Banner for Ace & Taylor

Ace & Taylor Avis 323

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben echt positief verrast door deze airstyler! Als je ’m goed gebruikt, blijven mijn krullen gewoon 3 dagen zitten (en geloof me, dat is lang voor mij want dan moet het weer gewassen worden). Z... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel tevreden over de tools van Ace & Taylor! De Airstrait Precision Air is ideaal om mijn haar snel glad en stijl te maken op een makkelijke manier, en geeft een mooi verzorgd resultaat. De Airwrap i... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel erg blij met de airstyler van Ace & Taylor! De airstyler heeft verschillende standen en opzetstukken, super handig om mee te nemen! De airstyler zorgt voor veel volume in het haar en is makkelijk... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Bezorging van het product ging super snel en makkelijk! Ik heb het nu een aantal maanden en het werkt goed. Ik ben er super blij mee. Enige wat bij mij niet werkt is dus de borstel, zodra je het aan d... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits capillaires

Écrit par l'entreprise

Bij Ace & Taylor geloven we in natuurlijke schoonheid. Sinds 2021 combineren we hoogwaardige haartools met innovatieve technologie. Samen met professionele kappers ontwikkelen we producten die thuis salonresultaten geven. Met 60 dagen gratis retourneren en een tevredenheidsgarantie shop je altijd zorgeloos. Sluit je aan bij onze community en laat je haar elke dag stralen.

2 jaar garantie en voor 23:59 besteld = volgende dag in huis.

Altijd gratis & razendsnel thuisbezorgd, en tot 30 dagen gratis retourneren.

Altijd gratis & razendsnel thuisbezorgd, en tot 30 dagen gratis retourneren.
Bij Ace & Taylor betaal je in Nederland en België nooit verzendkosten. Bestel je vóór 23:59, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis (tenzij het een pre-order is). Zo geniet je zonder zorgen van salonwaardige tools, direct bij je thuis geleverd. Standaard worden onze haartools met twee jaar fabrieksgarantie geleverd.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Super krachtige föhn

Super krachtige föhn. Je zit daarna super in model. Echte aanrader

4 janvier 2026

Bedankt voor je fijne review! ❤️ Liefs, Lena, Team Ace & Taylor

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering. Steeds goed op de hoogte gehouden. Goede fohn.

30 décembre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Dankjewel Anke, we waarderen de review! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, laat het vooral weten. ❤️✨ Liefs, Lena

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn dat hij een föhn en stijl functie…

Fijn dat hij een föhn en stijl functie heeft. Werkt top, gebruik het bijna elke dag. Haar snel stijl en wordt niet droog.

6 janvier 2026

Dankjewel Liv, we waarderen je positieve review! ❤️✨ Liefs, Lena

Super service

Erg vriendelijke klantenservice. Snelle reactie en goede service. Helaas door een productie probleem stopte mijn föhn opeens. Kreeg netjes een nieuwe. Ook toen dit weer voor kwam werd mijn klacht heel netjes afgehandeld. Kreeg zelfs een betere föhn toegestuurd omdat ze mijn ervaring positief wilden laten zijn.

5 janvier 2026

Dankjewel Elke, we waarderen je positieve review enorm. ❤️✨ Liefs, Lena

Goede service!

Goede service!
Ik had een vraag betreft bestelling die niet optijd geleverd was. Hierover fijn en snel contact gehad. Een cadeau gekregen terwijl dat niet nodig was! Was verbaasd over het cadeau had dat niet verwacht🫶🏻

4 janvier 2026

Réponse de Ace & Taylor

Dankjewel Kyra, we waarderen je fijne review. Het was fijn om contact met je te hebben! ❤️✨ Liefs, Lena

Echt een aanrader

Ik heb deze nu al een tijdje nadat ik altijd de dyson heb gebruikt. Het was even zoeken hoe die het beste werkt en ik was eerst een beetje sceptisch. Maar nu gebruik ik alleen maar deze. Ik heb best stug haar dus vaak blijven krullen niet goed zitten. Afgelopen kerst hebben mij krullen 2 dagen gezeten!! Dus voor de prijs en kwaliteit raad ik het zeker aan.

5 décembre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Dankjewel Julia, we waarderen je fijne review, en we zijn trots dat we regelmatig horen dat onze producten als "beter" worden ervaren dan de €500+ alternatieven op de markt! ❤️✨ Liefs, Lena

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zo onwijs blij met mijn…

Ik ben zo onwijs blij met mijn Airstraight! Ik was lichtelijk sceptisch, omdat ik het merk niet kende, maar ben echt mega enthousiast geworden en dat na 1x gebruiken. Het werkt super makkelijk en zo snel! Ik wilde heel erg graag de roze variant, maar deze was al een tijdje uitverkocht. Ik heb via insta een berichtje gestuurd en kreeg vrij snel antwoord dat ik de grijze beter kon bestellen omdat de roze er waarschijnlijk pas weer in maart 2026 is. Ik baal een beetje omdat ik me had gefocust op de roze kleur, maar de werking is uiteraard hetzelfde. Daarnaast was de bezorging ook mega snel en goed. Dus een dikke 5 sterren wel verdiend!

3 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De levering was super snel en goed…

De levering was super snel en goed verpakt. Zeer krachtige föhn en de haarkrul opzetstukken zijn ook makkelijk in gebruik en werken super. Ben heel blij dat ik deze prachtige set.

31 décembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering en het werkt top

Snelle levering! Werkt heel goed. Echter, zit er geen echte koude stand op en om de standen te veranderen moet je aan de onderkant draaien, wat het net wat onhandiger maakt dan knoppen. Dat maakt dat het voor mij 4 van de 5 sterren zijn. Maar het doet wat het moet doen en het is 100% een goede aankoop geweest, heel blij mee!

28 décembre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Dankjewel Daimy, we waarderen je positieve review. De Airstyler Essential heeft inderdaad geen coolshot, TIP: mocht je ooit willen upgraden, de Airstyler Pro heeft wel een coolshot knop. ❤️✨ Liefs, Lena

Snelle verzending

Snelle verzending

Réponse de Ace & Taylor

Dankjewel Daisy, we waarderen je positieve review en verwelkomen je graag snel weer. ✨ Liefs, Lena

Noté 4 sur 5 étoiles

Fijne föhn

Snelle levering en goed product alleen jammer dat het een minder fijn snoer is. Mag wel wat minder stug zijn

Réponse de Ace & Taylor

Dank je wel voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de föhn en de snelle levering. Je opmerking over het snoer nemen we serieus en geven we intern door voor toekomstige verbeteringen. Mocht je ergens tegenaan lopen of vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag verder.

Liefs, Lena - Team Ace & Taylor

Réponse de Ace & Taylor

Dank je wel voor je fijne review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent en dat de levering snel was. Mocht je in de toekomst vragen hebben of advies willen, dan staan we voor je klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heeeel fijn en werkt ontzettend goed

Heeeel fijn en werkt ontzettend goed! Ik creëer in een handomdraai een ontzettend mooie blowout en/of krul in mijn haar. Echt heel krachtig is de föhn! Blij mee!

18 décembre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je enthousiaste review. Mooi dat je zo makkelijk een blowout en krullen kunt creëren en dat je de kracht van de föhn ervaart. Daar doen we het voor. Veel plezier ermee en als je ooit vragen hebt, staan we voor je klaar.

Snel verzonden

Snel verzonden, top apparaat werkt goed en netjes verpakt.

16 décembre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Dank je wel voor je review, Stefanie. Fijn om te horen dat de verzending snel was, het apparaat goed werkt en alles netjes verpakt aankwam. Veel plezier ermee en mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dramatische stijltang

Dramatische stijltang, doet niet wat het moet doen. M'n haar is na gebruik helemaal pluizig.

Réponse de Ace & Taylor

Dank je wel dat je dit met ons deelt. Vervelend om te horen dat het product voor jou niet heeft gewerkt. Onze klantenservice heeft persoonlijk contact met je opgenomen om dit samen goed op te lossen. Je hebt van ons inmiddels ook al een e-mail ontvangen met een oplossing.

We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat dit netjes wordt afgehandeld. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, laat het gerust weten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Echt fantastisch kan niet anders…

Echt fantastisch kan niet anders zeggen, klantenservice is bijzonder TOP om het zo te noemen wat bijna niet meer voorkomt in deze tijd! Ik ben zo goed en vriendelijk geholpen. Dat is zo belangrijk, dat je zo goed geholpen word en zo zeldzaam.

Ik kan niet anders dan dit bedrijf als GEWELDIG neer te zetten. Jullie hebben me aangenaam verrast, ik raad jullie echt aan. Bedankt voor alle goede zorgen ❤️.

18 décembre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Wat een prachtige review, dank je wel daarvoor. Heel fijn om te lezen dat je onze klantenservice zo positief hebt ervaren en dat je je echt goed geholpen voelde. Dat is precies waar we elke dag ons best voor doen. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling, dat waarderen we enorm.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus