Alkamobil Avis

1 964
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi har haft indbrud, og oplevelsen med Alkas skadeafdeling har været chokerende dårlig. Min kone, som tidligere har været udsat for et groft indbrud som 16-årig, reagerede hurtigt og skiftede cyli... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega nemt at navigere igennem de mobilabonnementer man kan vælge på deres site. Nemt at logge ind på sin profil, selvom nr ikke er flyttet endnu! Så håber jeg bare kundeservice er bedre end i de senes... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Familiens teleselskab Siden vi fik samlet vores mobil telefoni hos alkamobil, så har vi sparet rigtig meget og vi skal ikke bekymrer os i familien over data mænget eller tale tid Alkamobil for bør... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skiftede forsikringer til Alka og fandt, lidt tilfældigt, ud af, at Alka også tilbød mobilabonnementer. En af "pakkerne" matchede præcist mit behov - og til en god pris. Herfra var resten utrolig nemt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Opérateur de réseau mobile
  2. Opérateur téléphonique

Écrit par l'entreprise

Alka Mobil er for dig, der vil være én del af et mobilselskab, der ikke skal tjene penge på dit mobilabonnement. Vores mobilabonnementer er en fordel for kunder i Alka Forsikring eller dig som er medlem af de fagforbund, som vi samarbejder med. Alka Mobil er også for dig, der ikke vil betale for de store mængder data, som de store teleselskaber typisk sælger til danskerne. Hvorfor betale for en masse data, når 7 GB data er nok for de fleste? Vi hopper jo alligevel på wifi, når vi kan.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 964)

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Igennem fagforeningen

Dejlig billigt nemt at bruge

19 juillet 2023

Hej Casper

Mange tak for din anmeldelse, samt de 5 flotte stjerner 🤩

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores billige abonnement, samt det er nemt at bruge.

Luna J.,Alka Mobil

Hej Jens

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.

Jeg er glad for, at du blev guidet godt igennem af os.
Vi vil også meget gerne høre, hvad vi kunne have gjort bedre i forhold til oprettelsen for, at fortjene alle 5 stjerner fra dig næste gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Very competative price and delivered on…

Very competative price and delivered on time.

7 mai 2024

Dear Mr. Britton

Thank you for your lovely feedback!

We appreciate your kind words, and we are pleased to hear that you received your simcard on time as well.

Alka Mobil wish you a nice day.

Best regards,

Noté 3 sur 5 étoiles

callme har købt alkamobil...af alle…

callme har købt alkamobil...af alle selskaber er de (call me)nok det dårligste valg..de holder ikke hvad de lover og kan ikke holde en aftale. jeg flytter ikke med til callme .tilbage i 2006 lovet de at vende tilbage med nogen fakturer og forklaringer så indtil de vender tilbage skal jeg ikke være kunde der....tak til alka mobil i den tid i var et godt selskab..

1 mai 2024
Avis spontané

Hej Allan

Tak for din anmeldelse af Alka Mobil.

Vi er også kede af, at vi ikke fortsætter som udbyder af mobilabonnementer. Vores kunders behov og konkurrencen på mobilmarkedet har ændret sig rigtig meget. Vi indså, at hvis kapløbet om fortsat at være bedst og billigst skulle vindes, måtte vi lede efter en ny ejer. Call me har vist sig som et rigtig godt match, og vi er sikre på, at du som kunde bliver glad hos dem såfremt du ønsker at fortsætte.

Du kan læse mere om baggrunden her: https://alkamobil.dk/spoergsmaal-og-svar/spoergsmaal_svar?cid=amb6484356424

Alt OK

Virkede som forventet

1 mai 2024

Hej Erling

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.

Dejligt at høre at, alt virkede som forventet.
Vi vil meget gerne høre, hvad vi kunne have gjort endnu bedre for at fortjene 5 stjerner.

Du ønskes en god weekend.

Alt er i orden

Alt er i orden

30 avril 2024

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse, samt de 5 flotte stjerner.
Jeg er glad for at høre, at alt er i orden. Hvis du skulle have brug for hjælp i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os i alle hverdage fra 8.00 - 16.00.

Du ønskes en skøn dag 🌞

Luna J. Alka Mobil

Hurtigt, nemt og billigt

Hurtigt og nemt skifte fra andet selskab simkort virker med det samme uden aktivering. Billigt

28 avril 2024

Hej Steen

Mange tak for din anmeldelse, samt de 5 flotte stjerner 🤩
Vi er rigtig glade for at høre, at det var hurtigt og nemt at skifte til Alka Mobil.

Hej Jytte

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.

Dejligt at høre at det var nemt og hurtigt, at skifte abonnement.
Vi vil meget gerne høre hvad vi kunne have gjort endnu bedre, for at få 5 stjerner.

Du ønskes en god weekend.

Fuldt ud tilfreds

Godt og billigt mobilabonnement.
Har aldrig haft problemer.

30 avril 2024

Hej Marianne

Mange tak for din anmeldelse, samt de 5 flotte stjerner.

Vi er glade for at, du aldrig har haft problemer hos os. Skulle du have brug for hjælp, kan du kontakte os på 70 12 70 12, alle hverdage fra 08. - 16.

Jeg ønsker dig en god weekend.

Rigtig god service

19 avril 2024

Hej Birgit

Mange tak for din anmeldelse, samt de 5 flotte stjerner 🤩

Vi er glade for at høre, at du har fået en rigtig god service af os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at skifte til alkamobil der dækker…

Nemt at skifte til alkamobil der dækker mit behov for telefoni

12 avril 2024

Hej Grethe

Mange tak for de 5 flotte stjerner 🤩

Vi er glade for at høre, at det har været nemt at skifte til Alka Mobil og at vi dækker dine behov for telefoni.

Du ønskes en god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god betjening har…

Hurtig levering og god betjening har alle mine forsikringer hos jer

8 avril 2024

Hej Aase

Mange tak for din anmeldelse, samt de 5 flotte stjerner.

Vi er rigtig glade for at høre, at der har været hurtig levering af dit SIM-kort, samt at du har fået en god betjening.

Ingen problemer

Ingen problemer

4 avril 2024

Hej Freddie

Mange tak for din anmeldelse, samt de 5 flotte stjerner 🤩

Dejligt at høre, at du ingen problemer har haft.

Jeg ønsker dig en skøn weekend.

billig telefon

2 avril 2024

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds med vores priser. Tak for de 5 flotte stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var let at flytte et nr.

Det var let at flytte et nr.

9 avril 2024

Hej Birger

Jeg er super glad for at høre, at du synes det var let at overflytte dit mobilnr. til os.
Hvis du skulle have spørgsmål til det mindste i fremtiden, kan du altid kontakte os på tlf. 70127012, i tidsrummet kl. 08-16.

Nem og overskuelig tilmelding

Nem og overskuelig tilmelding

Det er nemt at overflytte til alkamobil.dk, og så var det bare et ekstra plus, at de kører med halv pris de tre første måneder.

6 avril 2024

Hej

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.

Dejligt at høre, at det har været nemt og overskueligt at tilmelde sig Alka Mobil.

Mange tak for de 5 flotte stjerner 🤩

Du ønskes en rigtig god dag.

Lynhurtigt at købe abonnement

Lynhurtigt at købe abonnement. Ingen problemer overhovedet.

6 avril 2024

Hej Anna

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.

Hvor er det skønt at høre, at du synes det både var lynhurtigt og at du ikke oplevede nogle problemer.
Vi sidder altid klar til, at hjælpe i tidsrummet kl. 08-16 på tlf. 70127012, såfremt du skulle have spørgsmål i fremtiden.

Mange tak for de 5 flotte stjerner. 🤩

super samtale med de piger bag telefonen

super samtale med de piger bag telefonen

4 avril 2024

Hej

Mange tak for din anmeldelse, samt de 5 stjerner.

Vi er rigtig glad for at høre, at du har haft en super samtale med vores kunderådgivere.

Du ønskes en rigtig god weekend 🤩

fint

fint, ingen problemer

26 mars 2024

Hej Ingelise

Mange tak for din anmeldelse, samt de 5 flotte stjerner🤩

Vi er glade for at høre, at du ingen problemer har haft.
Hvis du skulle få brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på alle hverdage fra 08 - 16.

Oprettelse var enkel

Oprettelse var enkel, ved ikke hvordan min oplevelse af Alka mobil er, mit nye simkort er først gældende fra imorgen.

19 mars 2024

Hej Flemming

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.

Vi er glade for at høre, at du synes oprettelsen var enkel.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus