Ik ben uiterst tevreden met de diensten van 24Editor. Ze hebben mijn document grondig nagekeken en voorzien van waardevolle feedback en correcties. De redacteuren zijn professioneel en zeer bekwaam in... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hi, Ik had moest met spoed een document laten beoordelen voor school. Ik kon meteen bij 24editor terecht. Ze hebben mij verzekerd dat mijn opdracht op tijd wordt nagekeken. Zij zijn deze belof... Voir plus
Ik ben zelf geen taal wonder en heb daarom 24editor mijn scriptie laten controleren. Zij hebben goede feedback gegeven om de volgende keer aan te denken. De wijzigingen waren duidelijk aangebracht e... Voir plus
Hartstikke blij met de 24editor, vooral met Robin: ze stond me te woord telkens snel en deskundig. En dat in zo'n drukke periode! Echt dankbaar voor de persoons- en oplossingsgerichte aanpak, snel res... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de 24editor - Scriptie nakijken
Écrit par l'entreprise
24editor vindt het belangrijk dat elke student de beste behandeling krijgt. We beantwoorden al je vragen voor, tijdens en na het nakijken van je scriptie, zodat jij je scriptie met een gerust hart kunt inleveren. Onze ervaren scriptie-experts helpen jou je slagingskans te vergroten.
Coordonnées de contact
Halvemaansteeg 9-2, 1017CR, Amsterdam, Pays-Bas
- 020-8900231
- info@24editor.com
- 24editor.com

Réponse : 24editor - Scriptie nakijken
Vriendelijke en duidelijke communicatie!
Ik heb al sinds 2004 niet meer heb gestudeerd. Inmiddels is er veel veranderd en zijn veel eisen waar ik aan moet voldoen voor mij totaal onbekend. Omdat ik nu een eerste verslag moet gaan inleveren, ben ik erg onzeker of ik het allemaal wel volgens de richtlijnen doe. Ik heb daarom contact gezocht via de chat met de medewerkers van 24editor. Hoewel het even duurde voordat ik reactie kreeg, werd ik vriendelijk geholpen en heb ik goed advies gekregen hoe ik het beste gebruik van hun diensten kon maken en ook wat het exact kost voordat ik daadwerkelijk de opdracht zou geven. Op basis van deze eerlijke feedback heb ik kunnen beslissen of ik gebruik wil maken van hun diensten. Ik vond het contact helder en vriendelijk. Uiteindelijk kreeg ik alsnog snel antwoord op al mijn vragen. Dus twijfel jij ook of je gebruik wilt maken van de diensten van 24editor, vraag dan om verduidelijking zodat ook jij makkelijker een beslissing kan maken of jij hun hulp wel of niet wilt!

Réponse : 24editor - Scriptie nakijken
Ik ben echt tevreden qua inhoud en…
Ik ben echt tevreden qua inhoud en snelheid!Al na 12 uur was alles nagekeken!

Happy with the results
I received the feedback on time and it was very helpful!

Réponse : 24editor - Scriptie nakijken
Een meer dan tevreden klant!
Ik heb tot nu toe twee keer gebruik gemaakt van de diensten van 24editor. Ik ben ontzettend positief over de diensten. In eerste instantie de gebruiksvriendelijkheid bij het uploaden. Daarnaast kreeg ik mijn verslag ruim binnen de afgesproken dag en tijd terug. De feedback was helder, waardoor ik er direct mee uit de voeten kon.
Ik ben voorlopig wel klaar met verslagen schrijven, maar ik zou de diensten in ieder geval aan iedereen aanbevelen.

Top service voor masterscriptie
Enorm goed geholpen met constructieve en snelle feedback voor mijn masterscriptie Bestuurskunde. Het neemt daarbij een hoop van je stress weg en laat je reflecteren op je eigen schrijfgedrag.
Top service van Farah!

Réponse : 24editor - Scriptie nakijken
Prima werk voor mijn master scriptie…
Prima werk voor mijn master scriptie militaire geschiedenis. Grammatica, zinsbouw en juiste schrijfwijze zijn op prettige en snelle wijze teruggekoppeld. Met de manier van werken is rechtgedaan aan het vakgebied en het onderwerp.

Réponse : 24editor - Scriptie nakijken
Aanrader voor als je goede resultaat wil krijgen
Top top top! Mijn gehele scriptie is op de Nederlandse taal gecheckt en ook is de APA stijl goed toegepast. Bovendien geven ze ook feedback op inhoudspunten die verbeterd kunnen worden. De diensten die ik had aangevinkt waren Nederlandse taal en APA toepassen. Dus de extra feedback is alleen maar mooi meegenomen! Echt jullie hebben zoveel stress van mij afgenomen. Mijn docent is ook goed te spreken over mijn scriptie. Bedankt Farah :)

Réponse : 24editor - Scriptie nakijken
Ik heb mijn aankoop netjes op tijd…
Ik heb mijn aankoop netjes op tijd opgestuurd gekregen, ben zeer tevreden met het resultaat.
Daarnaast heb ik de communicatie via de e-mail ook top ervaren.
Aanrader 24editor
Aanrader voor je scriptie! Duidelijke website, behulpzaam, taalcheck goed uitgevoerd en eerder terug ontvangen dan verwacht. Super!!
Super fijne ervaring
Super fijne ervaring. Snel, accuraat en professioneel. Het heeft mij enorm geholpen en ik kan het iedereen aanraden.
Erg goed geholpen!
Gebruik gemaakt van deze service en erg goed bevallen. Heeft veel tijd en energie gescheeld.
Ik had mijn literatuurlijst in kleur gezet echter kon deze kleurmarkering niet meer weg in Word... Contact gezocht en goed geholpen! Gelijk hulp geboden!
Echt een top service
Echt een top service. Ook klantvriendelijk! Zeker een aanrader.
Snel een Deskundig geholpen!!
Snel een Deskundig geholpen!!
Wereldklasse klanten service!!
Bedankt 24editor!!
Proffesioneel en behulpzaam en zeer…
Proffesioneel en behulpzaam en zeer snel!
Top service!
Erg blij met de snelle service, en nette oplevering.
Ik heb het document op tijd kunnen opleveren.

Een hele grote aanrader!
Mijn scriptie had ik gestuurd op 31 december in de avond. Ik had niet verwacht dat ik mijn scriptie na drie dagen terug zou krijgen aangezien ik mijn scriptie had gestuurd op een feestdag. Echter, mijn scriptie heb ik zelfs een paar uur voor de deadline teruggekregen. Er stond veel bruikbare feedback in en mijn editor genaamd Farah heeft mij fantastisch geholpen. Farah gaf eerlijke feedback en heeft structuur kunnen creëren in mijn verslag.
Ontzettend bedankt Farah voor al je hulp! Aanrader!!!

Feedback 24editor
Als dyslext vind ik het erg prettig om mijn schoolwerk door jullie na te laten kijken. Ik heb vaak feedback van Farah ontvangen. Alles was naar wens. Ik krijg echt het idee dat jij goed naar mijn werk kijkt en de nodige aanpassingen maakt. Bedankt daarvoor :).

Super goed gedaan
Super goed gedaan! Ik kreeg een 8.5 voor mijn verslag.

Réponse : 24editor - Scriptie nakijken
En savoir plus sur les différents types d'avis.