Avis sur tandlægen.dk - Kolding

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kommer ind som ny kunde

Jeg kommer ind som ny kunde. Vi aftaler at det er en tandlæge der skal se mig først gang da jeg grundet sygdom ikke har været til tandlæge i et par pr. Da jeg ankommer, er det ikke en tandlæge men en tandplejer. Jeg får at vide at der er sygdom i huset.
Det syntes jeg egentlig ikke er okay, man kunne da havde ringet for ar høre om man så ville aflyse tiden eller komme alligevel. Jeg får taget røntgenbilleder og Jeg får at vide at jeg har 4 huller 😳 jeg får et overslag på at få det lavet på 5432kr
Jeg har en dårlig mavefornemmelse med stedet og beslutter derfor ikke at komme igen. Jeg finder en ny tandlæge, det mest behagelig og forstående menneske. Hun kigger på de røntgenbilleder jeg fik foretaget for 1 år siden hos tandlægen.dk. Men tager for en sikkerhedsskyld også nogle nye for at sammenligne. Jeg siger selvfølgelig ikke noget om hvor mange huller der sidste blev fundet. Den nye tandlæge finder kun 2 huller. Jeg får dem lavet og regningen lød på 2700kr

Godt jeg gik med min mavefornemmelse. Det er desværre ikke første gang at jeg har oplevet at en tandlæge har prøvet at opfinde huller der ikke eksisterede.

13 février 2023
Avis spontané

Réponse : tandlægen.dk

Kære Lene,

Da vi ikke har dine kontakt oplysninger, har vi desværre ikke mulighed for at finde din journal og undersøge sagen nærmere. Vi vil meget gerne i dialog med dig, så vi kan følge op på dit besøg i klinikken.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 75 52 51 51.

Vi håber at høre fra dig.

Mange hilsner
tandlægen.dk Kolding