1 ster is te veel.
1 ster is te veel.
Door intransparantie over de beschikbaarheid van de uitgezochte vloer in de showroom, problemen met de levering en het contact vanuit Lab21, een legger die meermaals niet kwam opdagen, en fouten in de productie van het hout /leggen van de vloer heeft het EEN HEEL JAAR GEDUURD voordat onze vloer af was. We hebben een groot gedeelte van het jaar op een OSB ondervloer geleefd.
De vloer is eerst met een productiefout gelegd waardoor deze eruit moest. Maanden later is uit dezelfde batch hout onze vloer alsnog gelegd. Geen productiefout dus maar een fout van de legger. De schuld werd uiteraard bij ons gelegd, wij zouden niet voldoende geacclimatiseerd hebben.
De vloer is uiteindelijk gelegd met enorme kieren tussen de planken bij de plinten. Beschadigingen op onze plinten en muur. Potloodstrepen in het hout die we er niet uitkrijgen. De legger is meerdere keren niet komen opdagen en gaf ons de indruk alcoholverslaafd te zijn door de manier en tijdstippen waarop hij met ons communiceerde.
Na verzoek om compensatie bij lab voor al het ongemak en de beschadigingen in onze vloer krijgen we te horen dat de kieren en beschadigingen “binnen de norm” vallen. We moesten zelf maar een dure onafhankelijke expert in te huren om het tegendeel te bewijzen.
Een jaar van frustratie met moeizaam contact, heel veel tijdsinvestering, en spanning en stress. Een vloer met kieren waar ik iedere dag naar kijk.
Sla Lab21 aub over. Betaal liever iets meer voor betrouwbaarheid, en persoonlijk klantcontact bij een kleinere leverancier.