Avis sur Billetlugen A/S

Noté 1 sur 5 étoiles

Vores koncert med Parkway Drive i…

Vores koncert med Parkway Drive i November blev aflyst 6 dage forinden, da man blev opmærksom på at der ikke må bruges pyroteknik i KB Hallen.

Håbløs planlægning at arrangere en koncert, med et band der er kendt for at medbringe næsten ligeså meget ild som Rammstein.

Det tog så efterfølgende 3 måneder at få pengene retur, og det var først da jeg kontaktede dem, at de oplyste om at betalingen var mislykket.

Super dårlig stil, og hvis min hustru ikke havde spurgt ind til det, havde Billetlugen tjent 2200 kr, på at gøre deres arbejde virkelig dårligt.

31 janvier 2026
Avis spontané

Réponse : Billetlugen A/S

Hej Daniel,

Aflysningen af koncerten med Parkway Drive skyldtes forhold omkring venue og produktion, som ligger uden for vores rolle som billetformidler. Vi forstår dog fuldt ud, at det er frustrerende, når en koncert bliver aflyst med kort varsel.

I forhold til tilbagebetalingen beklager vi, at processen trak ud, og at du selv måtte kontakte os for at få afklaret status. I enkelte tilfælde kan en refundering ikke gå korrekt igennem, og her burde kommunikationen have været tydeligere fra vores side.

Vi tager din feedback med os og arbejder løbende på at forbedre informationen til vores kunder i forbindelse med aflysninger og refunderinger.

Venlige Hilsner,
Billetlugen