Jeg har bestilt mye bøker her ifra, men de siste månedene har jeg merket at ting går treigere og treigere. De sier ikke ifra om de ikke har bøker på lager, noe jeg tenker er så at de fortsatt får kund... Voir plus

Bestilte varer før jul med lovet levering nesten en uke før julaften, men pakken kom først etter jul. Forsinkelsen ble først kommunisert rett før jul. En chathenvendelse 22.12 ble også avsluttet... Voir plus

Adlibris leverer veldig dårlig service. Bestillinger blir sendt mye senere enn det som er oppgitt. Hvis man prøver å kansellere fordi det tar for lang tid, sier de at det ikke er mulig siden pakken al... Voir plus

Just tried to buy a book with vipps, site is a confusing mess. Round in circles thinking this cannot correct. Wanted bankid, did not send email recovery email, klarna everwhere with terms even after s... Voir plus

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

278 avis

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Aldri mer Adlibris!

Bestilte 4. desember, nå i begynnelsen av januar vet de fremdeles ikke når de kan vente å sende pakken. Har fått oppgitt leveringsdatoene 11. desember, 21. desember, "i romjulen", og nå er det fremdeles 31. desember som står som leveringsdato. Har fått bekreftet at pakken har ankommet deres lager fra leverandør, uten at det hjelper. Har hatt mange frustrerende samtaler med kundeservice på chat, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har fått autosvaret "Så snart den forsinkede varen når vårt lager, vil bestillingen bli sendt til deg" på ulike spørsmål. Og frekk tone når jeg insisterer på å få informasjon om leveringsdato.

8 janvier 2025

Uholdbar treg levering

Adlibris bruker lengre tid på å levere bøkene en bestiller på nett enn forfatteren bruker på å skrive boken.
Ufattelig tregt

21 décembre 2024

Kan bare sei at dette er en skuffende…

Kan bare sei at dette er en skuffende opplevelse. Bestilte julegaver i god tid. Stod estimert levering mellom 18-20 desember. Har ennå ikke mottatt pakken og på postnord sine sider står pakken som kun regisrert noe den har gjort siden 16.12. Når eg tar kontakt med kunservice for å sjekke om eg får plken i tide så forlater personen samtalen uten å svare. Sender inn på ny melding og samme person sa at han var på vei til og svare. Og at pakken ikke ville nå frem til jul. Svarte med at dette er krise da det er julegave og personen forlater chatten igjen uten å svare/ vise vilje til å hjelpe. Egentligt vil eg gi null stjerner og kommer ALDRI!! Til å handle noe her igjen. Makan til dårlig kundervice.
Så anbefaling til alle: styr unna denne nettbutikken!!

18 décembre 2024

Dårlig

Julegave bestilt 10.12 kan ikke leveres før jul. Stod «på lager» da vi bestilte 😟

18 décembre 2024

Kjøpte babyleker og får tilsendt Laugh…

Kjøpte babyleker og får tilsendt Laugh &Learn bamse fra Fisher Prise på Finsk!
Selvfølgelig Inge opplysninger om st bamsen er på Finsk i beskrivelsen.
Ingen returseddel medfølger i pakken og umulig å ta kontakt per tlf eller chatboble.

Drop shipping firma. Styr unna!

Hvem sender en Finsk bamse ti

13 décembre 2024

Styr unna

Styr unna! Elendig kundebehandling. Kjøpte en vare som tydligvis var utsolgt. Fikk beskjed etter to uker da jeg trodde pakken var forsinket om at de var utsolgt fra leverandør og måtte avbestille denne varen. Har enda ikke mottatt pakken etter tre uker. Når jeg sendte inn klage per mail så sa hun at hun nå hadde avbestilt hele min bestilling. Overhode ikke noe å anbefale. Kanskje den værste kundeservicen jeg har opplevd. Mye tyder på at hun ikke leste og forstod min mail da hun svarte på svensk at hun hadde avbestilt min bestilling. Helt grusomt.

9 décembre 2024

Bestilte bøker som det sto 2 til 5…

Bestilte bøker som det sto 2 til 5 dager levering. Da regner jeg med at du beregner at innen da skal di har pakket det å fått det sendt fra dem. Men prøvde nettopp å ta kontakt å fikk da beskjed at det tar over 2 uker før de klarer å få pakket 2 små bøker. Å når man forsøker å ta kontakt å di at de bør oppdatere siden sin så fikk jeg bare en på kundeservice som forlot chaten. Ufattelig useriøst spør du meg. Styr unna.

3 décembre 2024

Awful customer service

It started with Posten delivering the package to the wrong pickup point. I reached out to Posten, and they promised to redirect the package to the right one. Then they managed to mess up again and sent it back to Adlibris. Posten apologized for the mistakes, and suggested that Adlibris send the package again (and they could open a complaint case and get compensated). I reached out to Adlibris as suggested, but the customer service representative just put the blame on me. He closed the chat prematurely when it was clear that the matter was not resolved, and later after the chat was reopened, he said things like 'im gonna close this chat when its clearly not benn an mista in the option you choosen'. His language was not easily comprehensible, but his rationale seems to be that if you choose økonomi levering, it would be your fault if the package is delivered to the wrong pickup point (in the wrong district). And again, I have it in black and white that Posten admitted that the package was delivered to the wrong place (first mistake) and then sent back to Adlibris (second mistake). Posten apologized for these in several occasions.
My expectation is that the package be resent to me without additional fees (and Adlibris may contact Posten to create a complaint case and get compensated, as suggested). That way I do not have to order from scratch, and wait for a long time for the goods to be sent from another country. Instead, I was met with an unprofessional and unempathetic customer service representative who thinks that he is better qualified to judge if a package was delivered to the right pickup point than Posten. Moreover, when I requested that the case be escalated to a manager/ supervisor, the customer service at Adlibris stopped replying all together.
All in all, good luck to you who is considering ordering from Adlibris-- if absolutely everything goes well, it is not a bad choice. Their selection and price point are good. But if you will ever need to be in touch with their customer service, you should be prepared to be met with poor communication, bad attitude, and a lack of empathy.

14 novembre 2024

Dårlig kundeservice fra Adlibris.

Jeg bestilte nylig en bok fra Adlibris og betalte kr. 69,- for å få den levert til hentested istedenfor å få den lagt gratis i en utendørs pakkeboks. (Boken kostet så mye at jeg hadde rett til fri frakt.) Pakken havnet likevel i pakkeboksen. Da jeg tok kontakt med Adlibris kundeservice forventet jeg å få refundert beløpet som jeg hadde betalt i frakt så vel som en beklagelse for feilen som var blitt gjort. Istedet la Adlibris skylden på meg og påsto at jeg hadde bestilt pakken til pakkeboks. Dette er ikke bare uriktig, det er også ulogisk. Hvorfor ville jeg betale kr. 69,- for en tjeneste som jeg kunne ha fått gratis? Dette er slett kundebehandling. Det anbefales å ta screenshot av bestillinger som legges inn hos Adlibris. For mottoet er tydeligvis ikke at kunden alltid har rett, men at kunden har feil så lenge som det motsatte ikke kan bevises. (For ordens skyld: adressen på bestillingen var hjemmeadressen min, så pakkeboksleveringen var ikke engang i henhold til den.)

22 octobre 2024

Levering

Fikk beskjed at varen vil bli levert mellom 09. og 15.
10dager etterpå fortsatt ikke mottatt varen og ingen videre informasjon fra dem.

20 octobre 2024

Kansellerte bestillingen uten samtykke

Jeg bestilte en bok fra dem til studier og fikk beskjed om at den ville bli levert om 2 uker. Dagen før det skulle (ifølge dem selv) leveres så får jeg beskjed om at de ikke har boken på lager og at de vil kansellere bestillingen og betale meg tilbake, uten å høre om dette er det jeg ønsker selv. Når jeg kontakter dem og sier at jeg trenger boken og at jeg ikke vil ha penger tilbake svarer de at de har fått altfor sen beskjed fra leverandør, og at det er ikke noe de kan gjøre. En total ansvarsfraskrivelse. Styr langt unna.

1 octobre 2024

Elendig kundebehandling!!

Elendig kundebehandling!!! De klarte å levere pakken min en time unna der jeg bor, i en annen kommune. Jeg hadde ingen mulighet til å hente der og ville de skulle levere den i byen der jeg bor. Det kunne de ikke, så pakken ble returnert til selskapet. Og jeg må betale 149kr i returkostnad! Når jeg klaget, sluttet de å svare på henvendelsene mine. Totalt useriøst, uprofesjonelt og elendig selskap. Styr unna!!

26 septembre 2024

Hvis du trenger bøkene raskt

Hvis du trenger bøkene raskt, anbefaler jeg å unngå å bestille herfra. Jeg har ventet en måned på en bok. Jeg forstår at de må bestille inn, men da burde det ikke stå på nettsiden at det kun tar noen dager før kunden får boken i posten. Dette er spesielt kritisk når de selger pensumbøker, som man ofte trenger raskt etter skolestart, og så klarer de likevel ikke å levere i tide. Dårlig kundeservice i tillegg

23 septembre 2024

Lang leveringstid

Pensumbøkene jeg bestile for lenge siden skulle ha kommet forrige uke. Nå en uke senere og en dag senere en oppdatert sendingsdato har de ennå ikke blitt sendt, noen bøker er på lager og noen bøker venter de på å få inn. Spurte om de kunne dele opp forsendelsen og sende det de hadde. Det kunne de ikke. Useriøst firma, bruk heller Akademika for pensumbøker neste gang, selv om de er litt dyrere.

17 septembre 2024

Bestilte pensumbøker som enda ikke er komt

Bestilte pensumbøker 16.08-24, var i kontakt med kundeservice som lovet at de skulle være sendt og levert før seinest søndag 01.09-24 og de lovet at de var sendt fra lageret. No er det 26.08.24 og 3 dager siden dette ble fortalt over telefon, alle pensumbøkene er fortsatt på lager og bestillingen er enda ikke blitt behandlet.

Styr unna, joda de har tilbud på enkelte bøker, men det økte stresset og den dårlige kundeservicen de gir er virkelig ikke verdt de få kronene man sparer.

26 août 2024