Alkamobil Avis

1 964
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi har haft indbrud, og oplevelsen med Alkas skadeafdeling har været chokerende dårlig. Min kone, som tidligere har været udsat for et groft indbrud som 16-årig, reagerede hurtigt og skiftede cyli... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega nemt at navigere igennem de mobilabonnementer man kan vælge på deres site. Nemt at logge ind på sin profil, selvom nr ikke er flyttet endnu! Så håber jeg bare kundeservice er bedre end i de senes... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Familiens teleselskab Siden vi fik samlet vores mobil telefoni hos alkamobil, så har vi sparet rigtig meget og vi skal ikke bekymrer os i familien over data mænget eller tale tid Alkamobil for bør... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skiftede forsikringer til Alka og fandt, lidt tilfældigt, ud af, at Alka også tilbød mobilabonnementer. En af "pakkerne" matchede præcist mit behov - og til en god pris. Herfra var resten utrolig nemt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Opérateur de réseau mobile
  2. Opérateur téléphonique

Écrit par l'entreprise

Alka Mobil er for dig, der vil være én del af et mobilselskab, der ikke skal tjene penge på dit mobilabonnement. Vores mobilabonnementer er en fordel for kunder i Alka Forsikring eller dig som er medlem af de fagforbund, som vi samarbejder med. Alka Mobil er også for dig, der ikke vil betale for de store mængder data, som de store teleselskaber typisk sælger til danskerne. Hvorfor betale for en masse data, når 7 GB data er nok for de fleste? Vi hopper jo alligevel på wifi, når vi kan.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 964)

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Hun var sød og rar svarede på mine…

Hun var sød og rar svarede på mine ting jeg spurgte om

30 octobre 2023

Hej Tommy

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Vi er rigtig glade for, at høre om din oplevelse, med vores kunderådgiver. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig i tidsrummet kl. 08-16, hvis du skulle have spørgsmål til selv det mindste.

Tak for de 5 flotte stjerner.

Hej Michael

Tak fordi du ville dele din oplevelse med os, og fordi du synes vi fortjener alle 5 stjerner. 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du synes det har været en hurtig og effektiv service, og samtidigt til en fornuftig pris.

Husk, at hele husstanden kan tilmelde sig til Alka Mobil.

okok

god service

21 octobre 2023

Hej

Mange tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner. 🤩

Vi er enormt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores søde kunderådgivere. Vi sætter nemlig en stor ære i, at yde en god kundeservice.

Godt

Jeg ikke brugt indnu

19 octobre 2023

Hej Abdullatif

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at du vil dele din oplevelse med os allerede, og at du synes den har været god.

Tak for de 5 stjerner.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Alka Mobil.

Rigtig god dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Misinformeret og vildledende…

⭐️ Misinformeret og vildledende markedsføring ⭐️

Jeg føler mig nødsaget til at dele min skuffende oplevelse med Alka Forsikring, specifikt deres mobilabonnementstjeneste. Jeg havde været en loyal kunde hos Alka i årevis, og jeg havde altid haft positive oplevelser med deres forsikringstjenester. Desværre ændrede alt sig, da jeg besluttede at prøve deres mobilabonnement.

Under en nylig rejse til USA blev jeg præsenteret for en ubehagelig overraskelse, da jeg modtog en ekstraregning for brug af data på min mobiltelefon. Ifølge Alka var jeg blevet tilkoblet en amerikansk mast, hvilket resulterede i en ekstra dataafgift. Dette var en skuffelse i sig selv, da det ikke blev klart kommunikeret på forhånd.

Det værste var dog, at jeg blev gjort opmærksom på, at der var en fast datagrænse på hele 450 kr., som skulle forhindre dataforbruget i at overstige dette beløb. Dette var information, jeg aldrig havde set hverken på Alkas hjemmeside eller i min købsaftale. Jeg følte mig dybt misinformeret og vildledt, da jeg havde forventet, at jeg kun ville blive ansvarlig for eventuelt ekstra dataforbrug, hvis jeg aktivt havde sagt ja til det.

Alka havde lovet kunderne, at de ikke ville opleve ubehagelige overraskelser, men det var stik modsat min oplevelse. Jeg føler mig desværre nødt til at kalde det bondefangeri og vildledende markedsføring. Det er uacceptabelt at love en ting i markedsføringen og derefter praktisere noget helt andet i virkeligheden.

Selv efter at have fremsat min klage og bedt om en gennemgang af sagen, blev jeg ikke tilgodeset med en rimelig løsning. Jeg blev nægtet medhold, og jeg føler, at min bekymring ikke blev taget alvorligt.

Samlet set er min erfaring med Alka Mobil blevet overskygget af dårlig kommunikation og manglende gennemsigtighed. Jeg havde forventet mere fra et selskab, der generelt har en god omdømme inden for forsikringsbranchen. Jeg håber, at min anmeldelse kan hjælpe andre med at træffe informerede beslutninger om Alkas tjenester.

26 octobre 2023
Avis spontané

Hej Anthony,

Vi er selvfølgelig kede af, at du har valgt at give os 1 stjerne her på trustpilot, men du havde varslet os, at du ville gøre dette i din mail til os og dette skal man selvfølgelig have lov til som kunde, hvis man ikke er tilfreds - det er det vi allesammen har glæde af, ved trustpilot.

Vi har været i kontakt med dig, både via telefon og op mail. Begge steder har vi oplyst dig, at du har valgt et EU abonnement hos Alka Mobil. Dette indebærer fordelagtige priser, når du rejser indenfor EU.

Vælger du at tage til USA, som er udenfor EU, - er du forpligtiget til som kunde, at sætte dig ind i de pågældende takster for brug af data og opkald m.m. i det land du skal besøge.
Vi har sendt dig et link, hvor du kan se priserne i USA.

Du har accepteret vores vilkår ved tilmelding og du har valgt et EU abonnement.
Vi har i dag sendt dig en kopi af vores vilkår - som også ligger tilgængelig på www.alkamobil.dk og er til rådighed for alle. Her står der specifikt oplyst hvordan du skal forholde dig, hvis du rejser til et land udenfor EU.
Udover vores vilkår, har vi også informeret om brug af telefonen både indenfor og udenfor EU under vores spørgsmål og svar - https://alkamobil.dk/spoergsmaal-og-svar

Jeg kan derfor ikke genkende din påstand om, at du ikke er informeret - alt info er til rådighed både via alkamobil.dk og vores kundeservice 7012 7012.

Heldigvis er vores EU abonnement oprettet med en spærregrænse på 450 kr. for brug af data i lande udenfor EU. Dette netop fordi der kan være andre, som i dit tilfælde - der rejser til et land udenfor EU uden at tjekke hvilke omkostninger det kan have for dig ved brug af telefon. Når denne grænse opnås, spærres der for data - så du ikke kan risikere at blive opkrævet mere end grænsen tillader. Dog kan man selvfølgelig sætte grænsen op selv som kunde, hvis man ønsker det.

Du har sendt kopi af den SMS du har modtaget fra os, da din telefon blev registreret på et amerikansk netværk hvor takster også er oplyst. Denne SMS kommer så man netop er klar over, at nu er man på et andet netværk og andre takster er i spil og vi der opfordres også her til, at man kontakter sit teleselskab hvis der er takster man er i tvivl om.

Vi opfordrer altid vores kunder til at undersøge priser, hvis de skal rejse til et land udenfor EU og netop fordi du har valgt et EU abonnement - ville vi have ønsket du have gjort dette, eller kontaktet os - inden du rejste.

Vi er kede af den oplevelse du har haft hos os og opfordrer dig til at være opmærksom på dette fremadrettet - også hvis du skulle vælge et andet selskab.

Mette, Alka Mobil.

Nemt hurtigt og elegant

Nemt hurtigt og elegant - alt fungerede perfekt

26 octobre 2023

Hej Alex,

Tusind tak for de 5 flotte stjerner - dem sætter vi enormt stor pris på 😊

Tak for din anmeldelse

Bedste hilsner
Mette, Alka Mobil.

Det virker bare

Det virker bare. Og god pris.

18 octobre 2023

Hej Leif,

Det er bare sådan det skal være - det glæder os meget at høre, at du er tilfreds.

Tak fordi du har givet dig tid til at sende en anmeldelse på Alka Mobil og for de 5 flotte stjerner ⭐

Bedste hilsner
Mette, Alka Mobil

God service❣️

19 octobre 2023

Hej Dorte

Mange tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner.
Hvor er det bare skønt, at høre om din oplevelse. Vores søde kunderådgivere sidder altid klar til at hjælpe dig på tlf. +45 70127012, i tidsrummet kl. 08-16.

Noté 5 sur 5 étoiles

forventer de 5 stjerner jeg har givet.

forventer de 5 stjerner jeg har givet.
skifter til alka mobil 30/10, ser frem til et gnidningsfrit samarbejde.

25 octobre 2023
Avis spontané

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi vil bestemt gøre vores bedste for, at leve op til dine forventninger. Vi glæder os til, at byde dig velkommen hos os i Alka Mobil den 30. Oktober.

Du kan altid kontakte vores kunderådgivere i tidsrummet kl. 08-16, hvis du skulle have spørgsmål til selv det mindste.

Noté 5 sur 5 étoiles

Al kontakt til Alkamobil har fungeret…

Al kontakt til Alkamobil har fungeret godt, da jeg endnu ikke har opstartet abnomentet kan jeg ikke udtalle mig mere

17 octobre 2023

Hej Georg

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg er utrolig glad for at høre, at kontakten mellem dig og vores kunderådgiver har fungeret godt.
Husk, at hele husstanden kan tilmelde sig Alka Mobil.

Vi glæder os til, at byde dig velkommen til os i Alka Mobil.

24 octobre 2023

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord.
Vi er rigtig glade for, at høre om din oplevelse hos os.

Rigtig god dag.

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse, og ikke mindst de flotte ord.

Vi er enormt glade for, at høre om din oplevelse hos os. Du kan altid kontakte os på tlf. +45 70127012 i tidsrummet kl. 08-16, hvis du skulle have spørgsmål til selv det mindste.

Tak for de 5 stjerner.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Let og simpelt

Let at navigere i bestillingen.
Godt produkt som matcher mig som ikke bruger telefon så meget, eller bruges via fibernet hjemme - manglede denne pakke som ikke findes hos tidligere udbyder

22 octobre 2023

Hej Rene

Tak fordi du ville dele din oplevelse med os.
Det er vi enormt glade for at høre, og hvor er det skønt at du fandt en løsning som passede godt til dig.

Mange tak for de 5 stjerner og de flotte ord.

Fungerer fint.

5 octobre 2023

Hej Max

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er vi glade for at høre. Du kan altid kontakte vores søde kunderådgivere på tlf. +45 70127012 i tidsrummet kl. 08-16, såfremt spørgsmål til selv det mindste skulle dukke op.

Nemt og ligetil

20 octobre 2023

Hej Villy

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.
Det er jeg rigtig glad for at høre om din oplevelse, samt at du synes vi fortjener 5 stjerner. 🤩

Hej Bente

Tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner. 😊
Jeg er rigtig glad for at høre, at du modtog dit simkort hurtigt. Husk, at hele husstanden kan tilmelde sig til Alka Mobil.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Alka Mobil.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det er nemt at komme i kontakt med dem…

Det er nemt at komme i kontakt med dem og de vender hurtigt tilbage
Gode priser
Glæder mig til at skifte, så må jeg se om det er et godt mobilabonnement

20 octobre 2023

Hej Toke

Mange tak for din anmeldelse og de meget flotte ord.
Vi vil meget gerne høre hvad vi kan gøre bedre, for at fortjene hele 5 stjerner fra dig næste gang, hvis du havde en særlig oplevelse med din oprettelse. Vi bestræber os hele tiden på, at udvikle os og blive bedre. 😊

Intet at klage over

Intet at klage over. Alt gik perfekt.😀😀

16 septembre 2023

Hej Kaja

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.
Hvor er det bare skønt at høre, at alting gik godt - og endda ligefrem "perfekt". 🤩 Husk, at hele husstanden kan tilmelde sig til Alka Mobil.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg synes det er meget hurtig at finde…

Jeg synes det er meget hurtig at finde en løsning

12 octobre 2023

Hej Noel

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.
Det er jeg glad for at du synes. Vi bestræber os nemlig blandt andet på, at gøre det så enkelt som muligt for alle.

Hej Kristian

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.
Det er vi rigtig glade for, at høre om din oplevelse hos os. 🤩

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus