Banner for Ace & Taylor

Ace & Taylor Avis 323

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel tevreden over de tools van Ace & Taylor! De Airstrait Precision Air is ideaal om mijn haar snel glad en stijl te maken op een makkelijke manier, en geeft een mooi verzorgd resultaat. De Airwrap i... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel erg blij met de airstyler van Ace & Taylor! De airstyler heeft verschillende standen en opzetstukken, super handig om mee te nemen! De airstyler zorgt voor veel volume in het haar en is makkelijk... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Bezorging van het product ging super snel en makkelijk! Ik heb het nu een aantal maanden en het werkt goed. Ik ben er super blij mee. Enige wat bij mij niet werkt is dus de borstel, zodra je het aan d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had toch tweede bestelling gedaan roze stijltang die op nat haar kan ik had ook 2 haarklemmen erin er moest 3 haarklem ik heb dat gemeld kreeg netjes 5 euro terug En kreeg netjes snel antwoord op... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits capillaires

Écrit par l'entreprise

Bij Ace & Taylor geloven we in natuurlijke schoonheid. Sinds 2021 combineren we hoogwaardige haartools met innovatieve technologie. Samen met professionele kappers ontwikkelen we producten die thuis salonresultaten geven. Met 60 dagen gratis retourneren en een tevredenheidsgarantie shop je altijd zorgeloos. Sluit je aan bij onze community en laat je haar elke dag stralen.

2 jaar garantie en voor 23:59 besteld = volgende dag in huis.

Altijd gratis & razendsnel thuisbezorgd, en tot 30 dagen gratis retourneren.

Altijd gratis & razendsnel thuisbezorgd, en tot 30 dagen gratis retourneren.
Bij Ace & Taylor betaal je in Nederland en België nooit verzendkosten. Bestel je vóór 23:59, dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis (tenzij het een pre-order is). Zo geniet je zonder zorgen van salonwaardige tools, direct bij je thuis geleverd. Standaard worden onze haartools met twee jaar fabrieksgarantie geleverd.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds ik mijn extensions heb wordt mijn…

Sinds ik mijn extensions heb wordt mijn haar elke keer enorm pluizig en met mijn oude föhn moest ik daarna wel een stijltang gebruiken. Met deze föhn is dat tot mijn verbazing helemaal niet meer nodig wat me zoveel tijd bespaart

2 octobre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Wat fijn dat de AirStraight je zoveel tijd bespaart! 💙 Precies daarvoor hebben we ’m ontwikkeld, glad en pluisvrij haar in één keer.

Kopennnn

Ik heb nog nooit zo goed mijn haar droog kunnen maken en zo gezond houden het is echt een wereld van verschil zeker een aanrader

24 septembre 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Ben zo blij met mijn airstraight

Ben zo blij met mijn airstraight! Werkt echt perfect en super makkelijk en snel. Ik heb letterlijk op 10 minuten tijd van nat haar naar droog en stijl haar kunnen gaan. Ik raad deze zeker aan!!!

1 octobre 2025

Beste föhn ever

Beste föhn ever! Haar in 2 minuten helemaal droog en pluisvrij, echt een aanrader!

1 octobre 2025

Super blij!

De diffuser is echt ideaal voor mijn krullen! Mijn haar droogt gelijkmatig op zonder pluizig te worden en behoudt veel meer volume. Hij is makkelijk te bevestigen en voelt stevig aan. Wat ik vooral fijn vind, is dat mijn krullen er natuurlijk en gedefinieerd uitzien zonder dat het lang duurt. Heel blij mee!

30 septembre 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel haren drogen met de föhn

Nu een aantal keer de föhn gebruikt, ik heb lang en stijl haar wat normaal enorm lang duurt merkte ik verschil in tijd mijn haar droogt aanzienlijk sneller dan bij mijn vorige föhn.

De opzetstukken zijn makkelijk te plaatsen en verwijderen, blijven stevig zitten tijdens het gebruiken.

Bij mijn dochter met krullen gebruikte ik het grote opzetstuk, door het af te maken met de koude luchtstand kwam er extra glans op de haren.

Prijs kwaliteit is perfect, klantenservice ook top!

30 septembre 2025

Noté 1 sur 5 étoiles

enorm slechte föhn

Op 09-08-2025 (minder dan twee maanden geleden) heb ik een föhn besteld voor maar liefst 50 euro. Ik had eigenlijk alleen maar goede ervaringen gelezen, maar na twee weken begon de föhn al een piepend geluid te maken. Inmiddels is hij helemaal stuk en komt er bijna geen lucht meer uit de föhn. Wat een slecht product. Hij maakte daarnaast ook enorm veel lawaai.
De klantenservice heeft me erg goed geholpen, maar dat verandert niks aan het feit dat ze slechte producten verkopen. Ik kreeg een nieuwe föhn opgestuurd, maar wel met de mededeling dat ik mijn review moest aanpassen. Dit is waarom het lijkt alsof ze goede producten verkopen.

26 septembre 2025

Beste Christine,

Bedankt voor het aanpassen van je review. Vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad.

Wij willen hierbij wel graag wat verduidelijking geven: je hebt een product van €49,95,- besteld. Nadat er een defect optrad, hebben we, op jouw verzoek, het aankoopbedrag volledig terugbetaald, ook al zijn wij volgens de wettelijke garantievoorwaarden niet verplicht om direct te restitueren.

Daarnaast hebben wij je, geheel kosteloos, een MS230 Pro Multistyler t.w.v. €134,95 toegestuurd zodat je alsnog een goed werkend product kunt gebruiken.

Jouw klacht werd binnen 24 uur na het plaatsen van deze review door onze klantenservice verholpen. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en bieden altijd standaard 2 jaar garantie. Ons doel blijft om iedere klant tevreden te stellen en netjes te helpen wanneer er onverhoopt iets misgaat.

Tot slot willen we benadrukken dat wij pas nádat de terugbetaling was uitgevoerd en jij het vervangende product al in huis had, hebben aangegeven dat we het zouden waarderen als je jouw review zou willen heroverwegen. Er was hierbij geen sprake van een ruil of verplichting.

Team Ace & Taylor

Noté 1 sur 5 étoiles

Kapotte fohn geleverd

Snap niet dat er zoveel positieve eravaringen zijn. Ik heb hem 1x de doos uitgehad. 1x geprobeerd en hij doet het niet. Weg geld

25 septembre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Bedankt voor je bericht. We zien dat er geen ordernummer is vermeld, waardoor we dit niet direct kunnen herleiden. Uiteraard lossen we dit graag netjes op en hebben we onze klantenservice gevraagd contact met je op te nemen. Bij elektronica kan er altijd een klein percentage vanuit de fabriek defect zijn, daarom bieden wij standaard 2 jaar fabrieksgarantie zodat dit kosteloos wordt verholpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met deze föhn!!

Ik heb onlangs de 'Ace & Taylor PrecisionAir High Speed Föhn' gekocht via Bol.com. Ik ben echt onder de indruk van deze föhn. Hij is krachtig maar beschadigt mijn haar niet, waardoor het sneller droogt en veel minder pluist. Het design is stijlvol en hij voelt heel licht aan tijdens het gebruik. Zitten goede opzetstukken bij. Voor mij de beste föhn die ik tot nu toe heb gehad!

19 septembre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Wat een fijne review om te lezen, Celine! Precies dit resultaat: snel droog, minder pluis en toch zacht voor het haar, is waar we de PrecisionAir föhn voor hebben ontwikkeld. Heel goed om te horen dat ook de opzetstukken je bevallen. Veel plezier met je nieuwe föhn!

Super stijltang

Super stijltang! Werkt makkelijk voor pluizig haar en beschadigd niet!

16 septembre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Wat fijn om te horen dat de stijltang zo goed werkt voor je! Bedankt voor je feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb de airstyler besteld en deze…

Ik heb de airstyler besteld en deze werkt perfect! 10/10

8 septembre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Wat fijn om te horen dat de Airstyler zo goed werkt voor je! Bedankt voor je feedback!

10/10

Ik heb van nature dik, pluizig en droog haar met een slag erin. Normaal gesproken moet ik mijn haar eerst föhnen en daarna ook nog eens stijlen, wat veel tijd kost én m’n haar beschadigt. Maar met deze Air Straight is dat verleden tijd!
Het is echt een 2-in-1 wonder – föhnen én stijlen tegelijk, en dat zonder de hittebeschadiging die ik normaal krijg van een stijltang. Ik was super verbaasd hoe snel het ging: mijn hele haar in 10 minuten klaar! 😍
M’n haar voelt zacht aan, ziet er glanzend uit en blijft de hele dag goed zitten. Geen pluizige plukken meer, en ik hoef er niet meerdere keren overheen te gaan. Ik ben écht fan!

14 septembre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Dankjewel voor je mooie review! Heel fijn om te horen dat het je zoveel gemak geeft. 😍

Heel tevreden

Fijn product, mijn haar blijft super lang mooi zitten en het is super snel klaar! Loveit! ❤️

13 septembre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Dankjewel voor je review! Wat goed om te horen dat je haar zo lang mooi blijft zitten én je sneller klaar bent, dat is precies waar we het voor doen. ❤️

Fantastisch!

Het scheelt mij zoveel tijd en het eindresultaat is nog mooier dan met de normale stijltang

13 septembre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Bedankt voor je positieve review! Super om te lezen dat het je zoveel tijd scheelt en je resultaat nog mooier is. We kijken ernaar uit je snel terug te zien. ❤️

Goeie service

Föhn ging kapot binnen de garantietermijn, contact opgenomen en binnen 2 dagen had ik een nieuwe föhn ontvangen. Top service!

12 septembre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent met de service en dat je zo snel een nieuwe föhn hebt ontvangen. 💜

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijne föhn en heel licht in de…

Super fijne föhn en heel licht in de hand. Veel lichter dan mijn Dyson föhn. Wordt goed warm en blaast snel, perfect voor mijn blowouts!

Daarnaast een fijne en snelle levering

11 septembre 2025

Réponse de Ace & Taylor

Dankjewel voor je review! Wat fijn om te horen dat de föhn zelfs lichter aanvoelt dan je Dyson en zo goed werkt voor je blowout. 💜

Gezonder haar zonder pluis

Ik heb van nature redelijk stijl haar, maar als ik het gewoon laat drogen wordt het altijd zo pluizig en met een gewone haardroger lijkt het helemaal te ontploffen 🙈.
Sinds is de Airstraight gebruik heb ik daar dus helemaal geen last meer van. Het is echt super gemakkelijk om mijn haar te drogen en het blijft mooi glad zonder pluis.

Ik was mijn haar ongeveer om de twee dagen en zelfs tot de volgende wasbeurt blijft het glanzen en mooi stijl zitten.
Ook als ik het vergelijk met een gewone stijltang merk ik duidelijk verschil: mijn haar blinkt veel meer en ziet er gewoon veel gezonder uit.

Echt een aanrader voor iedereen die, net als ik, geen zin heeft in pluis of dof haar! 💕

Réponse de Ace & Taylor

Dankjewel voor je uitgebreide review! Heel mooi om te lezen dat je haar zoveel gezonder oogt en je geen last meer hebt van pluis. Precies dat verschil willen we maken. 💕

Noté 5 sur 5 étoiles

De perfecte föhn in mijn ogen

De perfecte föhn in mijn ogen! Ik heb deze föhn besteld omdat ik er goede verhalen over gelezen heb, ik heb zelf heel dik zwaar haar dus een goede föhn is voor mij echt een must have! Deze föhn is licht in gewicht makkelijk te gebruiken en echt heel fijn, door de verschillende warmte en blaas niveau’s is de föhn heel fijn. Als je opzoek bent naar een föhn die je haar niet beschadigd goed geprijsd is dan is dit de perfecte föhn. Heb zelf ook ervaring met de dyson.. die is het niet meer voor mij. De prijs kwaliteit verhouding is zou goed!

Réponse de Ace & Taylor

Dankjewel voor je mooie review! Heel fijn om te horen dat hij ook bij dik en zwaar haar zo goed werkt. Precies die combinatie van lichtgewicht en kracht maakt het verschil. 💜

Ace & Taylor Föhn

Ik heb gisteren de Ace & Taylor Föhn binnen gekregen, ik heb nog nooit zo snel mijn haar zo mooi in model gekregen 😍 De föhn word geleverd met 5 opzetstukken waardoor er voor elk type haar wel een goede manier is. I love it!

Réponse de Ace & Taylor

Wat geweldig om te lezen! Super dat je zo snel resultaat ziet en de verschillende opzetstukken handig vindt. Dat is precies waar we het voor doen. 💜

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus