Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Wenig informatie wordt er gegeven. Ook wordt er niet (of erg laat) gereageerd op vragen via de mail. Telefonisch niet bereikbaar en ondertussen heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Nog steeds wachten op mijn bestelling.Zoveel beloftes hebben ze gemaakt met me,over de levering,maar zit nog steeds te wachten. Klachten mail verstuurd op 7-3-13 ,staat op website binnen 48 uur antwoo... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

De 1e keer heb ik een dames horloge besteld, erg mooi klokje voor niet te veel, krijg ik een ander wat niet zo mooi was, maar omdat het een kado was geen tijd om terug te sturen, heel erg jammer. D... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Verlovingsring gekregen, op het eerste gezicht echt heel erg mooi! En super blij mee! Na 2 weken zat de steen los en begon het zilver zwarte puntjes te krijgen. Ring retour gestuurd. Ring helaas n... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 2 sur 5 étoiles

OPGELOST: Geen pakketje en geen contact mogelijk

Update: Het probleem is opgelost, ik heb de armband (1,5 maand na plaatsen bestelling) ontvangen. Ik blijf het jammer vinden dat er niet eerder actie is ondernomen vanuit 21Diamonds zelf. Op het moment dat hun via DHL op te hoogte zijn van de vermissing en zich bewust zijn van het verkeerde telefoonnummer op de website en in de mail van de klantenservice, hadden hun zelf ook de moeite kunnen nemen om even contact op te nemen, zeker wanneer een klant zoals in mijn geval ook al een poging tot contact per mail heeft ondernomen. Desondanks is het niet de schuld van 21diamonds dat de eerste zending is verdwenen, dit is een probleem bij DHL. Wel hoop ik dat ze wat meer aandacht gaan besteden aan de klantenservice, gezien de reacties op deze website en mijn eigen ervaring, moet dat gewoon echt veel beter wil je je klanten behouden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Op 15 januari plaatste ik mijn bestelling, na verzending bleef mijn bestelling vanaf het moment dat het in Amsterdam was aangekomen steeds on hold staan bij DHL. Na een week heb ik telefonisch contact opgenomen met DHL en deze wisten mij te vertellen dat het pakket leeg bij hun aangekomen was en ze contact op zouden nemen met 21diamonds. Ondertussen heb ik zelf per mail contact opgenomen met 21diamonds met betrekking tot de stand van zaken. Hierop kreeg ik een automatisch gerenereerde mail dat ik binnen enkele dagen een bericht terug kon verwachten, maar helaas nooit een antwoord. Na een aantal dagen kreeg ik een telefoontje van DHL, hun hadden contact gehad en 21diamonds wilde mij een nieuw exemplaar van mijn bestelling opsturen, ik moest alleen even contact met hun opnemen. Tot op de dag van vandaag probeer ik via het telefoonnummer welke in hun automatisch gegenereeerde mail staat contact op te nemen:

Klantenservice Nederland
Gratis hotline: 0800 - 228771 (Maandag t/m vrijdag van 10:00 - 18:00)

Helaas krijg ik niets anders dan de melding dat dit nummer niet in gebruik is. Na een maand proberen in contact te komen zowel telefonisch en per mail ben ik het vertrouwen kwijt dat ik mijn bestelling ooit nog ga ontvangen. Ik heb een aantal maanden eerder een eerste betelling gedaan en dit verliep allemaal prima, ik was zeer tevreden. Maar nu vraag ik mij af, was dat puur geluk en ben ik deze keer opgelicht? Ik kan alleen maar hopen dat er ergens een communicatie fout zit en er via deze weg alsnog een oplossing komt.

5 mars 2013

Beste Kim,

Wij betreueren wat er is voorgevallen bij uw bestelling. Wij hebben een schadeclaim bij DHL ingedient en u de armband opnieuw toegestuurd. Zie onze e-mail voor de track and trace link. Helaas stond enige tijd het foute nummer op de website aangegeven. Het correcte telefoon nummer is 08000 - 228771. Onze oprechte excuses hiervoor. U kunt uw armband elk moment verwachten.

Noté 3 sur 5 étoiles

Uiteindelijk goed gekomen!

Goedemorgen,

Helaas was het niet mogelijk om telefonisch contact te hebben met de klantenservice, dit voelde niet goed, in eerste instantie snelle reactie via de mail, maar nadat ik de daadwerkelijke bestelling gedaan had, ruim een week helemaal geen contact!
Dat gaf geen vertrouwen! Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en heb ik een prachtige trouwring om mijn vinger! Maar de communicatie zou echt beter moeten!

De site is wel super, je kunt echt zelf je ring samenstellen, metaal, steen soort etc... mooi opgezet!

Groet,
Annette

5 mars 2013

Uitstekende

Vlotte levering met goede verpakking en duidelijke pakbonnen/retourbonnen erbij. Duidelijke site al met al uitstekend.

3 mars 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en prima service.

Een Icewatch gekocht bij 21Diamonds. Binnen een paar dagen was hij al binnen. Goed en groot aanbod van horloges (waren we naar op zoek). Zeker een webwinkel om te onthouden.

28 février 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service!!! prachtige ring!!

Omdat ik de ringmaat van mijn aanstaande slecht kon achterhalen heb ik een ringmaatmeter via de site van 21Diamonds besteld, deze kwam na een paar dagen en kon aan de hand hiervan met redelijke zekerheid de juiste ringmaat bestellen, het is namelijk vervelend als je bij een huwelijksaanzoek de ring niet meteen kunt dragen...
Na 3 weken werd de bestelde ring geleverd en was heel blij met het resultaat! De maat bleek echter toch iets aan de ruime kant te zijn en heb contact opgenomen met de klantenservice en kon de ring kosteloos terugsturen om deze kleiner te laten maken.
Na 2 weken hebben wij de ring terug ontvangen en mijn vrouw vindt hem prachtig!! We gaan onze trouwringen waarschijnlijk ook zelf samenstellen en bij jullie bestellen. Wij zijn heel erg tevreden met het verloop van onze bestelling en het geleverde resultaat!

27 février 2013

Niet bestellen!!

Ook wij zijn opgelicht helaas.
Mijn vriend heeft een armband en ketting voor mij besteld, op 5 november, nog steeds niets in huis...
Al tig keer gemaild, geen reactie..
Het gaat om een hoop geld helaas, telefonisch en per mail dus niet te bereiken..
Weg geld!!
NOOIT BESTELLEN, ZIJN OPLICHTERS!!
Ik krijg mijn ketting en armband toch nooit meer, heb de hoop allang opgegeven.
Ik laat het hier zeker niet bij, ik bel groupon op om te melden dat ze geen zaken meer moeten doen met 21 diamonds en ga het ook melden bij de politie, want ik ben lang niet de enige die niks krijgt en wel z'n geld kwijt is zie ik!

Hele slechte zaak, nooit iets bestellen!!

Bestelnummer: 04000176928

Beter reageren jullie dit keer binnen een week op dit bericht, zo niet, dan begroet ik de politie volgende week woensdag.
Ohja, er bestaat ook nog een programma opgelicht, toch??

13 février 2013

Beste Karin,

Wij hebben uw klacht reeds via e-mail behandeld. Bij uw bestelling is er helaas een interne fout gemaakt waardoor uw bestelling zeer vertraagd is, nogmaals onze excuses hiervoor. Wij hopen uw klacht naar tevredenheid te hebben kunnen oplossen.

opgelicht

Ik had een ring besteld voor mijn vriendin als kerstcadeau... Na 5 weken wachten heb ik enkel de verpakking aangekregen, zonder ring erin ! Ik heb dan direct contact willen opnemen, maar de klantenservice was 2 weken niet beschikbaar omwille van kerstverlof. DHL heeft wel meegewerkt, maar zij krijgen de afzender (21diamonds) niet te pakken en krijgen geen enkele medewerking. Ook ikzelf kan de klantendienst niet bereiken, niet telefonisch of niet via mail. Daar wordt gewoon niet gereageerd op het voorval. Heb zelfs via DHL een persoonlijk e-mailadres gekregen van contactpersoon bij 21Diamonds, maar zelfs daarop krijg ik geen antwoord... Ik ga het hier toch niet bij laten en ga op alle verschillende mogelijke manieren klacht neerleggen. Want het gaat om veel geld, dat gewoon weg is, voor een stomme lege doos.

Mijn tip: bestel hier nooit !!

28 janvier 2013

Beste meneer Van Ouytsel,

Het is erg jammer wat er is voorgevallen bij uw bestelling. Wij hebben op uw verzoek het aankoopbedrag teruggestort naar uw rekening. Zie voor meer informatie de e-mail die u van ons heeft ontvangen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Geen problemen gehad, zeker aan te raden

Ik heb begin december een horloge en een paar oorbellen besteld voor de kerst. Toen ik vragen had betreft de grootte van de oorbellen en het bandje van het horloge werd ik netjes geholpen door de klantenservice. Soms moest ik circa 3 werkdagen wachten op een antwoord en de telefoon is niet altijd goed bereikbaar maar dat lag waarschijnlijk aan de kerstdrukte. Het pakketje werd binnen 4 werkdagen geleverd en ik ontving bij verzending een e-mail met de track&trace code. Helaas was ik de dag van levering niet thuis maar ik heb kunnen bellen met DHL Express om een afspraak voor de levering te maken. Het ontvangen horloge en de oorbellen waren verder in orde en ik heb m'n zoon en dochter erg blij kunnen maken deze kerst!

18 janvier 2013

Slecht !

Ik heb een horloge besteld en verwachten hem na 2-3 werkdagen zoals er op de site staat.

Nu is het al bijna 2 weken geleden en heb hem nog steeds niet. Ook geen mailtje met de reden tot vertraging.

Ook heb ik 2 maanden terug een mailtje gestuurd met een vraag over de sieraden waar ik nooit een mailtje op terug heb gehad.

Kort om, kan niet echt iets positief over de manier van bestellen en handelen vertellen.

16 janvier 2013

Geachte Charel,

Na wat onderzoek bleek dat het horloge zou moeten zijn binnen gekomen nadat hij nabesteld was bij onze leverancier, daarom stond hij aangegeven als "op voorraad". Helaas kwam het horloge circa 2 weken later binnen door vertraging bij onze leverancier. Onze excuses dat u hier niet over geinformeerd bent. Het horloge is gisteren verstuurd. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling.

Noté 3 sur 5 étoiles

Geduld en vasthoudendheid vereist

Ook wij hebben via Groupon voor € 19 een kortingsbon ter waarde van € 50 besteld voor aankoop van een horloge bij 21diamonds. We hebben begin december een Ice Watch horloge gekocht bij 21diamonds ter waarde van € 79 en hier dus nog € 29 op bijbetaald. Toen na 2 weken het horloge nog niet geleverd was en er nog geen enkel bericht was van 21diamonds, geprobeerd via mail contact te leggen: geen reactie. Toen maar de hotlijn gebeld die meldden dat de bestelling per abuis alleen in het betaalsysteem en niet in het bestelsysteem opgenomen was. De order zou alsnog handmatig worden opgevoerd in het systeem. We zijn inmiddels 1,5 week verder en nog steeds geen order te zien in het track en trace systeem. Tot overmaat van ramp is ook de hotline niet meer bereikbaar. Ik hoop dat hun service medewerker alsnog snel contact met ons opneemt en dat het vooral een kwestie is van geduld en vasthoudendheid. Vooralsnog dus niet echt een aanrader.
Het is uiteindelijk toch nog goedgekomen. Punt van aandacht blijft de slechte bereikbaarheid per mail en per telefoon (tussen kerst en oud en nieuw niemand beschikbaar). Daarnaast wel vreemd dat alleen bestellen via Google Chrome (en dus niet Internet Explorer) goed gaat. Uiteindelijk is het na 3 hernieuwde bestellingen gelukt.

27 décembre 2012

Geachte meneer Geskus,

Inmiddels heeft u telefonisch contact gehad met onze klantenservice en is het gelukt de bestelling goed te plaatsen via Google Chrome op 8 januari. Wij hebben vervolgens uw bestelling op 9 januari verstuurd met DHL Express. Op 10 januari heeft DHL verzocht te leveren maar u was niet thuis en op 11 januari heeft u uw bestelling ontvangen.

Ook teleurgesteld

Ook ik heb een bestelling gedaan, een ketting en oorbellen welke ik aan mijn schoonmoeder voor Kerst wil geven. Na 11 dagen nog steeds geen pakketje ontvangen. Gisteren gebeld en bleek dat de leverancier de ketting niet meer leverde. Maar de oorbellen waren ook niet gestuurd. Als ik zelf niet had gebeld dan had ik nog maanden kunnen wachten. Bestelling is geannuleerd en ik heb wel meteen een nieuwe voucher-code gekregen en hoop ook dat ik mijn geld snel terug zie op de bankrekening. Ik heb een nieuwe bestelling gedaan waarvan ik hoop dat deze wel op tijd voor de Kerst zal worden bezorgd en hierover heb ik ook een mailtje gestuurd maar je krijgt inderdaad geen antwoord op mailtjes. Het is dat ik nu deze actie van Groupon heb gekocht dat ik er mee door ga. Maar ik zou het niet meer doen. Zeker niet als het om iets gaat wat je op een bepaalde datum in huis wilt hebben.

19 décembre 2012

Geachte mevrouw Van den Berg,

Volgens onze gegevens heeft u 18 december een nieuwe bestelling geplaatst en is deze op 20 december geleverd. Wij hopen dat u een fijne kerst heeft gehad. Nogmaals onze excuses voor het voorgevallen probleem met de ketting.

Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht, houden zich niet aan afspraken en reageren ook niet op mail.

Ik heb een bestelling geplaatst op hun webshop, stond bij levertijd 5werkdagen.
Na een paar dagen toen de 5werkdagen allang waren verlopen kreeg ik een mailtje met algemene excuses dat het door de drukte allemaal wat langer duurder. Welke drukte? En daar heb ik toch geen boodschap aan, moeten ze die 5werkdagen niet maar niet op hun site zetten.
Vervolgens heb ik na 3maanden nog steeds mijn bestelling niet binnen, en heb ik nu al twee keer een mailtje gekregen over de 'verwachte' levertijd. Helaas moet ik zelf contact opnemen als de verwachte levertijd verlopen is, om te concluderen dat het alweer niet is verzonden. Laatste contact is dat het niet leverbaar was, en de verwachte levertijd eind januari wordt.
Heb ze terug gemaild dat ik niet tevreden was over de gang van zaken, en of ze nu echt weten wanneer de bestelling wordt verzonden. Hierop heb ik na 2 weken nog steeds geen reactie.

18 décembre 2012

Teleurgesteld

Ik heb meerdere malen geprobeerd met de vouchercode van Groupon een bestelling te plaatsen, specifiek voor een TH horloge en een bedelarmbandje van GM. Helaas onjuiste code. Allereerst geprobeerd te bellen naar 21 diamonds, niet gelukt. Mail gestuurd eind november. Vervolgens meerdere malen gebeld met Groupon en vandaag nog met 21 diamonds maar nog steeds geen code ontvangen. En vandaag kwam ik erachter dat het horloge en het armbandje niet meer leverbaar zijn bij 21 diamonds.!!!!!!!!!!!!!!

Het geld wil ik nu terug van groupon omdat ik na velen malen contact steeds geen code heb ontvangen en waardoor ik de bestelling die ik had willen doen dus niet meer kan doen bij 21diamonds tot mijn grote teleurstelling!!!!!!!! Ik snap dat de artikelen uit de roulatie zijn maar dat ik na vele malen contact geen nieuwe code heb ontvangen - vindt ik wel zuur. Ik vindt dat 21 diamonds, zowel Groupon veel eerder een nieuwe code voor mij hadden kunnen verzorgen.

14 décembre 2012

Geachte mevrouw Van Aalst,

Helaas werkte een aantal van onze Groupon voucher codes niet helemaal goed. Onze oprechte excuses voor het laat ontvangen van een nieuwe voucher code. Er komen maandelijks weer nieuwe producten online en wij hopen dat u in de toekomst iets zult vinden wat alsnog in de smaak valt.

Niet bijzonder goed

Ook ik heb met de Groupon-actie een aantal dingetjes besteld, alles binnen op 1 na, mijn Timex horloge die 23-10-2012 besteld en maar niet binnenkomt. Steeds wordt alles verschoven, nu naar 3e week januari 2013?

Op mijn mail van 05-12-2012 geen reactie meer gekregen. Meerdere malen geprobeerd te bellen, krijg alleen te horen dat ze de telefoon uitgeschakeld hebben??

In mijn mail gevraagd om een duurder Timex horloge ipv mijn oorspronkelijke Timex horloge ter compensatie voor het lange wachten, helaas ik wacht nog steeds op antwoord.

Alles bij elkaar geloof ik steeds minder in dat ik mijn horloge ga krijgen.

Bestelnummer 04000174736

11 décembre 2012

Geachte Jeroen,

Wij hebben u net een mail gestuurd betreft uw bestelling. Zoals u heeft gemerkt heeft uw horloge tweemaal een grote vertraging opgelopen, helaas zijn wij hierbij afhankelijk van onze distributeur.

Wij hebben u nu een nieuwe voucher code gestuurd, met een hogere waarde als het horloge, ter compensatie van de grote vertraging. Wij hopen op uw begrip en wij willen nogmaals onze oprechte excuses aanbieden.

Noté 4 sur 5 étoiles

goede reactie op de fouten

Helaad ook gebruik gemaakt van de groupon actie. ik zie nu net dat ze weer een nieuwe actie hebben bij groupon.NIET DOEN MENSEN.Ik had 2 ice watches besteld. Netjes een email gehad dat het wat langer duurder daar had ik natuurlijk begrip voor. Hierna geen enkel teken van berichtjes of zo wat.Toch ineens het pakketje binnen. Helaas de verkeerde maten.heb gebeld en kregen netjes een retour formulier. De spullen netjes terug gestuurd maar geen enkel teken dat de spullen binnen zijn gekomen.Gelukkig kon ik het zien aan de track en trace.Het is akelig stil nu.Ik wacht dus in spanning af op antwoord van mij mail.

het duurde even maar heb een duidelijke email gehad waar ze alles netjes uitleggen en hun excuses maken. Hier kan ik alleen maar tevreden over zijn. Ik ben in afwachting van het horloge voor mijn vrouw en ik ga op zoek naar een andere. hartelelijk dank voor de service

1 décembre 2012

Geachte meneer Ter Burg

Wij hebben u net geantwoord via e-mail en uitleg gegeven voor de grote vertragingen en problemen bij uw bestelling.

Het paarse horloge zal zsm verstuurd worden en voor het andere horloge die niet meer leverbaar is heeft u een voucher code van 100 Euro ontvangen.

Daarnaast hebben wij 20 Euro teruggestort naar uw rekening ter compensatie voor de vertraging en problemen bij uw bestelling. Wij hopen op uw begrip.

Betreft de nieuwe actie via Groupon die online stond van 29 november t/m 3 december 2012: wij hebben natuurlijk goed overwogen of wij weer een Groupon actie zouden doen of niet dit jaar. Uiteindelijk hebben wij besloten opnieuw een Groupon actie te doen met een lagere korting (dit heeft geleid tot minder gekochte vouchers). Daarnaast hebben wij velen aanpassingen gemaakt op onze website, ons inventarisatiesysteem en ons verzendproces waardoor wij ervan verzekerd waren dat dezelfde problemen en vertragingen niet opneiuw zouden voor komen. Wij werken er onder tussen hard aan om alle problemen die zijn voorgekomen bij de eerste Groupon actie bestelling zsm op te lossen.

Onprofessioneel bedrijf. Geen reclame voor Groupon

Helaas heb ik ook aan de actie van Groupon deelgenomen om een waardebon te kopen bij 21Diamonds. Het bestelproces verliep prima, de website is ook erg duidelijk. Tot zover niets aan de hand. Levering van 3 - 5 dagen werd niet gehaald. Na ongeveer 2 weken werd het bestelde afgeleverd. Ik had 2 Ice Watches besteld. Er zijn er ook 2 afgeleverd. Helaas was een van die twee niet welke ik besteld had.
Kan gebeuren. Fouten maken is niet erg, het gaat er om hoe je het oplost! Drie dagen geleden mail gestuurd. Geen reactie en dat vind ik erg kwalijk. Voor mij geen 21Diamonds weer. Ze hebben zich volledig verkeken op deze actie en ogenschijnlijk niet bijgestuurd.

16 novembre 2012

Geachte meneer Veldhuis,

Wij hebben u inmiddels reeds via e-mail geantwoord. U kunt het fout geleverde horloge kostenloos retourneren door de instructie te volgen op deze pagina:

De Ice Watch chrono black big is op dit moment op voorraad en word naar u toegestuurd zodra wij het andere horloge retour hebben ontvangen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus