Scriptium Avis 87

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Teksten opgestuurd om na te laten kijken op taal, structuur en inhoud. Vanaf de eerste mail uitstekend geholpen. Snel antwoord, duidelijke communicatie en werk volgens afspraak retour. Inhoudelijk he... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Scriptium heeft gelukkig geen rare ķosten waar je aan vastzit zoals eerdere ervaring met ander bedrijf. De docent die ik kreeg toegewezen voor natuurkunde was heel prettig en duidelijk in zijn uitleg... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institution éducative

Écrit par l'entreprise

Hét educatieve bureau voor studie- en scriptiebegeleiding, correctie, bijles, tentamentraining en samenvattingen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Top ervaring!

Gewoon een goede samenvatting en snel beschikbaar. Aan het eind van het blok ga ik nog voor de oefenopgaven

13 avril 2026

Teleurstellend...

Na mijn sollicitatie bij dit bedrijf heb ik geen enkele bevestiging of reactie ontvangen, wat op mij uiterst onpersoonlijk en weinig professioneel overkomt. Het is oprecht betreurenswaardig, aangezien een beknopte bevestiging of een dankbetuiging na de ontvangst van een sollicitatie reeds veel verschil zou kunnen hebben gemaakt.

23 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen reactie en docent aangeboden

Op 25 februari een bijlesaanvraag gedaan, waarna ik een bevestigingmail kreeg met de mededeling dat binnen max 48 uur contact werd opgenomen met mij door een passende docent. Echter heb ik tot op de dag van vandaag (10 maart) niks gehoord, en ook geen reactie ontvangen op een mail die ik er zelf over stuurde (3 maart). Laat maar zitten dus.

25 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Goede begeleiding en service

Ontzettend goede begeleiding gehad voor statistiek vak, waardoor ik het ook in één keer heb gehaald. Scriptium werkt heel gemakkelijk en snel, je wordt gekoppeld aan een ervaren begeleider. Al met al goede begeleiding, snelle reacties en fijne service.

12 février 2026

Goede Eerst advies ingewonnen

Eerst advies ingewonnen met een medewerker over hoe de situatie aan te vliegen. Mijn zoon haalt sinds een jaar enkel onvoldoendes voor wiskunde. Op aanraden uiteindelijk gekozen voor structurele bijlessen met de focus op zekerheid en autonomie. De eerste voldoende is vorige week binnen

1 décembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Samenvatting voor 40 euro gekocht (vak

Samenvatting voor 40 euro gekocht (vak: bijzondere overeenkomsten), redelijk aan de prijs voor een samenvatting. Verder wordt mijns inziens slechts herhaald wat er in de artikelen te lezen valt en weinig structurele uitleg. Ik zou niet nogmaals een samenvatting hier kopen

19 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede docent met veel geduld

Scriptium heeft nog dezelfde dag van aanvraag een goede docent aansluitend op onze vraag kunnen regelen. Top service!
We kregen een goede docent met veel geduld en hij kende verschillende methodes om iets uit te leggen. Was zelf goed bekend met de stof. Hij heeft mijn dochter heel goed geholpen.

2 juillet 2025

Ik zeg doen!

Mijn ervaring met Scriptium was meer dan behulpzaam. Vanaf het begin kreeg ik een flexibele service en kon ik binnen de kortste keren aan de slag. Ook het tussentijdse contact met Scriptium verliep goed. Daarnaast beschikt Scriptium over zeer professionele begeleiders die hun kennis en expertise graag met jou als student delen.

Scriptium is echt een aanrader!

28 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik liep al een tijdje met de vraag of…

Ik liep al een tijdje met de vraag of mijn deelvragen goed aansloten bij de rest van de scriptie en ik kreeg maar geen voldoenend antwoord van mijn schoolbegeleider. Uiteindelijk heb ik dus een begeleider ingeschakeld van Scriptium. Binnen 4 uur had ik een begeleider en binnen 7 uur mijn antwoorden. Dankjewel!

14 avril 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus