Esta empresa es un fiasko. Cuando le compras productos y lo tienes que regresar por alguna razon , te bloquean de la app y np puedes seguir comprandoles nada, vamos que te castigan por eso. Esto nunca... Voir plus
Varene kom på døra med PostNord etter 5 virkedager. Kjapt mtp at varene kommer fra Europa, så til Oslo og så videre til meg. Ingen ekstra gebyrer til Norge. Mva og porto er inkludert. I eska lå returk... Voir plus
***ANBEFALER PÅ DET VARMESTE*** Jeg liker veldig godt når jeg kan gi en positiv vurdering og anbefalinger. Dette gjør jeg kun når mener jeg det virkelig. Nettbutikken "About You" ble m... Voir plus
Fikk en tom eske ved levering, lite villige til å løse saken, måtte mase for å få fremgang, mye mail frem og tilbake for å trenere saken. Kunne løst det enklere ved å bare sende en ny jakke. Har beho... Voir plus
Écrit par l'entreprise
ABOUT YOU er din personlige mote nettbutikk. Her blir dine individuelle highlights foreslått til deg fra over 1500 toppmerker - og du velger. Deg og din stil er i fokus. FEEL-GOOD er veldig viktig. Den rolige shoppingrunden kommer til deg på skjermen; pluss personlige tipps og inspirasjon på samme tid. ABOUT YOU gir deg ikke bare gratis frakt*, men også en 100-dagers returrett; Og slik at du kan bruke alle disse fordelene komfortabelt mens du er på farten, har vi nå den nye ABOUT YOU -appen. Dette handler om deg. Det handler ABOUT YOU.
Domstraße 10, 20095 , Hamburg, Allemagne
- 800 69193
- kundeservice@aboutyou.no
- aboutyou.no
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dårlig kundeservice
Lang leveringstid, mottok til slutt feil størrelse av sko - størrelse 41 i steden for 37. Svarte heller aldri på noen av de tre e-postene jeg sendte.

Nydelig kjole
Nydelig kjole, flott farge og helt riktig i størrelse. Sitter utrolig fint i midjen, Nydelig fall og bevegelse i stoffet. Flott lengde, og jeg er 168 cm høy.
Veldig bra nettbutikk.
Bra produkter. Bra priser. Rask levering. Absolutt konkuransedyktig med andre store nettbutikker. Anbefales.
Great shopping!
Surprisingly fast and smooth…
Surprisingly fast and smooth experience across borders to Norway. As fast and easy as domestic shopping. Also very rich selection of goods.
Bra utvalg og god service
Bra utvalg og gode priser. Jeg er fornøyd med alle bestillingene. Plusspoeng for gratis frakt, enkelt retur og kjapp refusjon. Grunnet noe lengre frakttid (litt over en uke), har jeg fått 15% rabatt på neste bestilling - synes det er god service.
Very happy with About you,lot of brands…
Very happy with About you,lot of brands too choose from
Rask levering og god service.
Flott service
Premium price for poor service..
Premium price for poor service... Ordered my item 8 days ago, still no movement nor delivery.
I've doubt that I will ever shop from this page, boozt and zalando are much more efficient.

Réponse de ABOUT YOU
Liker selve nettbutikken men kommer…
Liker selve nettbutikken men kommer aldri til å handle der igjen så lenge de sender med PostNord. Tilby Helthjem, porterbuddy eller posten så sees vi nok igjen! :)

Fornøyd! :)
Rask levering, men klærne er noe små. Kan fort oppleves som feil merka🤷♀️
Veldig positiv opplevelse med denne siden:)
Har kun gode opplevelser med denne nettsiden. Oversiktlig og fin, rask leveranse og enkelt å returnere!
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd. Rask levering. God service. Enkel å returnere
About you innfrir forventninger med…
About you innfrir forventninger med stil og prakt🎉❤🥰Super service god det er.Dem kan virkelig kvalitet og stil dem der🤗❤🤩Super super fornøyd som få her.Raskt det går der å.About you kan du virkelig stole på😍
Perfect!!
I’m really happy! Also got a 15% off coupon for later! I recommend!!💓