Esta empresa es un fiasko. Cuando le compras productos y lo tienes que regresar por alguna razon , te bloquean de la app y np puedes seguir comprandoles nada, vamos que te castigan por eso. Esto nunca... Voir plus
Varene kom på døra med PostNord etter 5 virkedager. Kjapt mtp at varene kommer fra Europa, så til Oslo og så videre til meg. Ingen ekstra gebyrer til Norge. Mva og porto er inkludert. I eska lå returk... Voir plus
***ANBEFALER PÅ DET VARMESTE*** Jeg liker veldig godt når jeg kan gi en positiv vurdering og anbefalinger. Dette gjør jeg kun når mener jeg det virkelig. Nettbutikken "About You" ble m... Voir plus
Fikk en tom eske ved levering, lite villige til å løse saken, måtte mase for å få fremgang, mye mail frem og tilbake for å trenere saken. Kunne løst det enklere ved å bare sende en ny jakke. Har beho... Voir plus
Écrit par l'entreprise
ABOUT YOU er din personlige mote nettbutikk. Her blir dine individuelle highlights foreslått til deg fra over 1500 toppmerker - og du velger. Deg og din stil er i fokus. FEEL-GOOD er veldig viktig. Den rolige shoppingrunden kommer til deg på skjermen; pluss personlige tipps og inspirasjon på samme tid. ABOUT YOU gir deg ikke bare gratis frakt*, men også en 100-dagers returrett; Og slik at du kan bruke alle disse fordelene komfortabelt mens du er på farten, har vi nå den nye ABOUT YOU -appen. Dette handler om deg. Det handler ABOUT YOU.
Domstraße 10, 20095 , Hamburg, Allemagne
- 800 69193
- kundeservice@aboutyou.no
- aboutyou.no
N'a pas répondu aux avis négatifs
Veldig fornøyd med varene og måten jeg…
Veldig fornøyd med varene og måten jeg kunne returnere de varene som jeg ikke var fornøyd med 😊
Bra utvalg,,,,rask levering og bra…
Bra utvalg,,,,rask levering og bra priser
About You er rask og effektiv handling…
About You er rask og effektiv handling på nett
Hurtig og god service.
Super side,bare litt dumt at det ikke…
Super side,bare litt dumt at det ikke står om produkter er liten eller stor i størrelse.
Kjøpte converse som er helt fine
Kjøpte converse som er helt fine, og kom i tidsrammen de oppga. Jeg er fornøyd, og har ikke opplevd noe problem. Dette var mitt første kjøp, men kommer nok til å bruke denne nettsiden mer i fremtiden.
Veldig enkelt å bestille ting herfra
Veldig enkelt å bestille ting herfra, man bestiller lettvint fra appen og kan velge å få tingene før man betaler pga Klarna. Det føles trygt. Jeg bestilte en kjole som var fin til hverdagsbruk, god kvalitet og fin.
Veldig fornøyd med AboutYou
Veldig fornøyd med AboutYou. Veldig oversiktlig, meget koselig priser og det er lett både med bestilling og returnere produkter. Tar dog litt tid før man får pakken men det er ikke noe stress. Det er verdt det. Absolutt til å anbefale
Veldig fornøyd!
Bestilte skittentøyskurv med 3 bager til sortering i stativ for en veldig rimelig penge. Ble veldig positivt overrasket over den gode kvaliteten på produktet men også hvor lett det var å sette sammen! Kan ikke noe annet enn å anbefale nettbutikken basert på denne opplevelsen.
Veldig Det er en glad og mangfoldig…
Det er en glad og mangfoldig handleopplevelse. Og servicen er veldig bra.
Good value for money with extraordinary…
Good value for money with extraordinary service!
Varene kom når de skulle og passet så…
Varene kom når de skulle og passet så jeg var svert fornøyd
Nydelig select femme cardigan.
Nydelig select femme cardigan.
Alt gikk på skinner
Returlappe i pakke, og bra brskrivelser på nettside.Perfekt i størrelse
SMIL👏🏻
Veldig fornøyd med kvalitet
Veldig fornøyd med kvalitet. Varene ble sendt ut fort. Meget enkel retur.
Omtale
Veldig fornøyd med produktet jeg bestilte og generelt hele opplevelsen.