Jeg likte de gamle z spikes bedre.. Bare fordi jeg kunne få rosa 😂 likte ikke at de bare er hudfarget! Men effekten er den samme da! ☺️ Elsker de! Funker gull!
Rask levering og god service i kundeservice. Har brukt zpikestape i flere år og de hjelper meg mest med hodepine og angst. Tapene gjør at kroppen klarer å slappe av og de gir med bedre søvn. Har side... Voir plus
Je er super fornøyd, eneste som får meg trekker ned en stjerne er at jeg er ikke smerte fri. Men jeg tar mye mindre smertestillende og er selvfølgelig kjempe fornøyd med det🙂🙂 så stjerne nr 5 får in... Voir plus
Veldig fornøyd. Usikker på om det har en sammenheng, men har hatt mindre hodepine etter bruk av zpike, men tapen datt av og umiddelbart kom smertene tilbake. Tapen sitter litt dårlig på meg da jeg v... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Re:me tilbyr ergonomiske elastiske plaster med en stimulerende kule designet for å gi konstant akupressur. Der akupunktur stimulerer med nåler bruker re:me akupressur (press) for å oppnå de samme fordelene.
Husvikholmen 10, 1442, Drøbak, Norvège
- +4791803661
- info@remepatch.com
- zpikes.no
Demande des avis aux clients
Er fornøgd med produkte
Elsker ReMe og fantastisk god kundeservice. Eneste grunnen til at jeg ikke gir full pott er pga plasteret løsner fort på noen og det er dumt.
Elsker ReMe og kan virkelig anbefales 🌺
Plages med nervesmerter i venstre legg
Plages med nervesmerter i venstre legg, etter jeg begynte å bruke re:me klarer jeg å gå, smertene er ikke så intense lengre. Kan ikke leve uten.
Mangler instrukser og dyrt
Elaker idėen, men mangler instrukser om hvordan man finner trykkpunktene, lett å sette dem feil. Merker ikke noe. Sitter litt dårlig og blir våt når man vasker hender, som et vått plaster. Dyrt i lengden.
Ledd og muskler er et vanskelig område
Ledd og muskler er et vanskelig område. Fikk en prøve av bekjent og begynt med re me. Til nå merkes en begynnende virkning, får se etter en tids bruk. Service og kommunikasjon er veldig bra, og mulig årsak til at produktet vil virke etter hensikt
Søvn/smerteplaster.
Søvnplasteret fungerer utmerket, stor forskjell med og uten. Smerteplasteret fungerer etter kort tid. Kunne godt ha vært flere i pakken. Går fort tom når man er storforbruker. Prisene er helt greie.
Bra mot huvudvärk
Hade aldrig huvudvärk förut men efter en stroke 2018 och sen covid-19 2020 har jag ofta huvudvärk. Sen hittade på Facebook dessa plåster som verkligen lindrar min huvudvärk.
Stort tack.
Jeg er kjempe fornøyd med spikes…
Jeg er kjempe fornøyd med spikes produktene. Jeg ble så overrasket over hvor bra det fungerer. Anbefales på det sterkeste.
Produktet funker kjempebra
Kjøpte for hodepine men hjalp dessverre…
Kjøpte for hodepine men hjalp dessverre ikke. Nå har jeg kjøpt for kvalme og håper på bedre resultat.
Etter 2-3 dager var eg så å si…
Etter 2-3 dager var eg så å si smertefri. Så ja, den funker for meg 👏
Hjelper mot hodepine
Hjelper mot hodepine, demper smertene slik at jeg slipper å ta smertestillende. Eneste minus er at jeg syns de nye plastrene sitter dårlig, den versjonen som var før satt betraktelig bedre på. Anbefales å prøve dersom du sliter med hodepine, rask virkning
Jeg vil virkelig anbefale Zpikes
Jeg vil virkelig anbefale Zpikes. Det hjelper mot angst,søvn,hodepine, muskelplager. Jeg bruker de nesten hver dag og får ikke full rost dette produktet nok! Produktet er fantastisk på alle måter! 😍 Vil du ha en bedre hverdag så prøv det ut! 🫶🏼
leve eit liv med mykje smerter i heile…
leve eit liv med mykje smerter i heile kroppen,slit med angst og depresjon og lite søvn,men med zpikes lindre alle desse problema og eg får sove litt i forhold til ingenting som før
Fantastisk produkt!
Zpikes er et fantastisk produkt. Får også inntrykk av at personene bak produktet har egen erfaring med bruk, og ett inderlig engasjement i å hjelpe mennesker med ett bivirkningsfritt alternativ. Som sykepleier vet jeg en del om bivirkninger og en haug andre utfordringer medikamenter av ulike slag kan gi. For noen er det eneste løsning, men zpikes er virkelig ett alternativ som anbefales. Min erfaring er at spenningshodepine, kvalme og søvn lindres meget godt og effektivt. Også ift reisesyke foretrekker barna zpikes fremfor bilsyketabletter. Har hatt effekt av akupressur og akupunktur før. Zpikes er for min del fantastisk alternativ. Egenpleie rett og slett. Takk, team Zpikes :)!
Jeg føler zpikes tape roer ned kroppen…
Jeg føler zpikes tape roer ned kroppen og nervene, er veldig fornøyd med det. Sovner også fortere inn, fordi kropp blir mer rolig