Product op tijd geleverd. Goed te volgen op Track17. Werkt goed. Verlicht de pijn in de knie en de enkel. Potjes zijn wel klein. In de advertentie lijken ze groter.
Lisez les avis des autres
Wat een oplichters. Beloven veel en als het product niet voldoet dan geven ze niet thuis. Hoezo 180 dagen niet goed geld terug. Nooit kopen bij dit bedrijf.
Augustus al bestelling gedaan. Nu 4 sept nog steeds niks ontvangen. Al verschillende mails gestuurd wordt niet op gereageerd. Ga in ieder geval melding maken van oplichting. BESTEL NIKS BIJ DIT BE... Voir plus
Ze beloven niet goed, geld terug, maar houden zich daar niet aan. Verwachten dat je de producten naar CHINA terugstuurt en bieden je een percentage terug. Daarna verwijten ze je dat het gebruikt is... Voir plus
Oplichterij
Besteld betaald nooit ontvangen
Besteld en betaald maar deze nooit ontvangen
Krijg telkens hetzelfde antwoord,lijkt dat je meer naar een chatbox mailt,dan dat er een echt wezenlijk persoon antwoord geeft
Waardeloos bedrijf
bestelling betaald maar niets…
bestelling betaald maar niets ontvangen. Mailadres voorzien in hun contact bestaat niet! Ik krijg mails dat mijn bestelling onvolledig is, wat niet klopt. De betaling lukte en is verzonden. Deze keer geld kwijt denk ik.
Waardeloos product
Waardeloos product , het doet niets , helaas ben ik er ingetuind . , wat erg toch dat dit soort praktijken kunnen .
Wat een waardeloos bedrijf!
Wat een waardeloos bedrijf!
Je betaalt een order, het komt nooit aan.
Ze zetten dat het is afgeleverd bij de achterdeur.. beetje vreemd wanneer je 8 hoog op een appartement woont!
Nu moeten we zelf maar bij PostNL informeren waar het is gebleven.
Wat zegt PostNL .. het is zelfs nooit bij hen aangekomen!
Veel mailtjes en vragen verder antwoorden ze gewoon niet meer. Zeer klantonvriendelijk!
Oplichters 1e klas - mensen ben gewaarschuwd, bestel niets bij deze club, want je bent je geld kwijt en krijgt geen spullen!
Houden zich niet aan eigen voorwaarden - geen garantie - CHINA
Ze beloven niet goed, geld terug, maar houden zich daar niet aan.
Daarna verwijten ze je dat het gebruikt is en dat het dan niet teruggestuurd kan worden, terwijl hun voorwaarden duidelijk zijn : niet goed geld terug.
Mijn bestelling nog niet ontvangen
Augustus al bestelling gedaan.
Nu 4 sept nog steeds niks ontvangen.
Al verschillende mails gestuurd wordt niet op gereageerd.
Ga in ieder geval melding maken van oplichting.
BESTEL NIKS BIJ DIT BEDRIJF
Ik heb wat besteld maar er is niks…
Ik heb wat besteld maar er is niks geleverd. Paar keer gemaild maar geen reactie. Ik wil mijn geld terug. Maar reageren nergens op. Oplichters zijn het. Ik ga hier werk van maken.
Werd snel geleverd
Normaal check ik trustpilot eerst en dan pas bestellen. Ik weet niet waarom ik heb besteld en DAARNA pas naar trustpilot ging. Denk gierigheid om het product te bestellen. Maar ook ik ben dube van producten tot €50,- bestellen en daarna een T&T krijgen wat geen enkele info geeft over het versturen en de levertijd, wat zovele hier ook hebben benoemd.
Ik ga wel kijken of de klachtencommissie hulp kan aanbieden in dit opzicht want het gaat toch om een bedrag geld wat verdwenen is en er geen service word aangeboden. Dat zulke bedrijven na zoveel klachten überhaupt nog bestaan is me een raadsel. Fraude is een misdaad. Waarom word dit niet aangepakt?
-------‐--------
05-08-'25
Ik moet mijn woorden terug nemen. Ik heb vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Compleet en al.
Nou moet ik erbij zeggen dat ik wel emails heb gestuurd dat ik mijn zending niet kan volgen en mijn klachten bekend heb gemaakt, hun hadden netjes terug geantwoord.
Gisteren 4 augustus '25 mail ik weer dat ik nu mijn geld terug eis waarop hun aangaven dat het niet kon omdat de zending al verstuurd was. En ja hoor ik kon de zending zien en DHL stuurt mij een verzenddatum en tijd. Vandaag netjes bezorgd.
Alhoewel ik bij mijn standpunt blijf dat je niet zo snel bij hun moet bestellen is mijn reden nu vanwege de prijs. De zelfde producten en hoeveelheid heb ik elders gekocht voor minder dan HELFT van de prijs.
Vanwege het niet kunnen volgen van je bestelling en hun je bestelling niet willen annuleren om zo je geld terug te krijgen zeg ik denk goed na als je bij hun wilt bestellen. Maar eerlijk = eerlijk. Ik heb mijn bestelling binnen en dat in 10 dagen tijd. Dus mijn rating gaat wat dat betreft omhoog.
Tip aan het bedrijf. Communiceer desnoods met je klanten over de bestelling mocht er vertraging of een of ander issue zijn en hoelang het eventueel kan duren, met hopelijk bewijs. Zo komen jullie betrouwbaarder over dan hoe jullie nu de service aanbieden.
Oplichters
Mensen, koop hier niks want ze gaan niks leveren. Complete oplichters, alle andere reviews zelfde verhalen.
Stelletje oplichters halen geld van je…
Stelletje oplichters halen geld van je rekening voor pleisters maar je ziet nooit wat verschijnen mensen koop niks bij de bedriegers want je krijgt niks
NIET AAN BEGINNEN ALSTUBLIEFT!!!
NIET AAN BEGINNEN ALSTUBLIEFT!!!
DiEVEN EN OPLICHTERS!!
Oplichters
Is nog niet eens 1 ster ze geven je een tracker die niet bestaat. Rekenen ook nog 2x verzendkosten en zeggen.komy eraan maar reageren nooit en je spullen zie je ook niet. Stelletje oplichters. Die zgn in Nederland zitten
Krijg helemaal geen reactie na diverse…
Krijg helemaal geen reactie na diverse mails geschreven te hebben.
Het geleverde product is waardeloos.
Begin hier niet aan.
Als geen ster ook optie was kwam er…
Als geen ster ook optie was kwam er geen ster. !!!!!!!!!
Al 2 maanden wachten op oorbellen
Oplichters zijn het nog niets ontvangen !!!😡🥵🤬
pompje met crème zit niets in
Via fb een pompje met crème, wat je huid strakker moet maken& een pitje met geel spul.
Het pompje werkt niet& als je het pompje eraf schroeft& je kijkt in het potje, dan zit er alleen een beetje crème aan de zijkanten van het pitje, met pompje
Je kan het retour sturen voor minimaal 20dollar, of 30% op je rekening
Ik ga daar niet mee akkoord , ik heb geen crème, wat een slecht bedrijf.....mijn mond op mond reclame voor hun is niet goed& raad aan om niets te bestellen bij zorgbol!!!!!!
Laat ze maar met een deuglijke oplossing komen
Siliconen gebit...muizentandjes
Ik heb een frame in mijn mond en om te bepalen wat ik nu wil in de toekomst dacht ik, bestel een siliconen kunstgebit.. op het plaatje zag het er net zo uit als een gebit die je via de tandarts doet..dan heb je een beetje een idee hoe het voelt, deze kon je over je bestaande gebit plaatsten...voor 20 euro mooi om eens even te testen...maar ik kreeg heel iets anders..een stuk hard plastic met muizentandjes. Kan nergens aan vast gemaakt worden, kortom, je kunt er helemaal niks mee..gewoon iets anders krijgen, en dat was niet de eerste keer...en zoals je al vermoedt, ze laten niks van zich horen na mijn mail..pure oplichting
Oplichters en dieven!!!!
Totale oplichting wat ze verkopen
Totale oplichting wat ze verkopen. Vooral niets bestellen hier.
En savoir plus sur les différents types d'avis.