Ziółko Avis 961

TrustScore 5 sur 5

5,0

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetna jakość produktów, szybka wysyłka, bardzo dobre opisy produktu na stronie. Jedynie co to marzę, aby na każdym z produktów były jego właściwości :) ale 10/10. Jakość = cena + polski produkt.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

To już kolejne moje zakupy w sklepie Ziółka i jak zawsze jestem bardzo zadowolona. Zamówienie było duże, a dostawa dotarła wyjątkowo szybko. Bardzo podobają mi się estetyczne opakowania ziół i przypra... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Moje zamówienie jak dla mnie było dość spore. Nie miałam okazji przetestować wszystkiego. Ale zaczęłam od herbaty energia- w smaku dla mnie b. Dobra. Czyli 5. Kozłek, Chmiel równie dobry. Kwiaty... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Przesyłka pięknie zapakowana, produkty mają super torebki. Wszystko pachnie i jest bardzo dobre. Już używam rumianku i cynamonu cejlońskiego. Jestem bardzo zadowolo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Herboristerie
  2. Entreprise de transformation alimentaire
  3. Boutique de produits diététiques
  4. Boutique d'herbes médicinales

Écrit par l'entreprise

Producent naturalnych produktów ziołowych najwyższej jakości.

Coordonnées de contact

1 étoile

Dobra jakość

1 avril 2026

Réponse de Ziółko

Panie Ireneuszu, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego wieczoru, Zespół Ziółko 🌿

Świetna jakośc

Świetna jakość i niskie ceny

30 mars 2026

Réponse de Ziółko

Pani Kingo, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego dnia, Zespół Ziółko 🌿

Super produkty

Super produkty, świetna obsługa i szybka wysyłka! Polecam!

7 avril 2026

Réponse de Ziółko

Pani Urszulo, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego dnia, Zespół Ziółko 🌿

Świetnie zapakowane

Świetnie zapakowane, szybka wysyłka. Jakość produktów pierwsza klasa!

3 avril 2026

Réponse de Ziółko

Pani Elżbieto, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego dnia, Zespół Ziółko 🌿

Produkty najwyższej jakości

Produkty najwyższej jakości. Wysyłka szybka i bezproblemowa. Jestem bardzo zadowolona — zdecydowanie polecam.

29 mars 2026

Réponse de Ziółko

Pani Natalio, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego dnia, Zespół Ziółko 🌿

Super

Super super

1 mars 2026

Réponse de Ziółko

Panie Waldemarze, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego wieczoru, Zespół Ziółko 🌿

Noté 5 sur 5 étoiles

Produkty na bardzo wysokim poziomie

Produkty na bardzo wysokim poziomie, szybka dostawa.

3 mars 2026

Réponse de Ziółko

Pani Agnieszko, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego dnia, Zespół Ziółko 🌿

Dobry towar

Dobry towar, szybka dostawa

3 mars 2026

Panie Wincenty,

Zamówienie zrealizowane bezzwłocznie

Zamówienie zrealizowane bezzwłocznie. Bardzo odpowiada mi jakość i gramatura zamówionych przeze mnie przypraw.

26 février 2026

Pani Ireno,

Miłego dnia,

SUPER!

Dobra jakość, szybka dostawa.

24 février 2026

Réponse de Ziółko

Pani Barbaro, Dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość! Miłego dnia, Zespół Ziółko 🌿

Super jakość

Produkty swietne

7 février 2026

Pani Barbaro,

Bardzo dobra jakość ziół

Bardzo dobra jakość ziół!

6 février 2026

Panie Marcinie,

Pani Kamilo,

Noté 5 sur 5 étoiles

Chyba zostanę wierną fanką ;) Wspaniałe…

Chyba zostanę wierną fanką ;) Wspaniałe przyprawy i zioła. Polecam

3 février 2026

Pani Moniko,

Noté 5 sur 5 étoiles

Zamówiłem zioła z firmy Ziółko wszystko…

Zamówiłem zioła z firmy Ziółko wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Zioła dobrze zapakowane przyszły w terminie.Bardzo polecam firmę Ziółko

30 janvier 2026

Panie Marku,

Szybka realizacja

Kontakt z biurem obsługi na wysokim poziomie i szybka realizacja

30 janvier 2026

Panie Sławomirze,

Noté 5 sur 5 étoiles

Ekspresowa wysyłka, świetna jakość produktów, na pewno wrócę z ponownym zamówieniem.

27 janvier 2026

Pani Justyno,

Zespół Ziółko 🌿

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus