Jeg har bestilt mye bøker her ifra, men de siste månedene har jeg merket at ting går treigere og treigere. De sier ikke ifra om de ikke har bøker på lager, noe jeg tenker er så at de fortsatt får kund... Voir plus

Bestilte varer før jul med lovet levering nesten en uke før julaften, men pakken kom først etter jul. Forsinkelsen ble først kommunisert rett før jul. En chathenvendelse 22.12 ble også avsluttet... Voir plus

Adlibris leverer veldig dårlig service. Bestillinger blir sendt mye senere enn det som er oppgitt. Hvis man prøver å kansellere fordi det tar for lang tid, sier de at det ikke er mulig siden pakken al... Voir plus

Just tried to buy a book with vipps, site is a confusing mess. Round in circles thinking this cannot correct. Wanted bankid, did not send email recovery email, klarna everwhere with terms even after s... Voir plus

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

278 avis

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Bestilte en e-bok

Bestilte en e-bok, men får ikke lastet den ned. Må gjøres via adlibris app. Trodde det skulle gå ann å laste ned på laptop, slik jeg har erfart med å handle e-bok andre steder,

11 août 2025

Réponse : Adlibris

Kontakt kundeservice, så hjelper de deg med hvordan du kan laste ned e-boken til datamaskinen.

Useriøst

Useriøst, styr unna denne nettsiden. Bestilt minecraft øks "leke" til barna. Står at varen er på lager og skal sendes neste virkedag. Mottok nå først 4 uker senere etter mye mail frem og tilbake. Anbefaler ikke å handle her.

5 juillet 2025

Hei, takk for din anmeldelse.

Vi holder for øyeblikket på med å modernisere logistikken vår, noe som har ført til at enkelte bestillinger har blitt forsinket. Det har tatt lengre tid enn vi trodde å komme i gang som normalt i det nye anlegget, og vi beklager at bestillingen din har blitt forsinket.

Defekt bok

Jeg mottok en bok der deler av sider manglet trykk. Tok kontakt med kundeservice og fikk valget mellom ny bok eller refusjon, uten å måtte returnere den defekte boken. Så langt så bra. Bestemte meg for ny bok da jeg ønsket å lese denne. Fikk ny, samme problem. Fikk da ikke tilbud som sist om å slippe retur, men fikk tilbud om å få tilsendt returseddel og returnere begge bøkene og få refusjon. Jeg ønsket ikke å bruke tid på å rette opp feil fra butikkens side, valgte å takke nei, anse beløpet som tapt, og avslutte kundeforholdet. Med så mange gode nettbokhandlere er det ikke et problem å unngå denne.

4 juillet 2025

Réponse : Adlibris

Hei, og takk for din anmeldelse.

Beklager at du opplever det som omstendelig. Hvis samme feil oppdages på flere bøker, er det vanlig at leverandøren ønsker å få bøkene tilbake.

Vennlig hilsen
Adlibris

What a joke

What a joke - I m waiting a month for a book. It says delivery time 5-16 days.

18 juin 2025

Réponse : Adlibris

Hi, thank you for your review.

We are currently in the process of modernizing our logistics, which has led to some orders being delayed. It has taken longer than we expected to get operations running normally at the new facility, and we apologize that your order has been delayed.

Oseriøst selskap

Oseriøst selskap! Styr unna! Bestilte en vare den 18 mai. Adlibris nettside oppgav at varen er på lager og "sendes samme dag". Nå en måned senere har de fortsatt ikke sendt varen!!! Fikk en mail noen dager etter bestilling at pga høyt tempo vil pakken bli sendt ut 1-2 ukedager senere enn beregnet. Dette var da 23 mai. Idag er det 18 juni og de har som sagt ikke sendt varen ennå!!! Kundeservice har også sluttet å svare på mine henvendelser. Skal aldrig mer handle på adlibris.

Oppdatering: 47 dager etter bestilling har jeg nå fått melding at pakken er på postkontoret!

18 juin 2025

Hei, takk for din anmeldelse.

Vi er for øyeblikket i gang med å modernisere logistikken vår, noe som har ført til at enkelte bestillinger har blitt forsinket. Det har tatt lengre tid enn vi hadde forventet å komme i gang som normalt i det nye anlegget, og vi beklager at bestillingen din har blitt forsinket.

Useriøst selskap

Useriøst selskap!
Man vet aldri når pakken kommer og det tar alltid lengre tid enn oppsatt. De har også gjort alt de kan for å unngå at kunder sender varer i retur. Styr unna!!
Adlibris gir i sitt svar en unnskyldning for at «bestillingen din har blitt forsinket». De skylder på modernisering av sin logistikk. Min anmeldelse handler ikke om forsinket leveranse, men at det er umulig å få kontakt med selskapet og å få sendt pakker i retur. Jeg sitter nå med to pakker jeg har betalt returfrakt for og som er forsøkt returnert, men som jeg har fått sendt tilbake til meg ettersom retur til Adlibris ikke er mulig. Jeg har selvfølgelig også måttet betale for varene jeg ikke ønsker å beholde, i tillegg til returfrakt x2. Jeg går altså drøyt 500kr i minus på grunn av deres håpløse system og håndtering. Hva tenker dere i Adlibris om det? Ettersom jeg ikke får svar på mine henvendelser til selskapet, men dere svarer her, forsøker jeg nå å ta dialogen der dere svarer.

5 juin 2025

Leveringstid uten like

Kjøpte et boksett som skulle være bursdagsgave til en venn. Det sto da 3-5 dager leveringstid. Da vi var kommet til den 5. dagen fikk jeg oppdateringsmail om at pakken er forsinket, og at jeg måtte belage meg på 5 nye dager. Etter disse 5 dagene fikk jeg enda en mail om at det var videre forsinket (nå snart 1 mnd siden), uten ny forventet leveringsdato. Bursdagen har nå vært for lenge siden, og jeg aner ikke om pakken faktisk kommer til å komme… Ville styrt unna!

11 juin 2025

Hei, takk for din anmeldelse.

Ventet i 1,5 måned på at en vare skulle…

Ventet i 1,5 måned på at en vare skulle bli sendt. Var i kontakt med kundeservice 3 ganger hvor de sa de skulle "legge inn en purring" hver gang. Ingen ting skjedde. Styr unna!

10 juin 2025

ALT for lang ventetid!!

Det tar jo vinter og votter og år før noe blir sendt?? To bøker! To enkle, nye bøker bestilte jeg og i dag er det to uker siden det ble bestilt. Ennå ikke sendt! Ja jeg fikk beskjed i går om at bestillingen var 1-2 dager forsinket - flott med oppdatering liksom, men HALLO??? Det er 2025. Og Adlibris skal være «største og best på bøker på nett»?? På ingen måte!! Ha nå ihvertfall varene på lager da og få det sendt!! Hva skjedde?? Dere var så mye bedre før…nå er ingenting en prioritet. Dere forsvinner bra fort når Amazon blir tilgjengelig ja…

27 mai 2025

Jeg bestiller ofte på Adlibris

Jeg bestiller ofte på Adlibris. Men må virkelig smøre meg med tålmodighet, de bruker gjerne MINST 2 uker på å sende varene, det er rett og slett for dårlig! Tror ikke disse har noe lager i det hele tatt, tross hva som står på siden deres. Og når det gjelder hobbysaker (maling mm) så er oppi 3 uker for lenge, når man er "tom"! Skjerpe seg, og yte litt service!

15 mai 2025

Elendig levering, venter på 3. uke!

Udvalget er godt!
MEN levering er latterlig! Bestilte 3 bøger d. 26 marts, med “Beregnet leveringsdato mellom 3 og 5 April” (Adlibris’ egne ord i ordrebekræftelse!)
Er i dag d. 13 April og venter fortsat på levering. En bok kom frem 7. April, mangler fortsat to bøker.
Kontaktet kundeservice som var hygggelige men ikke kunne hjælpe med noet som helst - andet end at oplyse de har forsinkelser pga “opgradering af leveringssytem” (eller noget ala det). Men dette burde jo ha stået med store fede bogstaver på siden hvor man vælger levering/frakt!! Helt elendig dårlig service at Adlibris oplyser leveringstider de på ingen måde selv kan overholder - hvis de VET de har forsinkelser. Og nå reklamere de fortsat med “Alt til påskeferien”… as if! Det kommer jo aldrig frem i tide!

13 avril 2025

Støv på leke

Vi bestilte en lastebil til minstemann her i huset. Når den kom ble vi veldig skuffet da den var veldig møkkete og støvete. Sendte de en mail som det sto at vi skulle få svar innen 24t nå har det gått over en uke og ikke hørt noe. Vi er veldig skuffet når man bestiller nye leker at de er veldig møkkete og støvete. Ser ut som den har vert gjemt bort i et hjørne i noen år.

14 mars 2025

elendig

utrolig dårlig nettbutikk.ingen kundeservice på telefon.
jeg kjøpte ett brettspill.det var millionær classic.inviterte ett par venner og skulle kose oss med litt nostalgi.det gikk i vasken.spillet var jo faan på finsk.jeg går da inn på adlibris og finner fram produktet og det eneste der som kunne antyde att spillet var på finsk var att det sto (fi).att det hentydet att spillet var på finsk gikk meg hus forbi.i norge forkortes nasjonsnavn med tre bokstaver.hadde det stått fin isteden hadde jeg ikke gått i fella.men ok får ta den på min kappe.fikk fram returinformasjon på nettsiden og gjorde som beskrevet der og gikk på posten for å returnere.179 kroner kostet den returen.noen få hundre gram for en retur av en ikke så stor og flat pakke fra fredrikstad til oslo syns jeg var drøyt.ble ikke akoratt morsommere av att det hele kunne vært unngått hadde det vært korrekt opplysning på produktets side.styr unna folkens.det finns mange bedre butikker der ute og handle.takk for oppmerkomheten.mvh wiggo

5 février 2025

Lang leveringstid!!

Lang leveringstid!!

Hvis man ønsker bøkene raskt så er det best å unngå Adlibris. Om noen dager så har det gått en måned, og har ennå ikke fått levert bøkene jeg bestilte. Skuffende, det var min første gang og blir min siste. Kjøper fra Norske butikker og nettsider fra nå av, kanskje litt dyrere men slipper å vente en måned for å få levert 2 bøker ;). Hvis man er en som ikke har noen problem med lang leveringstider, så er det en fin plass å handle bøker, og litt rimeligere enn i Norge.

31 janvier 2025

Forsinkelser på forsinkelser

At det er mulig å få forsinkelse på forsinkelse når de påstår alt er på lager.

Første og siste gang jeg bruker adlibres til å bestille på nett.

23 janvier 2025