Ik ben echt positief verrast door deze airstyler! Als je ’m goed gebruikt, blijven mijn krullen gewoon 3 dagen zitten (en geloof me, dat is lang voor mij want dan moet het weer gewassen worden). Z... Voir plus

Lisez les avis des autres
Heel tevreden over de tools van Ace & Taylor! De Airstrait Precision Air is ideaal om mijn haar snel glad en stijl te maken op een makkelijke manier, en geeft een mooi verzorgd resultaat. De Airwrap i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heel erg blij met de airstyler van Ace & Taylor! De airstyler heeft verschillende standen en opzetstukken, super handig om mee te nemen! De airstyler zorgt voor veel volume in het haar en is makkelijk... Voir plus
Bezorging van het product ging super snel en makkelijk! Ik heb het nu een aantal maanden en het werkt goed. Ik ben er super blij mee. Enige wat bij mij niet werkt is dus de borstel, zodra je het aan d... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Ace & Taylor geloven we in natuurlijke schoonheid. Sinds 2021 combineren we hoogwaardige haartools met innovatieve technologie. Samen met professionele kappers ontwikkelen we producten die thuis salonresultaten geven. Met 60 dagen gratis retourneren en een tevredenheidsgarantie shop je altijd zorgeloos. Sluit je aan bij onze community en laat je haar elke dag stralen.
2 jaar garantie en voor 23:59 besteld = volgende dag in huis.
Altijd gratis & razendsnel thuisbezorgd, en tot 30 dagen gratis retourneren.

Coordonnées de contact
Sint Annastraat 198C, 6525GX, Nijmegen, Pays-Bas
- servicedesk@dajalogistics.nl
- aceandtaylor.com
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ik miste in mijn eerste pakket de…
Ik miste in mijn eerste pakket de airstyler en kreeg na een mail naar de Klantenservice direct antwoord en een nieuw (compleet) pakket opgestuurd.
Ik kan het snelle schakelen enorm waarderen. De airstyler is so far amazing!

love it
super snelle levering. doet het enorm goed! geen verschil met de dyson die ik heb. de prijs is het zeker weten waard!!

The Ace & Taylor Airstyler
The Ace & Taylor Airstyler feels like a shortcut to good hair days. It styles fast, adds natural volume, and leaves my hair soft and polished instead of overheated or frizzy. No learning curve, no extra tools just effortless, clean results. One of those products you actually keep reaching for.

Réponse de Ace & Taylor
Ik gebruik de Ace & Taylor föhn zelf en…
Ik gebruik de Ace & Taylor föhn zelf en ik vind hem echt superfijn! De kracht en de hitte zijn perfect, waardoor het föhnen makkelijk en snel gaat. Voor mijn klanten gebruik ik de Airwrap en die vind ik ook echt top, goede kracht, fijne hitte en hij werkt super efficiënt. Echt een aanrader!

Réponse de Ace & Taylor
Snel besteld en snel bezorgd.
Snel besteld en snel bezorgd. Meerdere betalingsmogelijkheden. De föhn is goed echter blaast hij op de zachtste stand voor mijn bos krullen nog net te hard en veroorzaakt pluis hierdoor. Daarom geen vijf sterren.

Réponse de Ace & Taylor
Hele fijne ervaring met de…
Hele fijne ervaring met de Klantenservice. Ik vind de föhn en de airstyler heel fijn! Dik tevreden. 😊

Réponse de Ace & Taylor
Ik vind Ace and Taylor echt verschil…
Ik vind Ace and Taylor echt verschil maken in vergelijking met andere merken, de airstyler pro werkt top door de verschillende standen! Ik heb mijn nieuwe favoriet gevonden en wil nooit meer overstappen naar wat anders, omdat dit alles is wat ik zoek in een haar tool en het ook perfect blijft zitten!

Prima service
Ik kreeg een prachtig product toegestuurd, maar helaas heb ik 2 linkerhanden om mijn haar goed te stylen. Mijn kapster raadde me Ace&Taylor aan omdat zij daar graag mee werkt en ik er misschien ook mee overweg zou kunnen. Dat lukte niet en het terugsturen bleek geen enkel probleem. Super dat ik toch de kans kreeg om Ace&Taylor te proberen. Alleen al vanwege de service raad ik het aan!

Réponse de Ace & Taylor
Verrassend goede kwaliteit voor een mooie prijs
Het geeft de dyson ervaring voor minimaal de helft van de prijs. Blow outs en haar krullen zijn zoveel makkelijker geworden. Licht product, niet te groot. Ben er heel blij mee!

Snelle levering, fijn produkt
Snelle levering, product fijn in gebruik. waarschijnlijk wel omruilen voor de föhn met meer vermogen. Heb dik haar en de 5 lijkt net niet genoeg te zijn om mijn haar te stylen.

Réponse de Ace & Taylor
Ik heb een aantal maanden geleden een…
Ik heb een aantal maanden geleden een bestelling gedaan. Deze met tevredenheid ontvangen. Helaas was er vorige week een technisch probleem met mijn airstyler. Ik heb vervolgens een berichtje gestuurd, met beeldmateriaal en heb gister mijn nieuwe airstyler binnen gekregen. Echt super service! Ze waren erg meedenkend en gaven zelf aan dat het een technisch probleem was. Ik zou hier ook zeker bestellen!

Réponse de Ace & Taylor
Zeer goed en een mooie föhn
Zeer goed en een mooie föhn helemaal speciaal dat we een krultang er gratis bij kregen wat een geweldig cadeau alles werkt naar behoren

Réponse de Ace & Taylor
Ik ben erg blij met de AirStyler Pro…
Ik ben erg blij met de AirStyler Pro 6-in-1. 😍 Het apparaat voelt kwalitatief goed aan, is prettig in gebruik en na het stylen ziet mijn haar er mooi en verzorgd uit. Ik kan met de AirStyler verschillende kapsels creëren en mijn haar ziet er na gebruik echt mooi, glanzend en verzorgd uit. De Airstyler heeft keramische opzetstukken en een coolshot-functie, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een blijvende finish, wat ik erg belangrijk vind. Ook ontving ik een gratis krultang bij mijn aankoop, wat een leuke extra was.
De levering was snel en het product was goed verpakt. Al met al een positieve ervaring met zowel het product als de bestelling.

Réponse de Ace & Taylor
Een erg fijne airstyler die alles heeft…
Een erg fijne airstyler die alles heeft wat je nodig hebt. Makkelijk om mee te nemen en het resultaat dat mijn haar krijgt is prachtig!

Super goede service & kwaliteit
Hele snelle levering, goede kwaliteit spullen, en super vriendelijke klanten service! Zeker een aanrader 🙃

Hele fijne producten
Hele fijne producten. Zelfs beter dan de dyson. Dus mocht je twijfelen, try de airstyler van Ace and Taylor!

Top service
Een half jaar geleden het product gekocht, helaas ging deze kapot maar dankzij een super snelle en goede service binnen een aantal dagen al een vervangend apparaat in huis.
Erg tevreden hoe dit afgehandeld werd.

Réponse de Ace & Taylor
Snelle levering en fijne föhn
Snelle levering en fijne föhn. Met de 2 roterende delen heb je in 10 minuten een flinke bos gladde krullen. Lekker licht ook. Handige tas erbij.

Réponse de Ace & Taylor
Mijn 5 in 1 airstyler ging na 3 maanden…
Mijn 5 in 1 airstyler ging na 3 maanden prettig gebruik stuk. Fijn contact met de klantenservice gehad, er werd snel gereageerd. Ik kreeg een vervangend product opgestuurd. Met verbazing pakte ik de 6 in 1 airstyler uit de verpakking. Heel erg lief! Bedankt Lena!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.