Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service, maar dat ben je inmiddels wel gewend. Daarnaast ook indrukwekkend goed drukresultaat voor een zeer scherpe prijs - inclusief persoonlijk contact van begin tot eind. Waardoor kleine fou... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

na het aanleveren van de bestanden, bleek het niet de juiste formaten te zijn, hierin hebben ze prima geholpen. echter toen ik het pakket in ontvangst nam leken alle folders wel in de doos gepropt,... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Op 30 december startte mijn zoektocht naar een partner die mij kon helpen bij het bedrukken en aanleveren van een mooie en kwalitatieve stretchwand. Geen ideaal scenario, zo bleek, want de stretchwan... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'impressions et de signalisation
  2. Graphiste
  3. Service d'impression de photos
  4. Magasin d'articles promotionnels

Écrit par l'entreprise

Waarom ZoGedrukt? - Altijd gratis verzending - Gratis bestandscontrole - Eigen productie - Snelle levertijden - Persoonlijk contact - Wij doen niet moeilijk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,4

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Kwaliteit geprinte folders slecht

De foto op de voorkant van de folder dat we bij jullie hebben besteld is gedrukt in nogal slechte kwaliteit. De levering en verdere afhandeling was prima, maar dit was wel echt een tegenvaller.

1 novembre 2018

prima gegaan.

prima gegaan.
Jammer dat de bestanden niet bewaard blijven voor een evt. herdruk.

30 octobre 2018

Goeie service

Makkelijk bestellen, op tijd geleverd. Uitstekende service. Scherp geprijst.

Ik bestel de volgende keer zekerw eer bij jullie.

22 octobre 2018

Behulpzaam

Ik heb weinig ervaring met het aanleveren van drukwerk en ik werd goed geholpen toen bleek dat mijn bestand niet correct was. Bedankt!

27 septembre 2018
Noté 4 sur 5 étoiles

na het aanleveren van de bestanden

echter toen ik het pakket in ontvangst nam leken alle folders wel in de doos gepropt, vieze vegen, ezels oren, compleet verkreukte variaties. totaal niet netjes afgewerkt dus.

Inmiddels hebben we contact gehad met de klantenservice en is dit netjes opgelost. De volgende keer maken wij weer gebruik van Zogedrukt.nl

19 septembre 2018
Logo de Zogedrukt

Réponse de Zogedrukt

Beste Dirk, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de geleverde flyers. Als je even contact opneemt met onze klantenservice kunnen we samen vast een geschikte oplossing vinden zodat je alsnog een positieve ervaring met ons hebt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Meer dan 2 weken moeten wachten op…

Meer dan 2 weken moeten wachten op 10.000 flyers door een fout in hun systeem.

Al direct bij de bestelling ging het fout, wij bestellen een normale A5 flyer formaat en hun beweren dat wij A5 long hebben besteld.

Daarna nog even extra lang moeten wachten omdat onze order nog steeds on hold stond door hun eigen fouten en nalatigheid.

Als wij dan vragen om een compensatie voor hun fouten, nalatigheid en het lange wachten dan vertellen ze heel leuk dat ze 10% korting kunnen geven op de volgende bestelling en hangen vervolgens op.

Wij bestellen hier niks meer !!!

10 septembre 2018
Logo de Zogedrukt

Réponse de Zogedrukt

Beste Leroy,

Vervelend dat je niet tevreden bent met de bestelling. Ik heb het direct even voor je nagekeken.
Je hebt bij het bestellen gekozen voor het formaat A5 large (105 x 297 mm) i.p.v. een A5 (148 x 210 mm), onze collega's van de bestandscontrole hebben vanwege deze constatering dan ook contact met je opgenomen. Vanwege het verkeerd bestelde formaat heeft de bestelling in totaal 4 werkdagen vertraging opgelopen, uit coulance hebben we hier dan ook een korting voor aangeboden, hier over heb je mijn collega via de chat gesproken, helaas heb je deze chat verlaten voordat we samen tot een oplossing konden komen.
We vinden het al met al een erg vervelende situatie en we hadden dit graag anders met je opgelost.

Noté 5 sur 5 étoiles

Top kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Top kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Bestelling zou alleen op dinsdag geleverd worden, maar aangezien er bij ons wat misging met het formaat van het document (vrijdag rond 15:10 verstuurd), is deze pas op donderdag geleverd. Op zich geen probleem. Voor toekomstige orders overwegen we Zogedrukt zeker!

13 août 2018
Noté 3 sur 5 étoiles

Een paar tegenvallers

Ik had dubbelzijdig geprinte flyers besteld, maar enkelzijdig gekregen.
Ook viel de kwaliteit van de opdruk tegen. Dit had (naar mijn idee) voorkomen kunnen worden als hier voor het printen melding van was gemaakt bij mij, dan had ik mogelijk een ander bestand aan kunnen leveren

29 juillet 2018

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus