3,3

Moyen

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice!
Bestilte filament hvor 4 av de med samme merke er totalt ubrukelig.. 3 prøvd, 1 uåpnet. Fikk først mel om at alle kunne returneres, så kobtra om at kun den uåpnede kunne returneres. Men hvordan skal man vite at filamentet er ødelagt før man har testet??
Så må jeg selv bestille henting fra fedex, link tilsendt som ikke funker.. Etter flere runder og mailer over lang tid får jeg beskjed om å sende bilde av det som ble feil printet, og ødelagt, og Instillinger til printingen, det har jeg jo ikke etter 8 uker.... 🙂‍↕️ Endte med null kompensasjon for de ødelagte filamenter, hbor jeg ga opp mot kundeservice.... Det finnes bedre nettbutikker ned bedre kundeservice enn dette!

18 mars 2026

Aldri igjen

Bestilte en Bambu P1S Combo 3D-printer. Allerede etter første print med standard innstillinger ble hotenden ødelagt. Kort tid etter oppstod en alvorlig elektrisk feil der printeren skjøt gnister og etterlot brennmerker på koblingen mellom vifte og printhode.

Reklamasjonssaken tok over én måned med mye frem og tilbake. Kundeservice ønsket hovedsakelig å sende deler og at jeg skulle reparere selv, til tross for at dette gjaldt en elektrisk feil. Det tok lang tid før de i det hele tatt ville ta printeren i retur, og underveis forsøkte de å fraskrive seg ansvar ved å vise til at de kun er reseller.

Da refusjon til slutt ble bekreftet, fikk jeg først bare halve beløpet tilbake, og måtte purre før resten ble refundert. En svært tidkrevende og frustrerende håndtering av en alvorlig feil

Dette begynte i starten av november og ble ferdig nå nylig

14 janvier 2026

Som en 90'talls web opplevelse.

Bestilte varer som kunne sendes med en gang, men fikk mail 5 dager senere om at det ble forsinket over en månde fordi de hadde ikke varene likevel. Byttet varen med noe de hadde, men likevel 3uker venting.
De skulle ha 26kr extra, men da måtte jeg bankoverføre det. Så dette er første og siste gang jeg handler her, dyrt tregt å helt uakseptabelt.

13 janvier 2026

Great customer service Experince

I just Bought a p1s combo.
After a few days They lowered The Price, so i sent them an e-mail regarding this asking for a small compensation of about 50%.

They immidliaty answered my request with a gift coupon, refunding me the entire price difference.

10/10

17 octobre 2025

Varene kom fortere enn estimert

Varene kom fortere enn estimert. Ingen skader verken på pakken eller varene inni ❤️ Ikke prøvd 3d tråen enda, men silhouette maskinen er fantastisk.

14 janvier 2025

De er raske på å sende varene

De er raske på å sende varene. En gang hadde jeg fått feil vare, men de var raske på å svare mailen, og riktig vare var sendt samme dag. Vil fortsette å handle her og kan anbefalles. Har handlet mye her og har ingen dårlige erfaringer

3 janvier 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit