Ik ben uiterst tevreden met de diensten van 24Editor. Ze hebben mijn document grondig nagekeken en voorzien van waardevolle feedback en correcties. De redacteuren zijn professioneel en zeer bekwaam in... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hi, Ik had moest met spoed een document laten beoordelen voor school. Ik kon meteen bij 24editor terecht. Ze hebben mij verzekerd dat mijn opdracht op tijd wordt nagekeken. Zij zijn deze belof... Voir plus
Ik ben zelf geen taal wonder en heb daarom 24editor mijn scriptie laten controleren. Zij hebben goede feedback gegeven om de volgende keer aan te denken. De wijzigingen waren duidelijk aangebracht e... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de 24editor - Scriptie nakijken
Écrit par l'entreprise
24editor vindt het belangrijk dat elke student de beste behandeling krijgt. We beantwoorden al je vragen voor, tijdens en na het nakijken van je scriptie, zodat jij je scriptie met een gerust hart kunt inleveren. Onze ervaren scriptie-experts helpen jou je slagingskans te vergroten.
Coordonnées de contact
Halvemaansteeg 9-2, 1017CR, Amsterdam, Pays-Bas
- 020-8900231
- info@24editor.com
- 24editor.com
Goede service, snelheid en maatwerk!
Hi,
Ik had moest met spoed een document laten beoordelen voor school. Ik kon meteen bij 24editor terecht. Ze hebben mij verzekerd dat mijn opdracht op tijd wordt nagekeken. Zij zijn deze beloften nagekomen. Dit is echt topservice. Daarbij betaal je ook geen hoge kosten. Ik kan met volle vertrouwen mijn schoolopdracht inleveren. Ik zou 24editor zeker aanraden!!
Jeandrelica
Snel en goed geholpen met scriptie nakijken
24editor heeft me snel geholpen met mijn scriptie nakijken. Bij andere soort gelijke diensten moest ik nog 2 weken wacht, maar hier kon er vrijwel direct naar mijn scriptie gekeken worden. Het is prijzig maar ik had meer betaald als ik het bij de concurrent had laten doen (nu 174 betaald en anders 220 euro). Opmerkingen zijn overzichtelijk en aanpassingen kun je zelf nog nalopen. Met mijn dyslexie wist ik dat mijn tekst verre van perfect zou zijn maar in mijn eindoordeel kreeg ik zelfs complimenten voor taal en structuur. Heel erg tevreden!
Recent mij CV en brief door 24editor…
Recent mij CV en brief door 24editor laten nakijken. Zeer tevreden over het eindresultaat!
Er was sprake van een kleine miscommunicatie over de te beoordelen documenten, maar dit werd heel vlot opgelost en ze kwamen mij hierin ruim tegemoet.
Ik was met name op zoek naar correctie van grammaticale fouten, en die haalden ze er gelukkig feilloos uit. Helaas lees je er zelf toch overheen... Ook kreeg ik wat tips over mijn brief, alleen waren die gezien mijn functie niet van toepassing (bv. uitleggen waar je de vacature had gelezen, adres boven brief etc). Dit was wat mij betreft niet nodig geweest, maar altijd fijn om zo'n extra'tje te hebben!
Snelle duidelijke service
Snelle duidelijke service. De editors geven goed feedback en verbeteren dat wat nodig is.
Wat een goede service
Wat een goede service! Keurige APA gemaakt en de bibliografie mooi op alfabetische volgorde en correcte verwijzingen. Ze hebben zelfs extra werk gedaan. In de kantlijn tips over mijn casestudy en daar waar ik een zin niet had afgemaakt ook een opmerking bij gezet. Ik was een bronvermelding vergeten in de literatuurlijst en dit hebben ze toen voor mij opgezocht. Ik moet volgend jaar afstuderen en ik weet wel wie ik weer ga vragen !!!
Super service
De service van 24editor is super! Ik heb mijn Engelstalige scriptie op taal laten nakijken en kreeg hem met vele goede verbeteringen terug. Ook fijn dat er nog feedback wordt gegeven en suggesties worden gedaan. Verder is het contact met 24editor ook top.
Top service
Top service! Ik had ervoor gekozen voor om m'n scriptie binnen 3 dagen te ontvangen, maar na ongeveer 1,5 dag had ik m'n scriptie alweer terug.
Goede service!
Erg blij hoe Robin mijn spoedklus oppakt. Goede en vlotte service. Blij met het resultaat!
Hartstikke blij met de 24editor
Hartstikke blij met de 24editor, vooral met Robin: ze stond me te woord telkens snel en deskundig. En dat in zo'n drukke periode! Echt dankbaar voor de persoons- en oplossingsgerichte aanpak, snel respons en laagdrempelige communicatie! Zeker een aanrader. De afspraken worden netjes nagekomen, zelfs eerder dan verwacht. Eerder maakte ik gebruik van een ander editor bureau, deze keer toevallig geswitcht... nu ga ik mijn verslagen de 24editor laten nakijken!
komen de afspraken na
komen de afspraken na, snel reactie en persoonlijke benadering. Editors hebben mij geholpen om van ene kant geen punten te missen door mij taal en van de andere kant hun feedback verbeterd mijn taal niveau. Ze zijn zeer professioneel vind ik.
Geweldig!
Toen ik op zoek was voor een APA check kwam ik al snel bij 24editor uit. De goede reviews en professionele site zagen er betrouwbaar uit, maar de bevestiging dat ze vertrouwelijk met je documenten omgaan gaf de doorslag. Ik ontving de feedback al op dezelfde dag, maar vanwege onduidelijkheid vanuit de opleiding dreigde alles opnieuw te moeten en leek ik m'n inlever deadline niet te halen. Gelukkig ben ik uitermate goed geholpen en heb ik door het snelle en adequate handelen van Robin toch m'n deadline gehaald. Ik zou zonder twijfel nogmaals gebruik maken van deze service en raad het iedereen aan. Nogmaals dank aan 24editor en Robin!
Amal
Ik ben tevreden over de service maar ook het werk van 24editor. Ik ga al voor de 2e keer in een jaar gebruik maken van de service. Is me geld waard!
Een goed en persoonlijke service
Een goed en persoonlijke service. Het wordt niet alleen nagekeken, maar er worden ook tips gegeven om je zelf te kunnen ontwikkelen!
Geweldige ervaring
Wauw! Een bedrijf gericht op studenten die rekening met je houden. Al verschillende keren een verslag ingeleverd altijd binnen de afgesproken tijd terug en geven je bruikbare tips. Zelf had ik perongeluk een opdracht dubbel ingeleverd. Ze dachten met me mee gaven me een kortingscode en het nieuwe ingeleverde bestand ontving ik dezelfde dag nog! Wat een service. Heb je hulp nodig tijdens je zware studie is dit nakijk bedrijf echt je reddende engel.
Dankzij de goede verbeteringen en…
Dankzij de goede verbeteringen en feedback van Farah ben ik een stuk zekerder over mijn scriptie geworden! Super bedankt
Uitstekend!
Ik vind de service van 24 editor zo goed dat dit de derde keer is dat ik terug kom! Echt blij hiermee vooral als laatstejaarsstudent waar veel druk op me zit komt deze hulp goed van pas!
Fijne feedback op mijn onderzoeksplan…
Fijne feedback op mijn onderzoeksplan voor mijn scriptie. Snelle reactie en nakijk service. Ik zal zeker weer gebruik maken
Toppe, snelle, duidelijke service
Ik had mijn verslag in de middag ingeleverd. Ik had voor de optie 24-uur gekozen, maar ik moest mijn verslag de volgende ochtend al inleveren. Hierdoor had ik 24editor gemaild of ik het verslag van 30 pagina's! diezelfde dag al ontvangen. En ja hoor, dat werd geregeld. Ik kreeg mijn verslag na 9 uur binnen met feedback waar ik echt aan had!
Dit is mijn eerste keer dat ik 24editor…
Dit is mijn eerste keer dat ik 24editor gebruik. Ik heb binnenkort een deadline en ik heb dus geen genoeg tijd om taal te controleren. Ik heb gekozen om het verslag binnen 24 uur te laten controleren en het verslag was veel eerder gecontroleerd en naar mij gemaild! Ook zijn alle aanpassingen weergegeven en nu ziet mijn verslag er goed uit. Ik kon ook goed communiceren met een van de medewerkers per mail. Ze reageert namelijk snel en is behulpzaam geweest. Ik ben zeer tevreden. Dank jullie wel.
En savoir plus sur les différents types d'avis.