Verkopen rotzooi, veel te duur reageren niet op reclamatie. Niets kopen, een grote scam.. Speelgoed was na een uur al kapot… dus ook niet veilig voor je hond. En dat voor bijna 25 euro oplichters zi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Oplichterij, nep, duurt lang voordat je de knuffel ontvangt, is van zeer slechte kwaliteit, binnen 2 uur stuk met vulling eruit. Reactie met foto gepost op hun Facebook, die wordt meteen verwijderd en... Voir plus
Verkopen rotzooi niets kopen daar
Speelgoed was na een uur al kapot… dus ook niet veilig voor je hond.
En dat voor bijna 25 euro oplichters zijn het.
Ze gaan steeds weer door onder een…
Ze gaan steeds weer door onder een andere naam. Het is dezelfde als Mivero .die verkochten ook waardeloze hondenspeeltjes. Ik heb ervan geleerd. Eerst reviews checken op trustpilot voordat ik ergens wat bestel. Oplichters zijn het!
Besteld maar nog steed niets ontvangen het blijft maar onderweg. Ik heb spijt dat ik bij hun heb besteld.
Besteld maar na 3 weken nog steeds niets ontvangen.
zeer slechte ervaring
zeer slechte ervaring
Na kwartier was de knuffel kapot, geld terug kon natuurlijk niet. Ik snap dat de knuffel niet onverwoestbaar is maar een kwartier is toch wel zeer kort..
Slecht review op Facebook geschreven, is direct verwijderd en ik werd geblokkeerd.
NIET KOPEN!!!!
Zilero oplichter werkt nu onder Curvique
Degene achter Zilero, is nu bezig met Curvique; heeft weer iets nieuwsgevonden op AliExpres of Temu. Shapewear. Heeft net eea gepost op Facebook, Instagram en website curvique.nl (zelfde opzet als Zilero). Je gaat je product nooit krijgen, dus let op. Ook flufz.nl is van dezelfde oplichter.
Zilero
Over Zilero
Ik heb een knuffel besteld. Daarna heb ik meteen 6 e-mails gestuurd dat de zending moet worden geannuleerd en dat ik mijn geld terug wil. Lees alle slechte reviews maar. En zie hoe dezelfde foto's op Temu staan.
Ze reageren nergens op. Stelletje oplichters! Ze claimen zelf dat je geld terug krijgt bij ontevredenheid!
Het zou niet eens mogelijk moeten zijn…
Het zou niet eens mogelijk moeten zijn om 1 ster te geven aan deze ordinaire oplichters!
Mensen,bestel hier niks aub.
Na betaling niks meer gehoord van de klantenservice!
Zeldzaam slechte kwaliteit - 1 ster nog teveel
Stuk na 1 uur in gebruik. Schandalig voor zo'n dure knuffel. Zielig voor de hond die je net blij hebt gemaakt met "een nieuw vriendje" en het hem dan weer af moet pakken, omdat het gevaarlijk is dat de vulling er bij de buik / kont van de eend al helemaal uit komt. . Ik weet niet wat zij onder onverwoestbaar verstaand. Voor €25,- wel heel erg schandalig. NB de hond (labrador) heeft er gezellig mee gespeelt en niet iets vreemds mee gedaan. Normaal hondengedrag is het speeltje dus absoluut niet tegen bestand.
reageren niet, geld kwijt
reageren niet, niet op mail, niet op dm, je kunt fluiten naar je geld..
Bestelling niet ontvangen,geen antwoord…
Bestelling niet ontvangen,geen antwoord op mail of messenger! Hey
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Binnen een uur gaten in de rug en buik van de eend. Niet onverwoestbaar oké, maar met redelijk voorzichtig gebruik meteen al gaten in de stof is belachelijk en onaanvaardbaar. €25,00 voor dit product is het absoluut niet waard. Zilero wijst op het niet onverwoestbaar zijn. Niet kopen is het advies. Op de site zelf hoge revieuws. In mijn ogen ongeloofwaardig. Zelf ook een revieuw geschreven. Ik verwacht niet dat het geplaatst wordt....
Chinese troep
Wat een chinese troep is dat zeg die jullie verkopen.
Hoofd prijs betaald € 25,- voor een knuffel die binnen een minuut drie gaten heeft op de naden omdat het slecht genaaid is en er in de tweede minuut een oor mist.
En dat door een jong frans bulldogje.
Stelletje oplichters zijn jullie!!!
Dikke dikke rommel!!!!
Knuffel binnen 2 minuten al kapot
Knuffel binnen 2 minuten al kapot. Terugsturen is teveel gedoe, en de kosten daarvan zijn ook voor eigen rekening.
Eens maar nooit meer !
Dure aankoop !
Niet doen mensen zonde van het geld
Binnen 5 minuten lag de vulling er al…
Binnen 5 minuten lag de vulling er al uit.
Knuffel is van zeer slechte kwaliteit
Knuffel is van zeer slechte kwaliteit! Niet kopen. Binnen 2 minuten kapot.
Je wordt echt bedrogen!
Niet kopen!!!!
Niet kopen!!!!
Amateuristisch prutswerk uit China.
Binnen een uur zaten de kleine gaatjes van de tanden van mijn hond al door de stof.
Terwijl hij er nog niet eens mee gespeeld had.
Alleen even in de bek gehad.
Dit heeft niets met hondenspeelgoed te maken.
Absoluut niet bedoeld voor touwtrekkers en kauwers zoals ze wel vermelden op de website.
Dag erna gemaild naar bedrijf en de reactie was dat het aan mijn hond lag.
Na een paar dagen lag de toeter van de eend eruit wat verwerkt zat in boterhammen zakje.
Wat een prutswerk!!!!!
Onbetrouwbaar bedrijf
Onbetrouwbaar bedrijf! Meer dan twee weken moeten wachten op de knuffel en toen het eindelijk binnen was, was het binnen 5 minuten kapot. Na contact te hebben gehad met de klantenservice zou het aan mijn eigen hond gelegen hebben. Ook zit er plastic in de knuffel, niet erg veilig voor een hond. Na het schrijven van een review werd dit meteen verwijderd. Via Temu koop je de knuffel voor 6,-. Hier niet bestellen!
Doorverkoop vanuit Temu.
Dit bedrijf verkoopt de knuffel door vanuit hun " bedrijf in China". Lees bestelt via Temu. Je wordt voor €20,- opgelicht. Als je op Temu kijkt dan zul je zien dat zelfs de promotiefoto's rechtstreeks van die site zijn gejat. Dus als je de knuffel wil hebben, lekker zelf bestellen bij Temu.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.