Jeg har bestilt mye bøker her ifra, men de siste månedene har jeg merket at ting går treigere og treigere. De sier ikke ifra om de ikke har bøker på lager, noe jeg tenker er så at de fortsatt får kund... Voir plus

Bestilte varer før jul med lovet levering nesten en uke før julaften, men pakken kom først etter jul. Forsinkelsen ble først kommunisert rett før jul. En chathenvendelse 22.12 ble også avsluttet... Voir plus

Adlibris leverer veldig dårlig service. Bestillinger blir sendt mye senere enn det som er oppgitt. Hvis man prøver å kansellere fordi det tar for lang tid, sier de at det ikke er mulig siden pakken al... Voir plus

Just tried to buy a book with vipps, site is a confusing mess. Round in circles thinking this cannot correct. Wanted bankid, did not send email recovery email, klarna everwhere with terms even after s... Voir plus

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

278 avis

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Fremdeles ikke sendt 8 dager etter bestilling

Varene var fremdeles ikke sendt 8 dager etter bestilling. Det var den dagen de var lovet levert. Dette var bursdagspresang. Fikk melding fra kundeservice at pakken ville komme og kunne beholdes (for tort og svie) pengene ville bli refundert. Pakken ble tilbakekalt, pengene skal refunderes.

31 juillet 2024

Veldig fornøyd!

Svært rask levering (mye raskere enn opplyst da jeg bestilte). Boken jeg fikk var dessverre ødelagt. Jeg fikk svar av kundeservice etter noen minutter, og ny bok ble sendt med en gang. Veldig fornøyd!

10 juillet 2024

Svært treg frakt, og kundeservice som ikke lser henvendelser

En dag etter varene skulle vært sendt fikk jeg mail om at det ble forsinket utsending ... og når de sa at de sendte varene ble det kun registrert forsendelse ... det tok et par dager til før de faktisk sendte ut varene. Når jeg tok kontakt med de via kundeservice leste de ikke henvendelsen min, men sendte kun en sporingslink (som jeg allerede hadde, og også viste til i henvendelsen jeg sendte dem angående leveringsproblemene de hadde)

30 mai 2024

Ingen problemer

Mottar bøker innen gitt tid i god stand. både jeg og bekjente har handlet her flere ganger og alt er som det skal være vær gang.

14 mars 2024

Endrer mening om butikken

Jeg endrer omtalen. Tross uheldig kundebehandling og svar på svensk, fikk jeg refundert kostnad for boken jeg ikke bestilte (trykket på en side som visste en bok på engelsk, men fikk på hindi). Svaret var på norsk og ordnet fort. Kan ikke gi mindre enn 5 stjerner for en rask respons fra norsk avdeling og løsning til fordel til kunden. Takk!

11 avril 2024

De reklamerer med fri frakt over en…

De reklamerer med fri frakt over en viss kjøpesum. Det viser seg å være med noen som skal gå varene over fra Sverige i sakte tempo. OG de rotet seg visst bort.
Når de så skal rette opp - så blir det i samme sneglefart i følge dem selv - for de kan ikke spandere på seg litt raskere frakt når det er en bestilling på over 1.000 kr de har rotet bort.

9 avril 2024

Styr unna!

Jeg ventet 3 uker på å få en pakke som aldri kom. Styr unna selvom det er billig bare rot og tull i systemet deres.

15 mars 2024

Treg forsendelse

"Sendes i dag" og "leveres med avisbudet" er bare tull. Sannheten er at boken ble sendt etter tre dager og leveres i en butikk i nærheten. Men jeg tenkte det var verdt forsøket og kommer ikke igjen. Vi har gode norske alternativ til Adlibris.

23 février 2024

Det blir aldri handel hos Adlibris…

Det blir aldri handel hos Adlibris igjen. Etter lang vente tid kom varen endelig, eller 1 av 4 bøker kom. De hadde rett og slett bare tatt 3 bøker vekk fra min ordre.
(De hadde bøkene på lager i følge deres nettside)
Ved forsøk på å kontakte de ønsket de ikke å hjelpe eller de ga faen er mer riktig å si. Det var ingen kundeservice eller noe form for hjelp å få. Å gi 1 stjerne er altfor mye, de som jobber der samler på kromosomer å lufta de puster inn er tap for alle oss andre.

17 février 2024

Treg levering og skadet bøker

Tokk nesten en måned før den ankom. Lå på lageret deres i 2 uker utenom det skjedde noe. Når jeg åpnet pakken var 2 av bøkene allerede skadet. Hvor begge hadde litt revet kanter i dust jacket. Også så de 2 andre bøkene ut som at den hadde vært på display i en butikk. Fordi, kantene på de var hakkete, noe som jeg ser at de fleste innbundet bøker har når man kjøper på fysisk butikk. Skal aldri kjøpe flere bøker her igjen. Kjøper nå bare på Amazon eller outland.

25 janvier 2024

Beste nettbokhandel, men bestill i god tid

Har handlet bøker på Adlibris i årevis, og leser mye. Har inne 2 bestillinger nå på over 20 bøker, og selv om det kan ta lang tid å få bøkene, så vet eg alltid at de kommer til slutt. Har større utvalg enn andre nettbokhandlere, min absolutte favoritt. Må bestille i god tid før en trenger, da er det ikkje noe problem 😊

18 janvier 2024

Treg bestilling

Treg bestilling. Kjøper pensum et annet sted fordi sendingen ikke kommer før et sted mellom 3 ukers tid. Bestillingen gjorde jeg helt i starten av januar. Selv da har det hendt at det har vært forsinket. Synd. Dette er jo egentlig en god nettbutikk, men synes de har tapt seg litt.

17 janvier 2024

Utrolig treig levering

Stod at leveringtid på varen (konvolutter) er 5-7 dager. Etter 8 dager er varen fortsatt ikke sendt og estimert levering er tidligst 7 nye dager frem i tid...
Endte med at jeg avbestilte og kjøpte et annet sted.
Hadde jeg lest tidligere anmeldelser her hadde jeg nok latt være å bestille i utgangspunktet, ser at de er notoriske på å ikke levere til oppgitt dato.

5 janvier 2024

Aldri igjen vente på 1 av 8 bøker i en uke

Bestilte pensum for 5000+ og skulle leveres 3. eller 4. En bok av de 8 hadde ikkje komt endå og derfor blei bestillingen utsatt. Eg kansellerte boka som ikkje hadde komt fordi eg ikkje kunne vente, men to dager seinere er bestillingen endå ikkje sendt. Kommer ALDRI mer til å bestille herfra og dette holder ikkje mål.

4 janvier 2024

Ekstremt god kundeservice

Ekstremt god kundeservice! Hadde jeg muligheten til å handle her hver gang jeg trenger bøker hadde jeg gjort det. Dessverre har arbeidsgiveren min avtale med en av de latterligste alternativene i landet.

Prisene er som regel ganske grei og er gjerne minst like billig som andre alternativene.

Det eneste jeg synes er dumt er at pakken min leveres av og til etter forventet leveringstid, og at pakken ender opp på feil sted. Men dette skyldes nesten utelukkende firmaet som leverer pakken, ikke Adlibris.

Jeg ser det er mange som klager på sein levering, og nesten alt i det siste uka. Setter du 1 stjerne her fordi DU har vært låt å ikke handlet julegaver før 1 uke i forkant så må man nesten legge igjen 1 stjerne til foreldrene dine.

27 décembre 2023

Utrolig treg forsending.

Vi bestilte i god tro om at pakken (leverses 23.12 i følge Adlibris) skulle komme til jul, men nei! Pakken ligger som registrert til sending, men ikke sendt. At de henter det man har bestilt fra andre leverandører sier de fint lite om, det står bare at de har det på lager, men det er ikke hos dem men ho den andre leverandøren. I tillegg er ting utsolgt når orderen skal sendes, men på nettsiden er den på lager. Så ikke til å stole på. Kan se ut som vi får pakken på nyåret en gang. Ønsker du pakken kjapt, ikke bestil herfra.

25 décembre 2023

Ikke flere ganger

Bestilte en vare som skulle leveres innen 10 til 14 dager. Avbestilte etter 10 dager, da hadde ordren vært til behandling på lageret i 5 dager. Svarte ikke på epost, med klarte å sende en spørreundersøkelse etter noen dager. Blir ikke å handle hos de flere ganger

9 décembre 2023