Man skulle tro at de ansatte de mest uhøflig me, afvisende og nedladende mennesker som dukker op til jobsamtalerne. Jeg forstår godt at de måske ikke lige altid kan hjælpe en fordi det ikke er akut no... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ved henvendelse til 1813 modtog jeg både kompentent og imødekommende hjælp vedrørende forespørgsel. Der blev tjekket op og ringet tilbage med svar så jeg kunne få en rolig weekend indtil besøg hos ege... Voir plus
Nedladende og umenneskelig behandling. Jeg er rystet over hvordan de ansatte hos 1813 behandler os der ringer. Jeg har Kun haft dårlige oplevelser når jeg har ringet og derfor vælger jeg at skrive... Voir plus
Ringe kvalitet og dårlig service , sur sygeplejske , skælder en ud over ens problem , føjer en af med du må vente til mandag morgen med at gå til egen læge, Siger det ens eget problem ,hun vil helle... Voir plus
Weekenden med en efterfølgende…
Weekenden med en efterfølgende helligdage, første gang jeg ringet 1813, tog mig 1time og 20 minutter at komme igennem, forklaret mine symptomer og blev anbefalet at tage til et supermarked og købe halspastiller.
Jeg ringer igen da jeg havde en forfærdelig nat med mange symptomer forskellige steder i kroppen, og her får jeg at vide at jeg skal blot holde ud nogle timer, så har din egen læge slået dørene op🙄
Mit infektionstal lå på 80, hvilket hjerte og andre organer kan tage skade af, jeg bedt om at få recepteret pincilin, men det var halspastiller der kunne gøre det godt😡
Ubehagelig og flabet sygeplejerske
Ikke mindst ventede jeg én time på at snakke med en sygeplejerske, så var hun super flabet og hun måtte åbenbart nødt til at ligge på hurtigst muligt, da mit akuttilstand ikke er relevant nok. Simpelthen for dårligt altså! Super ubehagelig oplevelse. Øv
Lang ventetid og så bliver der lagt på lige inden man når igennem!
5/6-23 taster mit cpr nummer og venter i kø et par timer - da jeg er nummer 6 i køen BLIVER TELEFONEN LAGT PÅ!! Ringer op igen (har ikke sovet om natten pga smerter) og det sammen gentager sig! Kø i et par timer og da jeg er nummer 2 i køen BLIVER TELEFONEN LAGT PÅ! Simpelt hen for ringe - jeg er målløs !!
Det er jo helt HÅBLØST system
Det er jo helt håbløst system. Akuttelefon ... det er jo en joke når der er mere end en times ventetid. Efter at have siddet i kø næsten en time blive man smidt af og kan starte forfra. HÅBLØST SYSTEM!!!
Ventede i kø i 1.5 time i telefonen
Ventede i kø i 1.5 time i telefonen, stod nummer 3. Der blev så stille i telefonen, for derefter de lagde på… Inden jeg nåede at tale med dem😑
Til borgere i Københavns Kommune
Til borgere i Københavns Kommune, kan 1813 sende et sygepleje-akut-team, som kan afklare det værste og sikre at man som syg ikke skal rakke afsted til en lægevagt, når man er nyopereret eller andet.
5 professionelle stjerner her fra ( igen🤕)
Klage over manglende hjælp
Hermed skriver jeg denne klage omkring min oplevelse af lægehjælp på 1813.
Jeg føler mig meget utilfreds med den behandling jeg blev mødt med. Jeg føler et
alvorligt brud på den kompetence og det ansvar, som 1813 kan tilbyde over for de danske borger.
Jeg oplevede, at min situation ikke blev behandlet med det nødvendige engagement og omsorg. Jeg oplyste om at jeg lå med akut hold i ryggen, smerter, mine symptomer og min manglende bevægelsesfrihed, blev jeg mødt med skepsis og afvisning. Den sygeplejerske som jeg talte med, anbefalede Tiger balsam, der blev konfereret med en læge, som foreslog en løsning, at jeg kunne lave øvelser, forsæt med det smertestillende som jeg allerede tog, og så kunne ringe til min egen læge efter weekenden, da jeg havde brug for stærkere smertestillende, så jeg kunne komme ud af min seng, og ikke ligge i et smerte mareridt i 2 dage, der blev givet oplysning at 1813 ikke udskriver recept pligtigt medicin.
Man må sige er en del af sygeplejen og læge gerningen.
Jeg føler mig stærkt krænket over den manglende hjælp og den løbende manglende forståelse.
Hvad gør de syge Pt som ikke kan møde op på grund af manglende bevægelse frihed på deres akut center, og ikke er livstruende syg.
Så kan man ikke få hjælp!
Lad os borger få sandheden frem, så vi har mulighed for få en privatforsikring ingen ulykken sker, så vi kan få den hjælp vi har brug for.
I burde have indlagt min datter!!!!
Min datter har fået forbrændinger efter lysbehandling og har to gange haft fat i 1813 d. 3/5. Den første fattede intet af hvad hun sagde. Den anden forstod problemet og min datter sendte nogle billeder som hun fik en læge til at kigge på. Han konstaterede at der var flere andengradsforbrændinger flere steder på kroppen. Min datter fik at vide at hun bare skulle fortsætte behandlingen. Så forstå dog situationens alvor!! Hun burde have været indlagt. Det blev hun så d.8/5. Hun ligger nu på Rigshospitalets brændsårsafdeling og skal nok være der omkring 10 dage.
De burde ansætte nogen der faktisk…
De burde ansætte nogen der faktisk ønsker at lytte til borgerne i stedet for det dejlige typer der siger: det kan vi ikke gøre noget ved. Drik vand og tag en panodil. Jeg ringede ind omkring min mand som er dårlig og feber og ikke har haft gang i hans system i over 2 dage.
Der er nogen der arbejder der, som burde overveje en anden karriere.
Fine og hjælpsomme samtaler
De to gange jeg har ringet inden for det sidste år, fik jeg god og relevant hjælp, og blev beroliget.
Begge havde tid til mig. I dag kom jeg til i løbet af 5 min, det var kl 7, morgen, sidste gang ventede jeg 1 time, det var i spidsbelastningen.
Jeg er meget glad og taknemmelig
Alt for lang ventetid. Blev afbrudt.
Der er alt for lang ventetid og lige inden det var min tur, blev der fra deres side lagt på. Mage til mangel på kompetencer og ansatte skal man lede længe efter. Tag jer sammen og få ansat flere der kan finde ud af teknikken.
"Akuttelefonen" er en joke
"Akuttelefonen" er en joke. Selve navnet er misvisende, da det jo er 112, som er nummeret, hvis noget virkelig er akut. Samtidig har de ikke overtaget vagtlægernes ansvar og kompetence - de må f.eks. ikke udskrive recepter - og så er de jo pr. definition ikke læger. Hvad de så overhovedet gør godt for, er uklart. De hedder formodentlig bare "akut" for at afskrække folk fra at ringe til nummeret.
Fik rigtig god vejledning og super med…
Fik rigtig god vejledning og super med videokonference. Tak for hjælpen.
Racist!
En eller anden Lisbeth som tog telefonen
Nogen må have pisset på hendes sukkermad
Jeg blev snakket ned til og hun prøvede at sende mig til Bispebjerg selvom jeg var i Hvidovre
Hendes sidste ord inden jeg lag røret på, var “ i fortjener ikke hjælp alligevel “
Jeg er i chok
Hepatitis B er ikke Roskildesyge
Jeg vil sige, at de fleste gange jeg har ringet 1813 har jeg faktisk fået god hjælp, og de har taget mig seriøst.
Men jeg havde en dårlig oplevelse med dem (hvorfor kun 3 stjerner), hvor den responderende nægtede at hjælpe mig, fordi jeg havde været på Herlev Syghus dagen før.
Jeg var blevet sendt på syghuset af min egen læge, fordi de mente, at jeg kunne have blindtarmsbetændelse. Herlev Syghus sendte mig hjem igen, fordi de mente, at det ikke var blindtarmsbetændelse, og de fandt ikke ud af, hvad problemet ellers kunne være, men de bemærkede at mit levertal var ret højt.
Der var ingen bedring dagen efter, og da jeg havde fået nyt job, ville jeg meget gerne blive hurtigt rask eller i det mindste kunne forklare min chef, hvad jeg fejlede. Jeg kan godt se, at det var hurtigt at kontakte en læge igen, men mine symptomer var ikke noget, jeg havde oplevet før, og jeg ville gerne have en konklusion. Jeg forklarede 1813 situationen, og at jeg ikke havde kunnet få mad ned i over 1 uge uden at kaste det op igen, og at jeg havde ondt i maven, og min krop havde ondt som om jeg havde influenza. Responderen sagde, at det bare var Roskildesyge, og at jeg skulle købe nogle mælkesyrebakterier på apoteket. Jeg var skeptisk, fordi jeg har haft Roskildesyge før, og at det jeg havde nu føltes anderledes (som om der var knude på mine tarme, og at maden ikke kunne komme ned) - jeg bemærkede også at Roskildesyge normalt går væk efter 2-3 dage og at mit havde stået på en del længere. Men jeg fik ingen hjælp.
Mine symptomer forsvandt igen efter ca. 10 dage. Det har vist sig her nogle måneder efter (efter at have fået taget blodrøver) at jeg har haft Hepatitis B.
Som sagt er 1813 generelt gode til at hjælpe, men jeg håber at fremtidige responderer vil tage opkaldene mere seriøst. Jeg forventede ikke, at de skulle kunne diagnosticere mit problem, men jeg ville ønske, at de havde sendt til flere undersøgelser, når jeg nu ikke havde fået nogen konklusion på de første undersøgelser, jeg havde været til og at mine symptomer havde været aktive så længe.
"Vi er ikke en søge maskine du kan bare…
"Vi er ikke en søge maskine du kan bare google"
Jeg fået slem øjenbetændelse og var værnepligtig på givende tid på Bornholm eftersom der var ingen læge på kasanen den dag eller næste par.
Fik jeg afvide jeg skulle ring 1813 eftersom jeg ikke har en læge her over og de ikke havde nogle til rådighed.
Jeg ringer for forklarer situationen hvor jeg bare får afvide jeg ikkeskal ringe her ind fordi det kan jeg bare google mig til.
Jeg googler prøver 5 forskellige steder enten havde de ikke hjemme eller intet nummer og de fleste steder var gammel så nr. Fungerede ikke mere.
Ringer igen og får af en anden igen det slet ik er her jeg ringe..
Jeg spørger dem om hvad 1813 overhovedet bliver brugt og hun gir sådan set bare der åbenings tider.
Ringer til en læge efter mere søgning de heldigvis telefon jeg forklarer situationen og den søde assistent siger at skam fuldt hvad 1813 har fortaget sig og siger det er deres opgave at hjælpe nå man ikke har egen læge til rådighed.
Som en 21 årige må jeg sku sige det bekymre mig hvis det sådan vi har alle mulige systemer der til at hjælpe men i virkeligheden ik gør noget. Skatte penge ud i toilettet. Hvis man fjernet 1813 vil man for flere folk ud i nogle jobs samfundet ren faktisk kunne bruge til noget.
Tak til 1813 og vores beredskab.
Kl. 04.30 kom en af vores naboer og ringede på. Hun havde det rigtigt dårligt pga. åndedrætsbesvær. Vi ringede til 1813 - ingen ventetid og meget venlig og omsorgsfuld telefonservice.
Der blev bestilt ambulance, den kom ca. 6 minutter senere, hvorefter behandling blev igangsat. Tak til jer alle for hurtig og professionel betjening.
Bedste hilsner Johnny og Hjørdis Fredelund
Har simpelthen aldrig oplevet så dårlig…
Har simpelthen aldrig oplevet så dårlig en oplevelse.
Bliver behandlet for blærebetændelse og egen læge sagde hvis det blev værre skulle jeg ringe 1813, med mistanke om nyrebækkenbetændelse, grundet opkastninger, EKSTREM kvalme og rygsmerter i lænden ringer jeg til 1813, her møder jeg Charlotte der giver råd til hvad jeg kan gøre, men da jeg prøver at få svar på ét spørgsmål (hvilket jeg aldrig fik) om hvorvidt blærebetændelse behandlingen også virker mod nyrebækkenbetændelse, siger hun "hvis du gerne vil sidde og vente på et hospital i flere timer så skal du være velkommen til det." Med så nedladende en tone og hende der konstant afbrød mig da jeg prøvede at forklare jeg ikke er interesseret i at sidde på et hospital, men at få proffessionel hjælp, fik hun slynget ud "det er ik sikkert de overhovedet gider at se på dig". "Jeg kan ik nægte dig at blive set på." Da jeg flere gange prøvede at få svar på mit spørgsmål blev hun sur og sagde "du har en tid, tag på Herlev. Hejhej." Jeg fik en tid for at hun kunne lukke munden på mig. Jeg er i chok over magen til nedladende behandling. Når man har det skidt og ønsker hjælp, så er det ufatteligt hvad man skal finde sig i. Begyndte at græde fuldstændig da det stressede mig endnu mere...
Hurtigt og effektivt
Følte mig dårlig med hoste og åndenød, tp. 39. Alder 86. - Ringede 1813, kom straks igennem. Kompetent udspørgen. Der ville blive sendt en vagtlæge hjem. Ankom 20 min senere. Blev undersøgt. Fik penicillin Til natten og udskrevet recept. Næste morgen kontakt til egen læge. - Tp aftog i løbet af 2-3 dage, hoste og åndenød efter yderligere nogle dage. - Tak for en god behandling.
Skandale og uacceptabelt
Skandale. Nedlæg 1813 og skab noget der virker i Region H.
Blev mistænkeliggjort af den mandlige læge der tog telefonen? Enormt mærkelig og rystende oplevelse. Ringede grundet hævelse og rødme i ansigtet efter en operation. Fortalte at jeg tager medicin for en autoimmun sygdom og den mandlige læge sagde først, at det kunne ikke passe. Efter jeg havde forklaret ham at jo, jeg tager medicin for det(mærkeligt at skulle forklare?) spurgte han om jeg havde feber. Jeg sagde at mit termometer desværre var i udu, og at det jo ikke var min skyld. Så sagde han “jo. Det er din skyld. Det er dit ansvar at have et termometer”. Øhhh? Har aldrig oplevet en læge blive sur over at ens termometer ikke virker? Det rationelle ville være at skrive “patienten har ikke et termometer og kan derfor ikke tjekke sin temperatur” eller lign. Så sagde jeg at jeg før har haft en betændelse i huden i ansigtet og at jeg var bange for at det var dette igen. Så sagde han “Det er det i hvert fald ikke” og ville ikke se billeder. Øhh?. Næsten satirisk at en lægefaglig udelukker ting på den måde uden overhovedet at undersøge det nærmere? Jeg endte med at fortælle ham at jeg måtte lægge på da han bare blev ved med at skælde ud/belære og ikke ville henvise til skadestuen. Totalt uacceptabel måde at kommunikere med patienter på. Og til fare for patienters helbred fordi det virker til, at en masse bliver misset grundet deres mærkelige måde at spørge på/ have holdninger til ting de ikke har undersøgt.
Det eneste acceptable vil være at nedlægge 1813 i hovedstaden og oprette noget andet der virker.
Lægevagten fungerede fint de gange jeg har brugt det, med langt mere kompetente og behjælpsomme medarbejdere over telefonen. Man har jo ikke noget valg som patient der bliver syg uden for normale åbningstider, så det skal bare virke det ene tilbud der er.
Endte med at komme på skadestuen efter et nyt opkald hvor jeg fik fat i en mere venlig sygeplejerske. Personalet på skadestuen var der ikke en finger at sætte på, så det er en skamplet at 1813 som første led i “behandlingen” af syge, gør det til så ubehagelig og besværlig en oplevelse overhovedet at komme igennem og blive undersøgt.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.