Had oorbellen besteld voor mijn Dochter die jarig was . Er was 1 kapot kon ze weer terug sturen en ze gaan kijken wat ze er aan kunnen doen . Toch netjes antwoord gekregen zijn nu opgestuurd dus afw... Voir plus
Lisez les avis des autres
Goede site met veel keuze. Snelle levering (heel mooi ingepakt en een persoonlijk kaartje erbij, altijd leuk!) en goede kwaliteit oorbellen.
Fantastici! Ho trovato un articolo d'argento, che in Italia non trovavo più, a prezzo ottimo! Ottima comunicazione e collaborazione nel correggere i miei errori dell'ordine. Nonostante la difficoltà... Voir plus
Paar hele mooie items besteld voor de 18e verjaardag van mijn dochter. Helaas was 1 oorbel niet goed en brak de eerste dag dragen. We mochten de oorbel terugsturen en hadden binnen een paar dagen weer... Voir plus
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Prachtige sieraden mooi zilver
Prachtige sieraden mooi zilver
En snelle bezorging met een leuk kaartje erbij
Ga zeker nog wel bestellen
Pprachtig ingepakt, echt een kadootje
Heel mooi produkt en prachtig ingepakt. Bijgevoegd een lief kaartje.
Ik heb al vaker besteld
Ik heb al vaker besteld. Betaalbaar mooi verzorgt, als een cadeautje ingepakt en een superlief kaartje. Wat wil ik nog meer!?
Bedankt! 🍀♥️
Een mooi sieraadje, met bijgeleverde verpakking en persoonlijke kaart.
De bestelling werd keurig
heel snel afgehandeld en
verzonden.
Ik heb een zilveren armbandje besteld.
Dit is erg mooi.
Bij deze bestelling is een sieradendoosje, een inpakpapiertje en een persoonlijk geschreven kaart toegevoegd, wat ik erg waardeer.
Prachtige sieraden
Heb zilveren oorbellen besteld van mooie kwaliteit en een aparte vorm.
Besteld en de volgende dag in huis.
Het goed en leuk verpakt in een doosje, met een hartje en een leuke kaart
Top!!
Vlotte levering
Vlotte levering, ruim assortiment, goede prijs. Voor mij voldoende om tevreden te zijn.
Ik heb 2 of 3 keer nu iets bestelt bij…
Ik heb 2 of 3 keer nu iets bestelt bij zilver voor jou. Het assortiment is groot, dingen zijn eigenlijk altijd wel op voorraad en mijn ervaring is dat ze super snel leveren en altijd met een leuk persoonlijk kaartje, mooi ingepakt. Leuke (web)shop die echt de moeite waard is. Ik draag het liefste zilveren sieraden en van klassiek tot modern is er voor ieder wat wils. Een dikke 10 voor de goede service en het zorgvuldige versturen.
Heel snel geleverd
Heel snel geleverd, goed verpakt met feestelijk kaartje er bij. Heel vriendelijk
Ik ben nog steeds op mijn ring aan het…
Eerst betalen,en dan kijken of die past?! Dit doen jullie niét...heláàs nóóit meer bestellen bij u...

Réponse de Zilvervoorjou
Het product stelde niet teleur …
Het product stelde niet teleur en is exact zoals de foto. Plus een vriendelijk kaartje erbij...wat ik altijd wel attent vind. Ook de bezorging is soepel verlopen.
Fijne website en een snelle levering en…
Fijne website en een snelle levering en leuk in een doosje geleverd.
Groot en mooi assortiment
Groot en mooi assortiment, vriendelijke prijzen, netjes ingepakt en bezorging in de brievenbus.
Dus Top!
Altijd een goed sieraad geen…
Altijd een goed sieraad geen verrassingen, heel snel ontvangen. Zeker aan te bevelen.
Helemaal tevreden met de aankoop