Alkamobil Avis

1 964
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi har haft indbrud, og oplevelsen med Alkas skadeafdeling har været chokerende dårlig. Min kone, som tidligere har været udsat for et groft indbrud som 16-årig, reagerede hurtigt og skiftede cyli... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega nemt at navigere igennem de mobilabonnementer man kan vælge på deres site. Nemt at logge ind på sin profil, selvom nr ikke er flyttet endnu! Så håber jeg bare kundeservice er bedre end i de senes... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Familiens teleselskab Siden vi fik samlet vores mobil telefoni hos alkamobil, så har vi sparet rigtig meget og vi skal ikke bekymrer os i familien over data mænget eller tale tid Alkamobil for bør... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skiftede forsikringer til Alka og fandt, lidt tilfældigt, ud af, at Alka også tilbød mobilabonnementer. En af "pakkerne" matchede præcist mit behov - og til en god pris. Herfra var resten utrolig nemt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Opérateur de réseau mobile
  2. Opérateur téléphonique

Écrit par l'entreprise

Alka Mobil er for dig, der vil være én del af et mobilselskab, der ikke skal tjene penge på dit mobilabonnement. Vores mobilabonnementer er en fordel for kunder i Alka Forsikring eller dig som er medlem af de fagforbund, som vi samarbejder med. Alka Mobil er også for dig, der ikke vil betale for de store mængder data, som de store teleselskaber typisk sælger til danskerne. Hvorfor betale for en masse data, når 7 GB data er nok for de fleste? Vi hopper jo alligevel på wifi, når vi kan.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

Relativt enkelt

17 octobre 2023

Hej Palle

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vi glade for at høre om din oplevelse hos os. Vi vil meget gerne høre hvad vi kan gøre bedre, for at fortjene hele 5 stjerner fra dig næste gang, hvis du havde en særlig oplevelse med din oprettelse. Vi bestræber os hele tiden på, at udvikle os og blive bedre. 😊

Hej Jørgen

Mange tak for de venlige ord og ikke mindst de 5 flotte stjerner.
Vi sætter en stor ære i, at yde en god kundeservice, så det er vi meget glade for at høre om din oplevelse.
Vi sidder altid klar til at hjælpe på tlf. +45 70127012 i tidsrummet kl. 08-16, hvis du skulle have spørgsmål til selv det mindste.

Også for lidt ældre

Selv om jeg ikke er helt ny længere var det let at tilmelde hustruen og mig online på jeres system

15 octobre 2023

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.
Det er vi enormt glade for at høre om din oplevelse. Vi bestræber os nemlig på, at gøre det så "lige til" og enkelt for alle som muligt. 😊

Ønsker jer en rigtig skøn dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt og overskueligt at skifte over til…

Nemt og overskueligt at skifte over til Alka mobil :-)

14 octobre 2023

Hej Charlotte

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.
Det er jeg rigtig glad for, at høre om din oplevelse på vores selvbetjening. Vi forsøger og bestræber os nemlig blandt andet på, at gøre det så enkelt for alle som muligt.
Vores søde kunderådgivere sidder også altid klar til at hjælpe dig på tlf. +45 70127012 i tidsrummet kl. 08-16, hvis du skulle have spørgsmål til det mindste i fremtiden.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Alka Mobil.

Tak for de 5 flotte stjerner. 🤩

Let at finde rundt i

Let at finde rund i og gode priser

13 octobre 2023

Hej Laila

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er enormt glade for at høre, at du både synes det var let at finde rundt på vores hjemmeside, og at vi har gode priser. 😊 - Tak, fordi du synes vi fortjener 5 stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der har været en god orientering hele…

Der har været en god orientering hele vejen pr. mail. Opsigelsen til det gamle selskab, gik lynhurtigt. Då alt ialt en god oplevelse.

5 octobre 2023

Hej Ellinor

Tak fordi du delte din oplevelse med os og ikke mindst, tak for de 5 stjerner. 😊
Det er vi utroligt glade for, at høre om processen vedrørende din nummerflytning, og oprettelse på vores selvbetjening. Vi bestræber os nemlig blandt andet på, at gøre det så enkelt og nemt som muligt for alle.

Noté 4 sur 5 étoiles

Nyt abonnement så ingen komentarer

Nyt abonnent så ingen kommentarer

4 octobre 2023

Hej Hans Jørgen

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin service og hjælp til flytning…

Super fin service og hjælp til flytning af mobilnummer og oprettelse hos Alkamobil 👍

11 octobre 2023

Hej

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Det er vi utrolig glade for, at høre om din oplevelse. Vi sætter nemlig en stor ære i, at yde en god kundeservice.

Hej Jørn

Tak fordi du delte din oplevelse med os.
Vi er rigtig glade for at høre, at du synes det var nemt at finde et abonnement, som passer dit forbrug og behov.

Hvis du skulle have spørgsmål til noget i fremtiden, sidder vores søde kunderådgivere altid klar til at hjælpe i tidsrummet kl. 08-16 på tlf. +45 70127012.

Mange tak for 5 flotte stjerner. 🤩

Køb af Alka mobil

Det var meget nemt at udfylde alle spørgsmål og de var nemme at forstå

8 octobre 2023

Hej Anette

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.
Jeg er virkelig glad for, at høre om din positive oplevelse hos os. Tak for de 5 stjerner og ikke mindst de venlige ord.

Husk, at hele husstanden kan tilmelde sig Alka Mobil. 😊

Hej Kaj

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.

Jeg er rigtig glad for, at høre du synes det både har været en hurtig og nem proces på vores selvbetjening. Vi bestræber os nemlig blandt andet på, at gøre det så nemt og overskueligt for alle som muligt.

Tak for de 5 flotte stjerner.

Hurtighed

Skiftet gik hurtigt

3 octobre 2023

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse, og fordi du ville dele din oplevelse med os.
Det er vi enormt glade for at høre vedrørende din nummerflytning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er nemt at bestille og hurtig…

Det er nemt at bestille og hurtig levering

24 septembre 2023

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse.
Det er vi rigtig glade for, at høre om din oplevelse hos os.

Tak for de 5 flotte stjerner. 🤩

Noté 3 sur 5 étoiles

Da jeg ikke havde modtaget brev med…

Da jeg ikke havde modtaget brev med pinkode mm. måtte vi på lidt af et detektivarbejde for at finde det inde på alka.dk - det var ikke nemt, men lykkedes til sidst. Til gengæld gik det nemt og smertefrit med at bruge mobilen da det først var klaret.
Gør det lidt nemmere at finde pinkode mm, det ville være rart. Og husk at sende brevet.

Tak for svaret Julie hos Alka mobil. Jeg har tjekket min mail og spam - ingen mail modtaget med pinkode.

28 septembre 2023

Hej Dorthe

Det er jeg ked af at høre, at I skulle igennem for at finde PIN-koden til jeres nye SIM-kort.
Vi skulle gerne have sendt din PIN-kode til dig på mail, med overskriften "Nu er dit nummer aktivt hos Alka Mobil", den 29. September. Vi sender altid aktiveringskoderne separat fra det fysiske brev med SIM-kortet, da man desværre kan risikere at dette bliver tabt med posten.

Vi er glade for at høre, at det herefter har været nemt og smertefrit. Vores søde og engagerede kunderådgivere sidder altid klar til at hjælpe i tidsrummet kl. 08-16, hvis du/I skulle have spørgsmål til selv det mindste i fremtiden.

Vi håber at kunne gøre os fortjente til alle 5 stjerner fra jer i fremtiden.

Ønsker dig/jer en rigtig skøn dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse med Alka Mobile!

Jeg har brugt Alka Mobile i ca. 3 måneder nu, og jeg er fuldstændig tilfreds med deres service. Jeg anbefaler varmt Alka Mobile.

28 septembre 2023
Avis spontané

Hej Yusuf,

Mange tak for din flotte anmeldelse af Alka Mobil - den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at du er fuldstændig tilfreds.

Tak for de 5 flotte stjerner

Bedste hilsner
Mette, Alka Mobil

Noté 1 sur 5 étoiles

Pas på udlandsopkald

I går modtog vi en mail fra Alka Fordele om, at vi skulle have foretaget et længerevarende mobilopkald til Sri Lanka. Vi kunne godt se på opkaldslisten, at der der figurerer et opkald af 3 timers varighed, som vi ikke havde været opmærksom på før. At konstatere dette var meget overraskende, da vi ikke på noget tidspunkt har talt i telefon med nogen i Sri Lanka.

Vi kan godt huske, at telefonen ringede fra et fremmed nummer, og at min kone forsøgte at tage telefonen, men for sent. Hun troede, at der var tale om en henvendelse vedrørende en annonce, vi netop havde indrykket i den blå avis, og skyndte sig at ringe tilbage, uden at få forbindelse med nogen, og blev først på det tidspunkt opmærksom på, at der var tale om et udenlandsk nummer.

Da vi fik mailen, ringede vi straks til Alka Mobil og talte med en venlig dame, der ville undersøge sagen og vende tilbage. Vi fik dog med det samme oplyst, at den registrerede samtale ville koste næsten 3.000 kr.

Dagen efter blev i ringet op af samme venlige dame, der efter at have konfereret med sin superviser gjorde det klart, vi bare måtte betale. Der var ingen vej uden om, når samtalen stod på opkaldslisten.

Vi er meget skuffede over Alka Mobils afgørelse. Vi føler os snydt, da vi jo ikke har ført nogen telefonsamtale, selv om registreringen ganske rigtigt viser det. Vi føler også behov for at advare andre mod at komme i samme sítuation og forstår i øvrigt ikke, at Alka Mobil ikke finder, at det er i deres interesse, at værne om, at kunderne oplever det som trygt at benytte Alka Mobils tjenester. Efter denne oplevelse er vi ikke trygge ved Alka Mobils tjenester.

Kaj Pedersen, Havremarken 6, 4140 Borup

27 septembre 2023
Avis spontané

Hej Kaj,

Vi kan godt forstå, at du er rigtig ærgerlig over denne sag - det er vi også. Vi ved hvor ubehageligt det er, når man bliver udsat for svindel og misbrug via sin mobiltelefon.

Vi har udarbejdet en side som forklarer nærmere om de forskellige typer svindel og misbrug der findes og giver nogle gode råd om hvordan det kan undgås. Det anbefales blandt andet, at være påpasselig med at besvare opkald fra numre man kan ikke kender. Specielt fra udenlandske numre, som der skete i dit tilfælde.

Siden findes her; https://alkamobil.dk/nyheder-tips-info/undgaa-svindel

Svindel og misbrug kan ramme alle os, der er brugere af mobiltelefoner og desværre bliver svindlerne bare mere og mere kreative i deres metoder.

Vi håber at det bliver første, eneste og sidste gang at I oplever det.

Mette, Alka Mobil.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt - Hurtigt - Billigt!!

Jamen... jeg kan kun sige!! Nemt - Hurtigt - Billigt!!

19 septembre 2023

Hej Ole

Tak fordi du ville dele din oplevelse med os. Det er vi bare SÅ glade for at høre.
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. 😊

Nem oh hurting reaktion

19 septembre 2023

Hej

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil, og ikke mindst for de 5 flotte stjerner.
Vi er rigtig glade for at høre om din oplevelse. Vi sidder altid klar til at hjælpe i tidsrummet kl. 08-16 på tlf. +45 70127012.

Nemt og hurtigt

24 septembre 2023

Hej Helle

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.

Jeg er rigtig glad for at høre om din oplevelse, at du både synes det har været nemt og hurtigt.
Vi vil også meget gerne høre hvad vi kan gøre bedre, for at fortjene hele 5 stjerner fra dig næste gang. Vi bestræber os hele tiden på, at udvikle os og blive bedre. 😊

Ønsker dig/jer en rigtig skøn dag.

Perfekt løsning

Perfekt løsning, ingen problemer

22 septembre 2023

Hej Kirsten

Mange tak for de 5 flotte stjerner, og fordi du ville dele din oplevelse med os.
Det er vi enormt glade for at høre.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus