1. Entrepreneur en toiture
  2. Entreprise de construction

Dakbedekking & Dakrenovatie in Nijmegen, Arnhem en Omgeving AM Topdaken: dé betrouwbare dakdekker voor Nijmegen en omgeving. Bitumen, EPDM en isolatie met garantie. Vraag nu een gratis dakinspectie aan. Onze diensten Dakbedekking & Renovatie in Nijmegen en Arnhem Volledige aanleg en renovatie van platte en licht hellende daken in de regio Nijmegen en Arnhem. We werken met duurzame materialen zoals EPDM en bitumen. Geschikt voor woningen en bedrijfspanden in heel Gelderland. Zonnepanelen Plaatsen op Daken in Nijmegen & Omgeving Veilige en schadevrije montage van zonnepanelen op platte daken in Nijmegen, Arnhem, Elst, Oosterhout en omgeving. Ideaal voor wie duurzaam wil investeren in de eigen woning. Lekkage Opsporen & Repareren in de Regio Arnhem-Nijmegen Last van een daklekkage? Wij zijn snel ter plaatse in de regio Nijmegen-Arnhem voor het opsporen en vakkundig repareren van daklekkages — zo voorkom je grotere schade aan je woning. Dakinspectie & Onderhoud in Nijmegen, Arnhem en Omstreken Voorkom dakproblemen met een periodieke inspectie. Wij controleren daken in Nijmegen, Arnhem, Beuningen en omgeving op slijtage, schade en verstoppingen en zorgen voor tijdig onderhoud. Gootrenovatie & Dakgoot Herstel in Nijmegen & Arnhem Verstopte of versleten dakgoten? Wij zorgen voor een grondige renovatie of vervanging van je dakgoot voor optimale waterafvoer – actief in Nijmegen, Arnhem, Huissen, Velp en omliggende dorpen.

4,1

Bien

Blij met dakvervanging

Doordat mijn buurman lekkage had, bleek dat zowel zijn dak als het mijne in heel slechte staat was. Niet raar met huizen uit '81, maar het was dus wel 5 voor 12. We ontvingen diverse offertes en besloten voor gehele vervanging te gaan ipv overlagen. Alex kon met zijn ploeg al heel snel starten. Hij gaf goed advies en stuurde tijdens het werk foto's als update en dat vond ik heel prettig. Zelfs op zondag werd er doorgewerkt. Onze zonnepanelen zijn weer netjes teruggeplaatst, dus ik ben blij dat ik me geen zorgen meer hoef te maken over mijn dak.

10 mars 2026

Fantastische service na noodweer

Na het noodweer van afgelopen weekend, liep het water de slaapkamer binnen via het dakraam. Gezien de urgentie direct een aantal bedrijven benaderd en AM Topdaken reageerde direct en adequaat. Nette prijzen en zeer snelle service!

8 août 2025