Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Impossible to get in touch with anyone, the worst client experience I ever had. I have no clue if I will ever receive the curtains I ordered long ago, I have gone through a lot sleepless nights becaus... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Produktet fungerer fint og blev leveret til den lovede tid. Den medfølgende oplader var til engelsk stik, og det viste sig, at man ikke kan styre gardinet med sin smartphone med mindre man investerer... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de rideaux
  2. Magasin de rideaux et stores

Écrit par l'entreprise

Køb dine nye gardiner hos 123Gardiner og få markedets bedste gardiner til de laveste priser. Vi har prismatch og opmålingsgaranti på alle gardiner.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Mine gardiner var ikke syet i de…

Mine gardiner var ikke syet i de korrekte mål - jeg havde målt rigtigt
Jeg sendte ordren retur efter at have taget billede af et opsat gardin så problemet kunne ses
Jeg havde korrespondance med virksomheden vedr en kompensation - det eneste der blev tilbudt var et gavekort på et nyt køb - som jeg nævnte jeg ikke havde råd til trods gavekort - men at jeg ønskede et beløb sat tilbage på min konti istedet
Der er pt ikke givet tilbagemelding på min forespørgsel

13 décembre 2023

Hej Susan

Tak for din ærlige anmeldelse, selvom det selvfølgelig ærgrer mig at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Som vi havde snakket om i telefonen, vil vi meget gerne tilbyde dig en rabatkode for at kompensere for, at du måtte genbestille gardiner. Fejlen lå jo desværre i en forkert opmåling før bestilling, så vi kan ikke kompensere for hele ordrebeløbet.

Du må meget gerne sende mig en mail på info@123gardiner.dk eller give et kald, så vi i fællesskab kan finde nogle gardiner til dig som passer :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service med hjælp via…

Super god service med hjælp via telefon.
Kan varmt anbefales

12 décembre 2023

Réponse de 123Gardiner

Hej Mona. FEDT at høre at du har haft en god oplevelse hos os og tusind tak for anbefalingen :-)

Super god service

Super god service, vi bestilte i starten af december 2023 og vi skrev indtil kundeservice og bad dem om at producere og afsende gardiner før juleaften og som lovet var gardiner fremme før jul trods at de havde utroligt travlt. Og vi blev utrolig glade da kvaliteten er helt i top! Ingen tvivl om at vi altid vil bestille gardiner hos 123 gardiner!

Kan varmt anbefales!

1 décembre 2023

Kan anbefales

Let at tage mål efter anvisninger. God information under hele forløbet, fra produktion til forsendelse. Jeg fik mine fine rullegardiner et stykke tid før lovet og de passede perfekt efter målene. God oplevelse, fornuftig pris og kvalitet. Kæmpe anbefaling.

22 décembre 2023

Réponse de 123Gardiner

Hej Anders. Tusind tak for anbefalingen, det luner! :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

God vejledning af mulige løsninger.

God vejledning af mulige løsninger på motoriserede rullegardiner. Hurtig god levering/opsætning. Eneste minus var, at jeg fik leveret for mange fjernbetjeninger og forkerte opladere.

13 novembre 2023

Réponse de 123Gardiner

Hej Kaj. Godt at høre at du er tilfreds med den vejledning du fik hos os. Beklager fejl på leveringen. Send mig en mail, hvis der ikke er kommet tjek på tingene :-)

Kan anbefales

Priserne virket nærmest for godt til at være sandt. Så var meget betænksom inden jeg bestilte. 10 dage efter jeg bestilte dukker 9 rigtig fine gardiner op. God kvalitet, endda med metal kæde som standard. Virkelig positiv overrasket. Kun positivt herfra.

7 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt mørklægningsgardiner…

Jeg har bestilt mørklægningsgardiner til vores børneværelser og soveværelse hos 123 Gardiner, og jeg er mere end tilfreds med kvaliteten og det endelige resultat. Vores mål var at skabe en behagelig søvnoplevelse for vores familie, især for vores små, og gardinerne skuffer ikke!

Bestillingsprocessen var enkel og problemfri, og vi blev behageligt overraskede over den effektive leveringstid. Præcis som lovet, ankom vores bestilling inden for tre hverdage.

Kvaliteten af gardinerne er god, og den mørklæggende effekt er virkelig fin. Stoffet er holdbart og ser ud til at kunne modstå hyppig brug uden at miste sin funktionalitet eller æstetik.

Alt i alt kan jeg anbefale 123 Gardiner til enhver, der leder efter billige kvalitetsmæssige gardinløsninger. Deres webshop er nem at finde rundt i, hurtige levering og fremragende produkter har gjort os til glade og tilfredse kunder, og vi vil ikke tøve med at vende tilbage, når vi har brug for flere gardiner i fremtiden. Tak til 123 Gardiner for at gøre vores hjem endnu mere behageligt og hyggeligt!"

2 novembre 2023

Tak for smukke gardiner

Vi har netop fået vores smukke gardiner herfra, og vi er meget tilfredse. Hjemmesiden er nem at navigere rundt på, leveringstiden er fin og gardiner er lige, som vi ønskede.

17 octobre 2023

Horrific customer service

Horrific customer service. My order was over a month late and no one ever gave me the curiosity of letting me know there was such a huge delay. Didn’t offer any kind of compensation or anything to fix their error. When I asked for a partial refund for the inconvenience, the guy tells me he wishes he earned enough money to give me a partial refund and he agreed that this whole situation is “really bad”. But doesn’t earn enough money to help his customers and do the right thing 😂

Upon receiving the item after a month and half… pieces were missing, the metal rod was hanging out, and it was totally crap quality.

29 septembre 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg købte 2 rullegardiner

Jeg købte 2 rullegardiner, og de var i god kvalitet. Men synes det er dårligt service at der ikke følger skruer og rawplugs med, så man skal bruge tid på at købe det og bruge flere penge.

21 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse fra start til slut

Vi bestilte rullegardiner til huset igennem 123Gardiner - god kundeservice og hurtig levering, og vigtigst for os var faktisk den venlige betjening vi fik ifb. med lidt spørgsmål inden vi bestilte - det gav en os god tryghed.
Alt i alt - en rigtig god oplevelse fra start til slut. De aller’ bedste anbefalinger herfra og tak for hjælpen.

1 août 2023

Hej Camilla

FEDT at du havde en god købsoplevelse hos os - og tusind tak for anbefalingen!

Mvh Kasper, 123Gardiner.dk

Noté 2 sur 5 étoiles

Gode kvalitets rullegardiner til gode…

Gode kvalitets rullegardiner til gode priser samt hjælpsom og flink kundeservice.
Desværre kommer jeg dog til at lave en fejlopmåling, som jeg mener skyldes mangelfuld og vildledende information i forbindelse med bestillingen. Udover der bliver lovet at der bliver kigget på informationen, så bliver jeg ikke kompenseret, og står altså med et rullegardin til 400 kr, som jeg ikke kan bruge til noget. Derfor kan jeg kun give 2 stjerner.

31 août 2023

Hej Søren.

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din ærlighed og er selvfølgelig også ærgerlige over at vi ikke har kunnet give dig en 5-stjernet købsoplevelse.

Som du ved, har vi to jo kommunikeret en hel del angående opmåling til dine gardiner, og jeg beklager hvis vi har misforstået hinanden.

Vi får kigget teksterne igennem endnu engang for at sikre den fulde forståelse af opmålingen, så der forhåbentlig ikke sker fejl igen.

Vi håber tilmed du bliver tilfredse med gardiner og skulle der være noget en anden gang, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Mvh Kasper, 123Gardiner.dk

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus