Min datter og jeg tilmeldte os et event i Matas Bredgade 35, Herning. Dagen før fik vi en påmindelse. Da vi ankom til adressen var der lukket, slukket og mørkt. Ingen alternativ indgang. Vi vente... Voir plus

Matas er helt klart min favorit-webshop, når det gælder helse og hverdagsprodukter. Udvalget er kæmpestort, og jeg kan godt lide designet og kvaliteten af deres egne stribeserier. Leveringen er s... Voir plus

Havde d 22/9 2026 købt en bodylotion med argan oil bruger altid den da jeg skal starte med at bruge d i dag d2/10 2026 har den ikke samme konsistens som den plejer er meget tyndt flydende tænker a... Voir plus

Vær meget varsom med at købe fra Matas Brædstrup's rabat-podie! De snyder med priser og sælger gamle produkter. Et fhv. nyt eksempel er, at jeg købte nogle Raz Skincare produkter fra podiet. Men i... Voir plus

1,8

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

1,8

Tous les avis

86 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Green-washing af værste skuffe

Green-washing af værste skuffe.
Matas påstår på deres hjemmeside at de går op i miljøet. Men det de sælger mest af er overflødig emballage. Og gerne pakket ind i gavepakker, hvor unødigt meget emballage pakkes ind i endnu mere unødvendigt plast og pap, således at kunderne ledes til at tro de får rabat. Det er definitionen på en dybt usympatisk og kritisabel forretningsmetode med et ensidigt fokus på profitmaksimering på enhver bekostning, der slet ikke hører hjemme i denne tid!

24 décembre 2024

Advarsel. Udleverer personlig data.

Advarsel! Din data er ikke sikker hvis du er medlem af Matas kunde klub.
Jeg købte et produkt i Matas, som de ikke havde i butikken. Jeg bad om afhentning i butikken, men Matas udleverede min adresse, navn og telefonnummer til et fragtfirma, som både ringede og skrev til mig.
Det er ikke lovligt at videregive personoplysninger uden samtykke og der er en anmeldelse igangsat hos Datatilsynet.
Kundeservice var ikke til nogen hjælp.
Meget dårlig og utryg oplevelse.

15 décembre 2024

Matas Lyngby Storcenter

Jeg har altid været nogenlunde tilfreds med servicen i Matas, men i dag jeg besøgte Lyngby Storcenter, krakkelerede servicen totalt...

Jeg kom for at købe 6 gavekort.

Der var mange kunder, og jeg stod i kø en halv time.

Jeg måtte desvære gå med uforudrettet sag, den ikke sælig velige dame, fortale mig, at jeg ikke kunne købe gavekort, når jeg ikke kunne oplyse om det var til herrer eller damer ???

En noget speciel form for service, men det er åbenbart Matas's stil

nåååå pyt, jeg fandt en anden butik i Lyngby som gerne ville lave 6 gavekort :)

MEN, det varer nok længe iden jeg igen besøger Matas...

Søren Rais

20 décembre 2024

Upålidelig information om varer på lager i forretninger

Vi ønskede at købe en Cheirosa Perfume Mist Gaveæske, men det fremgår af Matas homepage, at varen kun kan findes i en Matas butik. Ved søgning fremkom i alt 8 butikker, hvor der var "få på lager", bl.a. Matas i Lyngby Storcenter, hvor beskeden imidlertid var, at den IKKE var på lager. Da vi undrede os over det, fik vi blot at vide, at "få på lager" som oftes betyder, at den ikke er på lager, og at man bare kan ringe i forvejen, for at høre, om forretningen har varen. Det er utrolig dårlig service og disrespekt overfor kunderne. Hvorfor ikke blot skrive på hjemmesiden, at varen ikke er på lager?

7 décembre 2024

Matas - kronen, vanløse

Matas - Kronen, Vanløse
Personalet virker fuldstændig uengageret! Sidst jeg var der havde to drenge i 10-12 års alderen besluttet sig for at bruge Chanels makeupstand som ansigtsmaling. De væltede rundt i butikken smurt ind i rød læbestift i hele ansigtet og brugte lystigt løs af alle makeup produkter og pensler. Jeg kom for at prøve en foundation fra Chanel, men opgav da makeup pulten så for kaotisk ud. Jeg påpegede overfor to forskellige personaler, at de to drenges opførsel ikke er i orden, men de trak bare på skuldrene: “ja, vi holder lidt øje med dem”. Jeg måtte derfor selv med at bede de to drenge om at finde en anden legeplads.
Er bare dybt forundret over det manglende engagement og ansvar fra personalets side. De var 4-5 på arbejde og der var ikke synderligt travlt.
Hvordan kan man se igennem fingre med det og hvad blev der af almindelig god kundeservice?

2 décembre 2024

Anbefaling

Ros til Matas, Algade i Aalborg

Troppede op for at købe en julegave, men fik besked på, at den konkrete vare kun kan købes online hos Matas. Ekspedienten tilføjede også, at det pågældende mærke faktisk har sin egen selvstændige butik andetsteds i byen, og at jeg også kunne prøve dér!

Kæmpe ros til ekspedienten for god service og rådgivning. Virkelig god stil. Hun sendte ganske vist i første omgang omsætningen ud af Matas, men jeg vil de næste mange gange prioritere at vende tilbage til netop dén Matas, og vælger nu også at lægge denne anmeldelse ud offentligt. God service betaler sig…

22 novembre 2024

Helt uacceptabelt at der ikke er byttemærker på gaver

Jeg har modtaget en gave fra en veninde, som er sendt direkte fra Matas webshop. Jeg kan desværre ikke bruge indholdet, men det viser sig at gaven ikke kan byttes. Der er ikke byttemærker på og ikke vedlagt kvittering - men det er tydeligt, at det er sendt direkte fra Matas lager. Kan ikke undgå at tænke at Matas spekulere i dette. Da det nok er de færreste der har lyst til at kontakte gavegiveren og bede om kvittering. 370 spildte kroner.
Det er simpelthen helt uacceptabelt.

3 décembre 2024

Matas, når spildtid og succes mødes 🥲

Hey Matas, med så mange butikker(250+) så burde det da være muligt for jer at vide, hvad i har og ikke har?. 3 steder var jeg idag (lørdag d 23 november)

For at hente knæstrømper(støttestrømper) til min mor på 68. Viva - 70 Den. 36-38(eller S/M)
Varenummer: 890367

Tarup Rugvang 36 - ingen held

Kongensgade Nr 17 - Ingen held

Vestergade 81 5000 Odense C med held ✅ fik de 2 sidste

Søger man lagertstatus(eller det der ligner) så står/stod der ved alle jeres butikker. Virkelig alle! “Få på lager”

Hvad er få på lager for jer egenligt?

Alt fra 0 til 5??

Nå, men nok om det fik dem. Kunne måske bare godt have ønsket der var mere styr på lagerinvetar

De bedste hilsner Andrée Hyldebrandt Hemmingsen

23 novembre 2024

Altid søde og klar med en frisk bemærkning

De her 5 stjerner er til pigerne i Imerco Vejen, jeg har søgt efter en bestemt Airfryer som var udsolgt over alt, men jeg fandt den i en forretning på Sjællandt som jeg ringede til, de havde den på lager, dem ringede jeg til, derefter til Vejen, som så fik den sendt til Vejen, Hvor jeg afhentede den i går, HURTIG LEVERING, 1000 tak fra mig.

18 novembre 2024

Matas, Randers Storcenter

Matas, Randers Storcenter
Virkelig dårlig oplevelse i Matas, Randers Storcenter. Jeg skulle betale for en vare og bliver som altid spurgt om jeg medlem i Club Matas. Som altid oplyser jeg med mit mobilnummer. Ekspedienten svarer at hun skal bruge Matas kort eller app. Jeg siger til hende at jeg altid har kunnet bruge mit mobilnummer og at jeg ikke har hverken kort eller app. Hun gentager sig selv…..kort eller app. Jamen jeg har ingen af delene, siger jeg igen, men så må det jo være sådan. Jeg betaler uden at få mine Club point registreret. Så hører jeg kunden ved siden af mig oplyse sit mobilnummer og han får sine Club point registreret. Jeg kommenterer overfor “min” ekspedient at det er underligt at andre kan bruge mobilnummer med held. “Min” ekspedient svarer mig ikke, lader som om jeg ikke eksisterer, men irettesætter sin kollega og fortæller hende belærende at det KUN er kort eller app der kan bruges. Jeg får min varer og går…..uden Club point. Så kære Matas….. kan det virkelig være rigtigt at jeg ikke længere kan drage fordel af jeres kundeklub fordi jeg har hverken kort eller app? En virkelig dårlig oplevelse i dag og en betjening af en flabet ekspedient der intet aner om venlighed og god opførsel. Jeg er færdig med Matas, Randers Storcenter.

12 novembre 2024

Matas Lyngby storcenter

Matas Lyngby storcenter
Så dårlig kundeservice skal man lede længe efter.
2 ekspedienter taler sammen om en udfordring den ene har, jeg venter med de varer som jeg skal betale for. Helt ok, en ny ekspedient kommer til men en anden opgave, hvorefter alle 3 går deres vej uden at sige, lige et øjeblik, en beklagelse eller lignende. Så der handler jeg ikke mere.
Samtidig vil jeg lige give udtryk for min undring over at der ikke er respons på kundernes oplevelser.

25 octobre 2024

Horribel service

Matas på Taastrup Hovedgade.
Da jeg kommer er der 1 kunde og 1 eksp. Det viser sig at denne kunde kommer til at tage lang tid. Efter en del ventetid spørge jeg om hun er den eneste eksp. i forretningen. Hun svarer at hun har kaldt på en kollega. Intet sker. Efter ca et kvarter dukker der en op. Slentrende ind i lokalet. Ingen beklagelse ang. ventetid.
Er det personale der “bare er der” ? Det er sådan et indtryk man får. Venter kun på at komme til pause og den sidste i måneden. Da jeg gik var køen meget lang.

10 octobre 2024

Matas Asnæs

Matas Asnæs
Jeg har egentlig altid været tilfreds med at købe varer i Matas, men jeg har jo heller ikke haft brug for hjælp og vejledning.

Jeg havde til gengæld brug for hjælp den 18. September 24, havde fået håndeksem og skulle bruge en bomuldshandske og en engangshandske som kunne komme ud over bomuldshandsken. Jeg fik en bomuldshandske og så var spørgsmålet hvilke engangshandske kunne kommer ud over, ekspedienten kikkede på pakningen, slog op på computeren, med svaret ja, det ved jeg ikke.
Jeg påpegede at jeg ikke ville købe engangshandsker til 80 kr. som ikke kan bruges, spurgte om man ikke kunne prøve en. Som ekspedienten sagde var det lige som Netto, man kunne ikke bare åbne en varer og prøve. Jeg havde nu godt nok højere forventninger til Matas, da jeg mente at det var en butik, der skulle hjælpe og vejlede kunderne.
Jeg åbnede pakken med engangshandsker, fandt ud af de passede, hvortil ekspedienten sagde" en anden gang må du ikke åbne æsken, før du har betalt".
Ekspedienten var en meget ung pige, som i hvert fald ikke har lært noget som helst omkring kundeservice, det undrede mig at der ikke var en "kollega" der kunne tage over!!!
Det er sølle service. Jeg har overvejet at sponsorere engangshandsker, så andre kunder kunne prøve om de passede, inden de betalte 80 kr.

18 septembre 2024

Køb ikke gavekort hos Matas

Gavekort købt hos Matas, tager de bare ved et tyveri
En taske blev tage med et gavekort, da man fik pungen (med gavekort) tilbage, sagde Matas, de “penge” må du få hos dit forsikringsselskab, vi beholder de penge der er på gavekortet. Det var beskeden fra deres kundeservice
God måde at tjene extra på og lade os andre betale for det

16 septembre 2024

Matas Bispensgade Aalborg

Matas Bispensgade Aalborg. Virkelig dejlig service. En sælger var kommet til at give mig den forkerte maske fra Ole Henriksen. Jeg havde haft den åbnet og mærkede først der det var den forkerte.( De havde lavet en prøve til mig)De bestilte den rigtigt hjem til mig. Og så sagde sælgerne "ved du hvad jeg laver lige en prøve så du ikke skal undværer masken"

6 septembre 2024

Nørrebro bycenter - dårlig service!

Jeg havde en meget skuffende oplevelse med servicen i butikken. Jeg stod i kø for at få hjælp til at finde et produkt og spurgte en medarbejder, om de havde den olie, jeg ledte efter. Hun pegede i en retning og sagde, at den burde være der. Jeg nævnte, at jeg havde kigget dér uden held, og spurgte, om hun kunne hjælpe mig med at finde den.

Medarbejderen fulgte mig hen til hylden og fandt olien, som lå bag nogle andre produkter. Vi gik derefter sammen hen til kassen, hvor jeg forventede at blive ekspederet. Men i stedet for at hjælpe mig, valgte hun at tage tre andre kunder, der stod bag mig i køen, før hun vendte tilbage til mig.

Da det endelig blev min tur, gjorde jeg opmærksom på, at jeg syntes, det var dårlig service, at hun valgte at ignorere mig, mens hun var i gang med at hjælpe mig. Hun svarede blot, at hun allerede havde hjulpet mig, hvilket jeg fandt utilfredsstillende. Da jeg gentog, at det var dårlig service, svarede hun med en bemærkning om, at jeg kunne forlade butikken, hvis jeg ikke var tilfreds.

Denne oplevelse efterlod mig med en følelse af mangel på respekt og dårlig kundeservice.

2 septembre 2024

Fantastisk service i Matas Holbæk

Fantastisk service i Matas Holbæk
Jeg havde givet en medarbejder et gavekort til Matas, han havde desværre kommet til at smide kortet ud. Vi ringede til kundeservice og de kunne desværre intet gøre🤷‍♀️ jeg går i butikken og får hjælp af Betina som kontakter support afdelingen og de fikser det på under 5 min. Fantastisk service og Betina var meget serviceminded og hjælpsom💪🤩 bedste Matas butik.

24 août 2024

Kundeservice med nærvær

Jeg havde booket en Quick makeup hos Matas Broen i Esbjerg. Det var en rigtig dejlig oplevelse . For det første bliver jeg mødt, af en rigtig sød og smilende ung pige der havde forberedt sig. Hun spurgte ind til mine behov og ønsker , og var meget omhyggelig med det hun lavede. Jeg kunne rigtig godt lide, at hun havde valgt makeup produkter som hun selv godt kan lide, og som slet ikke var de dyreste. Det gjorde at jeg følte hun solgte med hjertet og ikke fordi hun skulle , og jeg gik derfor derfra med køb af 2 produkter og resten tog vi et billede af . Næste gang jeg mangler produkter bliver mit besøg lagt i Matas broen Esbjerg.

15 août 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit