Slimking Casino Avis 11

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Kasyno z poczuciem winy

Za każdym razem jak loguję się z powrotem, czuję, że robię głupotę. Strona od razu przypomina mi ostatnie przegrane, pokazuje historię wpłat. Niby uczciwe, ale jeszcze bardziej dołuje. Ostatni raz dzisiaj zagrałem, przegrałem 70 zł i chyba wystarczy tych eksperymentów.

Kasyno na zmęczenie

Wszedłem tu po pracy, parę spinów i kasa znikła szybciej niż strona się ładuje. Niby wszystko działa, ale czuję tylko zmęczenie i takie meh. Zero frajdy.

Brak polskiego supportu

Na stronie niby jest flaga PL, ale jak napisałem na czacie po polsku, to dostałem odpowiedź łamanym angielskim. Kolejne pytanie, to samo. Jak mają mieć polskich graczy, skoro nie ma z kim normalnie pogadać?

Nie wciągnęło mnie

szczerze, spodziewałam się większych emocji. takie sobie animacje, dźwięk jak z taniej gry w telefonie, zero klimatu. przegrałam 50 zł i nawet mnie to nie obeszło, po prostu nuda.

29 juin 2026

Za dużo kombinacji z bonusami

Każdy bonus ma inny regulamin, inne gry, inne limity. Zamiast grać, siedziałem i czytałem co wolno, a czego nie. W końcu coś źle kliknąłem i straciłem cały progres z obrotu. Zamiast zabawy, matematyką się czuję jak na studiach.

Kasyno zmęczenie materiału

Grałem tydzień prawie codziennie po pracy i czuję się po prostu zmęczony. Małe wzloty, długie spadki, wieczne patrzenie w te same sloty. Zarobiłem może stówkę, straciłem znacznie więcej nerwów. To kasyno jakoś wyjątkowo przytłacza, ciężko to opisać, ale nie mam ochoty wracać.

Kupiłam bonus i żałuję

Skusiłam się na opcję kupna bonusu w slocie za 200 zł. Myślałam, że chociaż trochę odda. Dostałam łącznie 35 zł wypłat. Czat napisał tylko, że „to kwestia szczęścia”. Śmieszne, ale wcale nie.

Nuda i lagi

Kasyno wygląda jak z 2010 roku, wszystko się tnie w przeglądarce. Na telefonie jeszcze gorzej, sloty się zawieszają po bonusie i trzeba odświeżać. Odechciewa się grać po 10 minutach.

Mało polskiego supportu

Pisałam po polsku, odpowiedź w takim łamanym, że musiałam się domyślać co oni chcą. Dziwne konstrukcje, widać, że ktoś tłumaczy z innego języka. Jak mają licencję na Polskę, to mogli chociaż normalną obsługę dać.

Limitują wszystko

Jak tylko trochę się odbiłem z saldem do góry, od razu ograniczyli maksymalne stawki na kilku grach. Niby „z przyczyn technicznych”, a przypadkiem jak zacząłem więcej wygrywać. Przypadek? Dla mnie niesmak i tyle.

Szybka strata

wpłata 100 zł, 20 minut i nie ma nic. nawet jednego sensownego trafienia, tylko małe zwroty po 1–2 zł. słabo się czuję po tym, lepiej było pójść na pizzę