Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte et hundetegn med special tegn i graveringen, der desværre fejlede….men modtog en super hurtig og venlig service…og et nyt hundetegn uden beregning. Endda leveret til privatadresse! H... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Julen er reddet for mig og hunden ! Jeg havde glemt at bestille pakkekalender til vores hund inden deadline 20 oktober og var træls over jeg havde glemt det, i håb om at det kunne lykkes at få den be... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dom gjorde det möjligt för mig att få tag i rätt färg och modell som inte längre går att få tag i Sverige. Kändes säkert och bra att beställa av dem och jag är mer än nöjd med kontakten och min bestäl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles pour animaux
  2. Magasin d'alimentation animale

À propos de aDOGdream.dk

Écrit par l'entreprise

aDOGdream.dk er din ultimative destination for alt, hvad din hund og kat har brug for at føle sig elsket, forkælet og lykkelig. Som en familieejet webshop dedikeret til hunde- og katte elskere har vi skabt et omfattende udvalg af de bedste produkter, der er nøje udvalgt for at opfylde alle dine kæledyrs behov.

Vi stræber efter at tilbyde en unik og personlig oplevelse for hver kunde. Vores ekspertteam er altid klar til at rådgive dig og finde det perfekte produkt, der passer til dit kæledyrs unikke behov og personlighed. Kvalitet og sikkerhed er vores topprioritet, og alle vores produkter er af højeste standard.

Hos aDOGdream.dk er vi passionerede omkring at skabe langvarige forbindelser mellem dyrene og deres ejere. Vi tror på at give tilbage til samfundet, og derfor støtter vi også forskellige dyrevelgørenhedsorganisationer og har flere gange hjulpet ved eksempelvis naturkatastrofer.

Vi sætter en ære i at levere en problemfri shoppingoplevelse til vores kunder med en brugervenlig hjemmeside og hurtig levering. Din tilfredshed er vores succes, og vi sætter pris på alle tilbagemeldinger, så vi konstant kan forbedre os.

Bliv en del af aDOGdream.dk-familien i dag, og lad os sammen skabe en bedre verden for vores firbenede venner!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

God vejledning og service

Stor anbefaling! Jeg fik meget hjælp og sparring inden mit køb så jeg fandt de rigtige størrelse og produkter som jeg skulle bruge. Det var en rigtig god oplevelse 😊

3 juillet 2025

Godt produkt

Godt produkt

25 mars 2025

Réponse : aDOGdream.dk

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at både produktet og leveringen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er altid en fornøjelse at handle…

Det er altid en fornøjelse at handle med jer, alt går som skal og hurtig levering.

3 mars 2025

Réponse : aDOGdream.dk

Tak for de pæne ord og for din loyalitet. Det betyder meget for os, at du har en god oplevelse hver gang. Vi ser frem til at handle med dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nemt og hurtigt at købe hunde…

Super nemt og hurtigt at købe hunde ting her
Og en god pris
Charlotte

27 février 2025

Réponse : aDOGdream.dk

Mange tak, Charlotte. Vi er glade for, at du synes, det er nemt og hurtigt, og at priserne passer. Vi værdsætter, at du handler hos os.

Korrekt levering

Korrekt levering - andre hurtigere

11 février 2025

Réponse : aDOGdream.dk

Tak for din ærlige feedback. Vi er glade for, at leveringen var korrekt, og vi arbejder hele tiden på at blive endnu hurtigere.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg modtog en hundesele der ikke passe…

Jeg modtog en hundesele der ikke passe i den størrelse der var bestilt. Det var dog ikke aDogdream´s skyld, men producenten af selen havde mærket den forkert. Jeg fik en fin og høflig behandling og pengene blev returneret.
Det havde måske været en idé, at tjekke størrelsen før selen blev sendt.

28 janvier 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus