, werd de auto als afgekeurd afgemeld bij de RDW. Kreeg MIJNN EIGEN AUTO na lang doorpraten mee, men wilde de auto vasthouden.
Te vervangen onderdeel zou EUR 800 gaan kosten ex-montage.
Second opinion gevraagd bij andere garage en bleek dat er geen reden was om de auto af te keuren en zou het onderdeel eventueel vervangen moeten worden bedroeg de onderdeelprijs EUR 220.
Ik voel mij afgeperst en gechanteerd doordat Zeeuw en Zeeuw de APK misbruikt om onder druk klanten te bewegen reparaties te laten uitvoerden de onnodig zijn en veel te duur.

28 novembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Dit bedrijf is goed in de gewenste…

Dit bedrijf is goed in de gewenste eerste indruk te wekken.

Wat beter kan;
Zodra de deal was afgerond en ik de betaling had verricht heb ik vanaf dat moment helaas weinig meer gemerkt van inlevingsvermogen van de betrouwbaar klinkende naam Zeeuw&Zeeuw en de daaruit vloeiende bereidheid tot beweging richting een passende en billijke oplossing.

8 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Jammer voor ervaring met eerste auto

Ik heb een Nissan Juke gekocht en laten onderhouden tot december 2025 bij Zeeuw en zeeuw Zoetermeer. Helaas is mijn ervaring zeer teleurstellend.

Tot het moment van betalen ging alles redelijk, al was de verkopershouding niet prettig. Daarna begonnen de problemen. De auto werd niet op de afgesproken dag geleverd, ondanks ruim twee weken tussen aankoop en levering. Op de nieuwe leverdag werd beweerd dat ik het verkeerde tijdstip had, terwijl dit anders in de bevestigingsmails stond. De ontvangst was kil en onvriendelijk.

De auto bleek al snel een structureel probleem met accu/dynamo te hebben. Dit is meerdere keren gemeld, maar nooit serieus onderzocht. Alleen een nieuwe accu plaatsen kon, de oorzaak achterhalen blijkbaar niet.

Ook het onderhoud was ondermaats: na een beurt trilde de auto sterk, er zaten nieuwe krassen op en hij werd zelfs vies (onder de vogelpoep) teruggegeven. Afspraken werden regelmatig niet nagekomen en bij vragen werd vaak gezegd dat de klant het verkeerd had begrepen.

Gebruikmaken van garantie werd lastig gemaakt en afspraken werden soms simpelweg ontkend. Je moet hier als klant constant bovenop zitten. Een maand na de laatste onderhoudsbeurt startte de auto opnieuw niet.

Na het indienen van een klacht kreeg ik een summier “sorry”, direct gevolgd door een poging om mij een duurdere auto te verkopen. Na het aankaarten van de overige punten nooit meer iets gehoord.

Mijn conclusie: zodra er geen geld meer aan je te verdienen valt, lijk je hier niet meer te bestaan. Geen aanrader.

12 décembre 2025

Een Kia Rio uit 2018 gekocht

Een Kia Rio uit 2018 gekocht. Niet bij Z&Z in Nootdorp maar bij ander autobedrijf. Deze auto had al zijn onderhoud beurten gehad volgens schema maar er was helaas geen boekje bij met stempels. Aangezien ik niet vlakbij Nootdorp woon maar in Drenthe ben ik naar de Kia dealer in Assen gegaan en gevraagd om het onderhoud boekje. Die hebben ze me gegeven met alle data van onderhoud maar ze wilden om begrijpelijke reden geen stempels zetten omdat het onderhoud daar niet was uitgevoerd. Dus naar Nootdorp geschreven op het contact formulier van hun website maar nooit enige reactie op gehad. Dus maar gebeld, en gewoon onbeschoft behandeld en geen boekje gekregen Gelukkig heb ik niets meer met deze garage te maken. Mijn compimenten voor de Virena Kia dealer in Assen en vooral de complimeneten aan Wayen Kramer sevice adviseur aldaar. Kia Nootdorp hier kun je een voorbeeld aan nemen

15 décembre 2025

Oplichters

Een proefrit aangevraagd, daar aangekomen is de auto er ineens niet meer!!! Wil je toch de auto van de advertentie moet hij zogenaamd besteld worden maar wel ruim 4000 duurder. Je wordt besodemieterd met allelei kosten die ze bovenop de prijsadvertentie zetten.

11 décembre 2025

M Bres

Eerste contact met mijn 2de hands Qashqai op 11-12-24. Zeeuw Zeeuw Binkhorst Den Haag.
Welkomst check super gedaan.
Op 10-11-25 de auto laten voorzien van nieuwe remschijven en remblokken volgens de richtlijnen.
Is ook goed uitgevoerd.
Ze denken met je mee en dat vind ik een pluspunt.

11 décembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Erg prijzig 390 euro voor een kleine…

Erg prijzig 390 euro voor een kleine beurt voor een opel karl gemiddelde prijs 200 euro in dit geval is er alleen al voor arbeidsloon 185 euro berekend waarbij de auto met een uurtje klaar was,helaas niet tevreden wel netjes te woord gestaan door baliemedewerker.
Maar dat is ook het enige waar ik positief over kan zijn.
Volgende beurt is ergens anders.

8 décembre 2025

Prima service

Mijn auto voor onderhoud geweest en vooraf duidelijk een prijsopgave gekregen, auto netjes gewassen en gestofzuigd en klaar op afgesproken tijdstip. Altijd een fijne service en doen wat ze beloven.

26 novembre 2025

slecht voorgelicht

Wij hebben in 2023 een Hyundai Tucson gekocht bij Zeeuw en Zeeuw in Roosendaal. Verkoper Kobus gaf aan dat de auto in uitstekende staat was en schadevrij. Wij vertrouwden op deze mededeling. Bij de aflevering van de auto ging het al mis. De auto was erg slecht gepoetst en er ontbraken accessoires die wel in de auto behoorden te zitten. Uiteindelijk werd de auto opnieuw gepoetst en na lang over en weer contact werden ook de accessoires geleverd. Toch waren we nog steeds niet tevreden over deze auto steeds kleine irritaties. Daarom hadden we besloten om toch maar eens te kijken voor een andere auto. We hadden al besloten om niet meer bij Zeeuw en Zeeuw te gaan. Wij hadden inmiddels een mooie gevonden had telefonische doorgegeven dat onze auto in een goede staat verkeerde en schadevrij. Hadden een afspraak om te gaan proefrijden en de Tucson in te ruilen, Tot onze verbazing kregen wij te horen dat de auto niet schade vrij was en gespoten bleek te zijn op vele plekken. Wij werden erop gewezen dat door de vele poetsbeurten de auto onherstelbaar beschadigd is. Wij wisten niet wat we hoorden. Hierbij bedanken wij Kobus voor het niet vermelden van de schade aan de auto. Er stond ook niet geregistreerd dat de auto een schade verleden had. Slechte zaak. Gelukkig zijn we nu wel bij een goede autodealer terecht gekomen. De verkoper was eerlijk over de staat van de auto die wij gaan kopen. Hier kan Kobus een voorbeeld aan nemen. Voor ons nooit geen Zeeuw en Zeeuw meer.

8 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Daar ben ik weer gaf de vorige keer een…

Daar ben ik weer gaf de vorige keer een 1.
Reden van nu is heel netjes benaderd door de vestiging manager.
Goed gesprek gehad en de lucht is geklaard.
En over een paar maanden ga ik de auto wegbrengen voor een beurt en dan kunnen we zien of ze het waar maken.
Maar gezien de meeste review geloof ik daar voor 95 % in.

21 octobre 2025

Wees gewaarschuwd!!

Helaas 2 jaar achter elkaar door Zeeuw en Zeeuw Wateringen in de maling genomen. Zeg maar poging tot oplichting. Vorig jaar moest de accu vervangen. Hiervoor opdracht verstrekt. Paar dagen later stond ik stil, ANWB erbij, bleek de accu niet vervangen. Na veel gedoe en ontkennen door de vestiging, contact met de directeur gehad, uiteindelijk voor mijn huis alsnog de accu vervangen. Was een foutje het niet vervangen van de accu.

Vorige week bij een beurt werd aangeraden de voorbanden te vervangen wegens zichtbare canvas. Dit leek mij sterk omdat de banden redelijk nieuw zijn dus maar niet gedaan. Voor de zekerheid een paar dagen later toch maar naar een banden specialist gegaan. Helaas constateerde de banden specialist dat er nu totaal geen canvas zichtbaar was en dus bleek het vervangen van de banden niet nodig. Opnieuw mijn beklacht en directeur gedaan. Na onderzoek bleek het een fout in de software en bleek het toch niet terecht dat er canvas gerapporteerd was en de banden dus niet vervangen hoefden te worden. Heel erg vaag verhaal.

Conclusie; Wees gewaarschuwd voor de cowboys van Zeeuw en Zeeuw in Wateringen!!

30 septembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Vandaag werd ik gebeld na ingediende…

Vandaag werd ik gebeld na ingediende klacht over hapering bestuurders portier!! Door medewerker Zeeuw en Zeeuw. Kreeg iemand aan de lijn die excuus aanbood , omdat ik sinds 7 juni 2025 niet normaal in de auto kon komen , naar kon niet luisteren en praatte zonder empathie voor de klant , alleen als verdediger voor Zeeuw en Zeeuw. Hij beschermde de organisatie , zonder hulpzaam te zijn voor de klacht van Renault aankoop. Ik had al frustratie omdat ik sinds 7 juni 2025 tot nu toe , onopgelost probleem had met toegang bestuurders deur ingang , met mijn spier reuma. Maar degene die belde , zei dat normaal klachten binnen 3 weken werden opgelost. Nou vanaf 7 juni 2025 is het 3 maanden. Groeten Ted

4 octobre 2025

Waardeloze ervaring

Afspraak gemaakt voor proefrit bij Zeeuw en Zeeuw Binckhorst. De ontvangst was ongeïnteresseerd en oppervlakkig, er werd een andere auto meegegeven dan waar ik interesse in had en na afloop stond we binnen 5 minuten weer buiten. Zou hier nooit terugkomen om een auto te kopen.

27 septembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus